Wolffova a Hufnáglova diskuse
« Re: to mraček
Mně se na autech všeobecně spíše nelíbí obrovské blatníky, obrovská zadní světla a k tomu malá a utopená kola s poklicí ála lité kolo. Jěště větší děs je tenký,jednokoncovkový výfuk, zahnutý dolu u benzinového motoru. Klasickým příkladem toho je Mondeo předposlední generace. -
« Re: Brno
Uz jsme zase u toho, obrovske kola, male kotoucky vzadu!:-)
Mne se Jaguar docela libil, ale mel by byt v te vybave jake ho ukazuji na prospektech a ne ta chuda verze co tam byla! Jaguar neplni roli superluxusniho auta, tak od nej nemuzete ocekavat velkou prostornost! Dacie mne taky pobavila, do ty bych nevlezl, jeste bych se mohl o neco zranit!:-) A Lada byla taky dobra, ten interier a ty plasty:-), pripadal jsem si jak o 15 let zpatky na vychode! -
matuS 15.06.01 13:31
« Re: to design
tomachko> pestrofarebne skurvit interier je vyhrada nemcov. staci ked si pozries potahy v Ecku alebo Ccku - dokonaly interier a na potahoch maju lodicky, kosostvorce a ine somariny!!! podobne je na tom aj oktavia RS - velmi dobry interier, like vw alebo audi, a daju tam ciferniky s cislami do kruhu a biely pasik ako podklad - hnus, chce sa mi vracat.