Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Re:
No mě zas' přijde E46 M3 za ty peníze jako fajn sportovní náčiní, rozhodně lepší sportovní náčiní, než M5 a stejně dobré sportovní náčiní jako nějaká 911 Carrera (akorát že za poloviční peníze a s relativně obrovským kufrem - proti Porsche). Rozhodně, kdybych ty peníze měl, nekupil bych M5 ale M3 (a za ušetřené peníze absolvoval nějakou školu jízdy).
To je prostě filozofie. A je skutečně fakt, že nová M3 na 19" kolech, tak jak ji vidíte v salonu, vypadá fakt božsky. -
No nevim, ja bych radeji 530, ale to je jedno! V nemecku jezdi spousta M5, ale i porsche atd, jsou tam lepsi silnice, u nas by jsi byl rad, kdybys prejel celej republiku! Jinak M5 stoji stejne jako Carrera 911! Mas pravdu, ze to jsou konkurenti, ale cenove nekde jinde! -
mracek> Nová M3 je efektnější než 530i. Až ji uvidíš z blízka ve střibrné barvě na 19", tak pochopíš.
Porsche už je cenově úplně jinde. Ta M3 je taky dráhá, to jsem přehnal, ale Porshe GT2 je tak jště 3x dražší.
Stojím si za tím, že Alfa 166, Pažout, MB a BMW 5 jsou konkurenti a BMW jim vede.
BTW, já bych být Tebou nesoudil, že M5 je nepohodlná. Vídávám je na dálnici v Německu a řídí je samí seriózní starší pánové, kteří by se asi težko dobrovolně drkotali.
BTW2, jediné z našich aut, ve kterém mně po 1000km bolely záda, byla Laguna. Sedadla měkké až hrůza. Němci nejsou blbci, když dělají čalounění tvrdší. -
Když budu chtít sportovní auto, tak koupím Z3 nebo M3 nebo TT nebo SLK nebo CLK nebo CLio V6 nebo S2000 nebo tak něco. BMW 530i není v žádném případě sportovní auto, ale pouze limuzína se sportovním nádechem a precizními jízdními vlastnostmi, na což si vlastně hraje i ta Alfa (až na to, že není ani tak precizní a ani tak pohodlná jako BMW). Opravdu některé Vaše argumenty nechápu. Jezdil jsem s 540i a jako ve sporťáku jsem si rozhodně nepřipadal. Fakt je, že bych s ní většíně ujel, ale pořád je to velice pohodlná limča a né sporťák...
To, že jsou to nesrovnatelná auta, je vlastně pravda a hodně to lichotí BMW :o))))))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!