Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: nestačím se divit
a este nieco, aby som bol spravne pochopeny: ze som si kupoval auto "rozumom" neznamena, ze sa mi moja skodovecka nepaci !! naopak, ja si myslim, ze aj classic bez metalizy (dokonca aj bez puklic :-) vyzera fajn - stale o dost lepsie nez napr. vw polo, ibiza a pod... -
huf: tak aby si mal (este vacsiu) radost, tak ti mozem povedat, ze momentalne ani tie puklice nenosim, resp. nosim ich v kufri (kupil som si nedavno nove, po tom co mo tie povodne slohli...). BTW. puklice z Fabii su zrejme tiez lukrativny tovar - 1 nova (classic) = cca 800 Sk, v sade 4ks = tusim tesne pod 2600 Sk
gumy mam samozrejme 165 (kleber), nie 155 !! -
skl> Jsi typický uživatel základního modelu automobilu. Máš tam vůbec poklice?
Je fakt, že kdybych měl víc peněz, koupím si M3, ta už upravy nepotřebuje. Když ale vidím Fabii s výbavou Classic na 155/70R14 pneu, tak je mi smutno. To není o image, ale o antiimage... :o( -
smudla: sak ja ked som si kupil fabiu, tak to bolo pre to, ze sa mi to zdala byt najlepsia moznost..:) - a zatial som spokojny, sklamany som iba v par detailoch (napr. chybajuca vypln pod kapotou, osvetlenie kufra.. - proste veci, ktore udajne pred tym v classicoch boli (vid fabia-forum)). A tiez som max.spokojny, ze som nevyhodil statisice za spojlery, vyfuky a podobne sracicky...
mozno som divny, ale ja nepovazujem sebelepsiu fabiu za auto pre zlepsovanie vlastneho imidzu (na podobne ucely to bude furt iba nakupna taska na kolesach)... asi uz z toho vyrastol a dolezitejsie su pre mna prakticke dovody...
k tej politike: suhlas, kaslime na to...
-
« nestačím se divit
Chlapci, já bych navrhoval, aby se tady řešily auta a ne furt takový sračky jako ČS vztahy a politika- na obojí máme asi tak stejný vliv jako na počasí. Pokud by někdo chtěl pokračovat v těch nesmyslných debatách o politice, ať začne vysílat Co týden dal 2 a nesere tady slušné lidi.
Hufe, myslím že je dobře, že si skl koupil Fabii, furt je to lepší než FIAT (chichi). S problémem 2 roky staré auto vs. nové to složitější. Osobně jetinám věřím, protože beru od 3 dodavatelů v Německu a Belgii (mluvíme o autech max do100.000 km ) a ti si sakra hlídají , aby mě vědomě nepodvedli. Všechno má servisní knížky, lustraci jejich policie, příp. kompletní dokumentaci od pojišťoven. Samozřejmě je výběr auta osobní záležitost každého jedince. Mám zásadu, která se mi vyplácí, a sice přijď se podívat na čerstvě dovezené, vyzkoušej a za týden se ozvi.V klidu tak můžeš zjistit o co běží a popřemýšlet. Vzhledem k tomu, že mám v podstatě stálé zákazníky, kteří auta mění po doplacení lízačky, asi na tom něco bude. Negativem je to, že většinou je nutné investovat cca 10% kupní ceny do údržby, protože u aut chybí poslední servisní prohlídky ( což je pochopitelné ) i tak to ale vychází furt líp, než chodit po bazarech nebo hledat v Annonci - jak cenově, tak kvalitativně. Př. Ford Mondeo 1.8 TD combi CLX, rv.98, naj.60.000km, prodávám lízačce za 250.000Kč .
málem bych zapomněl- k mišmaši koncernu VW je zbateční cokoli komentovat, někdy mi připadá jakoby VW vyhlásil soutěž nazvanou "Urči odkud pochází díly tvého auta a máš milion DM". nakolik je třeba nové Polo německé, když na kastli je vyraženo SEAT s.a. - těžko říct. -
matuS 12.06.01 22:41
« Bez nadpisu
hufe> dokazes citat? ;-) ten prispevok som pisal ja :-) a dalej: je to sice SEAT ale motor aj vsetky suciatky okolo su VW, ved to aj na tom motore bolo vyrazene...a ajtak je to vsetko jedna vw pakaz.
jebte na politiku, politici su *, a robia rozbroje medzi ludmi. nafta stoji tusim 31.8sk
tu mp3 najdete aj na [odkaz]
kua, nejako som sa roznadaval :)
-
« Naspat k autam...
Zdravim vas pani, precital som si asi 50 prispevkov dozadu a nejak ste odbocili od aut... no dobre, rad to dam naspat (ako pravy cecho-slovak, mama ceska, tatko slovak, tak taketo reci ma netesia)... tuna su skusenosti mojho tatka, co vymenil doteraz cca. 25 aut:
- raz sa "ulakomil" a kupil si Medoura W126, vtedy cca. 6 rocneho... po pol roku prehlasil, ze je to "najhorsie auto, co kedy mal" (fakt je, ze viac stalo ako jazdilo) a predal ho co najrychlejsie...
- potom si kupil Fiat 127 a povedal, ze to je o 3 triedy lepsie jak ten MB ;))
- teraz Fiat Croma (poslednych 6 rokov), auto na poradku, takmer ziadne problemy...
Nekamenujte ma, zhanali ste "osobne skusenosti" ;))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!