Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  13:50

« Re: to Ladao

Hufe: ještě k těm kolům, na auta Škoda řady 100-130 nejsou k dispozici jiný originální kola než 13". Jiná kola od 14-17" se tam dávájí přes ŽELEZNÉ mezikusy 3 cm silné, které jsou nutné kvůli změně rozteče a to je pjěkná prasárna, nehledě potom na odpérované(neodpérované) hmoty.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  13:33

Hufe: Koupil jsem je na vrakáči z R 19 3D - dovoz z německa bez motoru na papíry, totálka na předek + oba boky a tohle stálo v papírech, víc ti k tomu neřeknu. Bylo to řádně tuněný a taky to někdo řádně rozstřelil.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  13:29

hmmm diky. Volam, volam, nikdo to nezveda :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  13:02

fija> Máš ho tam. Kolem poledne není problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  12:35

Hufe, zitra dopoledne pojedu neco zarizovat do Zlina. Posli mi na fijafija@email.cz kontakt, rad bych shlednul tvoji Fabku. Pujde to ? Volno budu mit asi kolem poledne ...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  12:29

ladao> A nakonec ještě něco. Co je Renault 19 2.0 Ghia? Ty sedáky jsou z Fordu nebo z Renaultu?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  12:20

« Re: O mfilpovi, Hufnáglovi a ostatních

ladao> Ještě jedna věc. Ty srovnáváš 2.0MPi jako alternativu k 1.8 20V bez turba. Já ale mám zkušenost, že na dálnici je 1.8 20V o poznání línější, než má Fabka. Její Vmax taky nad 210 tacho nešla. Závodil jsem s ní asi tak 25km a byla to celkem sranda ;o) Ten pán se divil, co za drzého prcka si dovoluje předjet jeho o třídu větší vozidlo. Jenže ten prcek měl tak o 100% lepší podvozek... a nejen to.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  12:18

l.slamecka@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  12:16

ladao> On měl limit z firmy 600.000Kč a chtěl hodně rozsáhlou výbavu(Xenony, Climatronic, ...). Měl tudíž na výběr TDI 66kW a 2.0MPi. Navíc není drak a celkem mu to stačí.

Jo, ten Tvůj PEPIN je velmi zdařilý, Jen kola, ač pěkné, jsou poněkud menší. Jaké má ten blesk parametry? 0-100, Vmax ...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  11:00

smudlo: dej mi kontakt na tebe, psal jsem ti to již ve VETERÁNECH. Spíše by to bral kámoš.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  10:57

« Re: to Ladao - sraz v Rožnově

vici: vážně o tom začínám uvažovat, alespoň by se spojilo příjemné s užitečným, na jednom místě. Pojedeš taky na celý víkend ? Potřeboval, bych někoho do party a chaty. Kámoš od nás, co spolu jezdíme na srazy bude u svejch známejch "Němčuráků" na dovče.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  10:47

Pokud máš zájem, tak skoro celou RS v originál dílech mám doma, před několika lety jsem se tím zabýval na kšeft, ale už to nedělám a rád bych se toho zbavil, leží mi v tom dost peněz. Až na blbiny typu interkom atd. disponuju skoro vším.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  10:30

« Re: O mfilpovi, Hufnáglovi a ostatních

Hufe: Tak proč si ten tvůj známý z Barumu ten dvoulitr kupoval, když je tak špatný ? Zeptej se na něho a pak poreferuj. Odsuzovat ho jenom, protože tady (nebo v jiné rubrice) někdo někdy napsal, že je to starý osmiventilový motor a nevědět o něm nic je přinejmenším velmi laciné. A u těch údajů 230-240 jsem psal TACHO. Já osobně bych ten 2,0 zařadil mezi Td 66Kw a 1,8 bez T. Od spodu dobře táhne a vlastně je mu jedno jestli jedeš po městě 50 na dvojku nebo pětku a nad 3 500 ot. chytně druhý dech, podobně jako 1,8 a dá poznat co v něm je. Akorát ta spotřeba ? Kolega, který má TDi 81 Kw zkonstatoval, že je 2,0 trochu línější než jeho. Nutno podotknout, že je zvyklý jezdit na nižší otáčky u svého TDi a tady se u té 2,0 projeví menší krouťák a je to poznat při tom pružném zrychlení v nižších ot. Ale tento tak špatný a odsuzovaný motor, má alespoň jednu výhodu. Při ztrátě tlaku oleje např. vinou proražené vany o obrubník apod. se vypne ŘJ a motor nejde natočit. Jedině až po opravě a odblokování ŘJ. A to ti zachrání mnogo Love, TDíčka 66 a 81 Kw tohle nemají (tak jsem byl informován v servisu ?? ) a tak když prorazíš vanu tak můžeš počítat tak se 40-80 litry, podle rozsahu opravy za opravu motoru. Nevím jak je to u tvé PD 74 Kw. Omluva se přijímá, myslím, že jsem to vyjádřil už v pátek tím "jdem na pívo" - tam pokecáme, pak se ožerem a dáme si do držky. Se svýmy 110 Kg se vás moc nebojím a do posilovny jsem taky chodil, sice už je to asi 5 let nazad, ale pořád tam něco zůstalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  10:08

