Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
wolff 15.06.01 21:15
« Bez nadpisu
No Hufe kecat a kecat je rozdíl. A pozorovat a pozorovat je taky rozdíl. Když jedeš s někým v autě a třepe se mu výfuk a hvízdá servo, tak nemusí mít ani vyhraněný názory, ne? Já nikdy nemluvím o ničem co bych sám neviděl na vlastní oči. Jinak proč by měli být lidi, kteří mají Multiplu být nešťastní. Kdybych měl mít 3 děti, tak mutiplu vzhledem ke svým rozměrům (nemá ani 4 metry), šířce (skvěle sedí v zatáčkách) a motorům (1,6 76 kW, 1,9 JTD 76 kW) chci, neboť si myslím, že je to velmi rozumné auto pro tento případ. A místa mi je tam rozhodně víc než třeba v tom Scenicu. Pokud samozřejmě někomu vadí nekonvenční auto, tak pro něj samozřejmě není...To uznám. Ale v bazaru sem Multiplu ještě neviděl, ale věřím tomu, že bude na ceně ztrácet třeba i míň než právě Scénic. A to vzhledem k méně prodaným kusům. Klientela je u nás meněí než jinde ve světě, ale myslím, že ji počet prodaných aut nenaplní...To je šroubovaný...sorry, dnes nemám svůj den. -
« Re: to mraček
Mně se na autech všeobecně spíše nelíbí obrovské blatníky, obrovská zadní světla a k tomu malá a utopená kola s poklicí ála lité kolo. Jěště větší děs je tenký,jednokoncovkový výfuk, zahnutý dolu u benzinového motoru. Klasickým příkladem toho je Mondeo předposlední generace.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Jo a ještě mi na výstavišti chybělo Stilo, nemůžu za to, že si nějakej blbec zpletl Steel se Stilem. No, ale to je jedno...
Jinak já neříkám, že je Scenic malej, je velkej. Jde jen o to, že Multipla je o 40 cm kratší než Scenic, ale ve vnitř to poznat není - to je kouzlo Multiply. A zaparkovat s autem o 40 sm kratším je určitě snažší než s autem mnohem delším..Ale myslím, že je blbost tyto auta porovnávat, protože každé je určené pro někoho jiného...