Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Naspat k autam...
Zdravim vas pani, precital som si asi 50 prispevkov dozadu a nejak ste odbocili od aut... no dobre, rad to dam naspat (ako pravy cecho-slovak, mama ceska, tatko slovak, tak taketo reci ma netesia)... tuna su skusenosti mojho tatka, co vymenil doteraz cca. 25 aut:
- raz sa "ulakomil" a kupil si Medoura W126, vtedy cca. 6 rocneho... po pol roku prehlasil, ze je to "najhorsie auto, co kedy mal" (fakt je, ze viac stalo ako jazdilo) a predal ho co najrychlejsie...
- potom si kupil Fiat 127 a povedal, ze to je o 3 triedy lepsie jak ten MB ;))
- teraz Fiat Croma (poslednych 6 rokov), auto na poradku, takmer ziadne problemy...
Nekamenujte ma, zhanali ste "osobne skusenosti" ;)) -
« Re: Ra ta ta ta
Nafta neviem, ja ju netankujem, ale vraj sa oplati kupovat u vas (svokor na inu ani nejazdi). Ale N95 sa oplati u nas viacej ako u vas. Ked to vynasobim kurzom, tak je rozdiel asi +2SKK na liter. Uz musim ist, majte sa. BTW cestou, ak uvidim nejaku benzinku, pozriem sa na tu cenu... -
« Re: Re:Moc to s tim vsim asi nesouvisi,ale..
Ked v marci 1994 vyslovili nedoveru Meciarovej vlade. Vtedy zostavena vlada bola na tom dost dobre a keby si tak moc neverili a nevyhlasili predcasne volby, mohli sme byt uplne inde. SR vtedy este nebola rozkradnuta a vlada nebola tak skorumpovana ako dnes. Ak by vydrzali a dokazali ludom, ze to ide aj inak, ako s Meciarom, nemusel byt dnes kurz 1:1.30 voci CZK. -
Pozri, nemusis sa ospravedlnovat. Iba ste ma presvedcili, ze rozdelit sa bolo spravne. Bohuzial nespravna bola nasa mudra Vlado-vlada a vsetky dalsie vlady. V historii samostatneho Slovenska bol jeden okamih, ked to mohlo nabrat spravny smer, ale politici ho nejako prehliadli, alebo si moc verili. Teraz je SR v...
Ak sa tu zase rozbehne diskusia o autach, zapojim sa (ak teda nemate nic proti). Ale o politike, ktora mimochodom vobec nereprezentuje nazor obyvatelov, sa bavit nemienim. -
Xyzz> Souhlasím s Tebou. Slováky vidíme asi stejně. Taky z nich mám pocit takové nějaké ukřivděnosti a mírné zakomplexovanosti (teď nemyslím Vás v MC, ale spíš tak všeobecně, když jsem u Vás, tak mám ten pocit).
A zpalať pánbúh, že Škodu nekoupil Renault, ale VW.
Mé zkušenosti jsou spíše s novými dražšími francouzskými vozy a v tom to asi bude. Levná auta umí dobře ale drasžší a prošpikovanější elektronikou už méně.
Skl> Nediv se, že na Tvém autě šetřili, když máš Classica. Cos čekal? Vsadím se, že na mé Fabii bys toho moc takového nenašel. Proč sis nekoupil třeba Punto? -
:))))))))))))))))))) som sa pobavil..:)
mna to fakt tesi zit v ruskej kolonii, ked uz cele Sl.Telekomunikacie patria nemcom (Deutsche Telecom), 60% eurotelu taktiez a bohvie co vsetko este pride...
btw. nech zije nova tema: slovaci versus cesi !! uz len to tu chybalo... to uz radsej hufnagel vs. wolff... -
« Re:Moc to s tim vsim asi nesouvisi,ale..
No,ne ze by me byli Nemci nejak sympaticti,ale jsem fakt rad,ze koupili Skodovku.Kdyby ji koupil Renault,tak by se tu montovali tak akorat Twinga.Raduji se,ze sousedime s Nemeckem a Rakouskem a ne Ukrajinou.Bohuzel jsem rad,ze uz neexistuje spolecny stat,kdo vzpomina na roky 89-92 da mi za pravdu.Ja nemam vubec nic proti slovakum,ale vzpomente treba na vojnu na Slovensku,jak se k nam cechum chovali. Osobne neznam v Cechach nikoho,kdo by nemel rad Slovaky,ale jakmile jsme prijeli na Slovensko,uz nam to davali najevo,treba v obchode.Domnivam se,ze nas spojuje akorat podobnost jazykova,nikoliv treba povahova.Slovensko bohuzel inklinuje k Balkanu, vetsina je silne verici,vybusna povaha atd.Nedovedu si predstavit deleni statu nejakym nasilnym reseni viz Jugoslavie,ale mit povahu jako oni,tak se to tady semlelo hned.Diky p.Klausi,to jedine jste zvladnul za 1. BTW tady v Cechach,to stoji taky za prd,ale radeji bejt nemecka kolonie,nez ruska :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!