« Re: To Alex

Smudlo uuups, to mi trvalo nez jsem nasel ten Tvuj prispevek. Sice mi zrusili Kant v Hybernske ktery zahranicni knihy dovazel ale zkusim se poptat nekde jinde po Praze zda by mi ji neprivezli. Podivam se na net na rok vydani a nakladatelstvi a zkusim si ji pres nekoho objednat. Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  09:50

vici : jdu to omrknout a pak ti poreferuji. Já si neudělal RS. Než postavit pseudo RS ( jen lamináty a dál nic ), tak jsem si udělal eRko podle své hlavy. Ale kdybych měl prostory a zbytečný Love tak si udělám origoš 130RS na soutěže historiků a na starý kolena si zajezdím. Vždycky jsem se na ně jen díval, jak jezdily. Moje éRo najdeš na www.tuning.cz/s110r/ v rubrice Káry - Láďův Pepin
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  08:55

« nestačím se divit

Tady nejsme na soutěži prestiže, abysme si museli navzájem dokazovat, jaké má kdo auto a jak drahý mobil. Já příkladně jezdím v otřískaném Mondeu 1.8TD a calluju ze Siemense C25. Už jsem někde psal, že pocit prestiže je sebeklam. Pro mě je na prvním místě funkčnost, což obě výše popsané věci splňují na 1*. Navíc ani auto ani mobil nejsou natolik výjimečné, že by po nich nedej bůh někdo toužil, splňují pouze původně zamýšlené předpoklady, tj. převoz z místa A do místa B za relativně levný peníz a v případě mobilu telefonování a semtam smskování. Začneme tady už řešit něco normálního, než to nekonečné dokazování si, kdo je lepší. Co se mně týká, všechno co jsem tady kdy napsal, za tím si stojím, reprodukuju pouze své, mnohdy draze zaplacené zkušenosti, a ktomu to tady přece slouží, nebo ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  01:33

« doplněk II.

Doublován osobou s nickem Hufnág(velké i ... ne malé l). Pro jasnost.
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  01:32

« doplněk

Jak tu již zaznělo, je velmi lehké zkontrolovat pravost nicku vložením do textového editoru a změnou fontu na např. Courier New. Jako polehčující okolnost uvádím, že mé odhalení OCTAVIE motivovalo to, že jsem byl sám doublován. V tématu "Octavie - jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi" není příspěvek 3077 a 3092 mým výplodem, ale někoho pod názvem HufnágI. Snadno si to zkontrolujete. Když jsem to za pomocí jednoho člověka z MC odhalil, vylíhl se v mé hlavě plán. Výsledek vidíte.
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  01:22

« Odkrytí OCTAVIE - nekamenovat

Dlužím Vám ještě jedno vysvětlení. OCTAVlE (OCTAVLE) jsem byl já. Byl to jedinný způsob, jak vyzkoušet reakci onoho individua (opravdové OCTAVIE) na nečekanou zlou nepěknou věc. Jak se zachoval, vidíte sami. Myšlenkové pochody zvládl za 1 stejně jako gramatiku a CAPS-LOCK. Navíc se nalogoval jako AUT0C0OMPLEX a AUT0C0MPLEXCZ a zaútočil na mně, což taky zvládne jen chytrý a vynalézavý jedinec.. Jak ale poznal, že jsem to já? Něco mně napadá, ale nechám to zatím ležet.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 06.08.01  00:00

« Re: Celkove

Ale jo, myslim, ze jsem pochopil. Jenom si myslim, ze Huf uz je dospely a o cem ty pises, na to stejne musi prijit kazdy sam...

Zkrazka bych byl rad, abychom se navzajem poucovali maximalne o autech a nediktovali si, jak mame kdo zit (nikdo z nas preci nema patent na rozum, nebo snad jo? :o)

Heslo - Zij a nechej zit :)

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…