Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.06.01  21:31

« Bez nadpisu

Má stejnej podvozek (a já z toho uvažuji, že tedy i stejný rozvor, i když to nemusí být pravda) jako nová A4. U Octavie dali taky stejnej rozvor jako u Golfu...
    Jo a ještě mi na výstavišti chybělo Stilo, nemůžu za to, že si nějakej blbec zpletl Steel se Stilem. No, ale to je jedno...
    Jinak já neříkám, že je Scenic malej, je velkej. Jde jen o to, že Multipla je o 40 cm kratší než Scenic, ale ve vnitř to poznat není - to je kouzlo Multiply. A zaparkovat s autem o 40 sm kratším je určitě snažší než s autem mnohem delším..Ale myslím, že je blbost tyto auta porovnávat, protože každé je určené pro někoho jiného...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  21:25

« Re:

Skodovka ma vetsi rozvor nez A4 nebo Passat!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  21:24

« Re:

Scenic ma mozna min mista vzadu(ale i tak je tam mista hodne), ale uloznych prostoru vic a vetsi kufr!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.06.01  21:22

« Bez nadpisu

Já auta hodnotím podle toho jak jezdí a co vydrží...no a ne podle reklamy (výstaviště je reklama poznatelná i podle CD, které rozdávali) a podle toho jakej upravenej supertyp tam vystaví...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.06.01  21:17

« Bez nadpisu

No a co se týká té velké škodovka, tak to, že je to vlastně montovanej VW mě nevadí...na to sem si už dávno zvykl. Ale vadí mi zase to, že dělají velký auto na podvozku A4...no prostě nepoučitelní!!!!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.06.01  21:15

« Bez nadpisu

No Hufe kecat a kecat je rozdíl. A pozorovat a pozorovat je taky rozdíl. Když jedeš s někým v autě a třepe se mu výfuk a hvízdá servo, tak nemusí mít ani vyhraněný názory, ne? Já nikdy nemluvím o ničem co bych sám neviděl na vlastní oči. Jinak proč by měli být lidi, kteří mají Multiplu být nešťastní. Kdybych měl mít 3 děti, tak mutiplu vzhledem ke svým rozměrům (nemá ani 4 metry), šířce (skvěle sedí v zatáčkách) a motorům (1,6 76 kW, 1,9 JTD 76 kW) chci, neboť si myslím, že je to velmi rozumné auto pro tento případ. A místa mi je tam rozhodně víc než třeba v tom Scenicu. Pokud samozřejmě někomu vadí nekonvenční auto, tak pro něj samozřejmě není...To uznám. Ale v bazaru sem Multiplu ještě neviděl, ale věřím tomu, že bude na ceně ztrácet třeba i míň než právě Scénic. A to vzhledem k méně prodaným kusům. Klientela je u nás meněí než jinde ve světě, ale myslím, že ji počet prodaných aut nenaplní...To je šroubovaný...sorry, dnes nemám svůj den.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  21:10

« Re:

To je sice pravda, ale muzes si to prohlidnout z blizka!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  21:10

« Re:

To je sice pravda, ale muzes si to prohlidnou z blizka!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.06.01  21:08

« Bez nadpisu

Cp mě zklamalo na výstavišti? Nebylo tam nic co bych neznal. Ještě ke všemu např. ti blbci od Jaguaru měli tu x-ku s bílíma potahama a do takových aut nemám potřebu sedat, zvlášť když nejsou moje.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  20:18

« Test

Cetli jste test autobildu? Srovnani Audi A6 1,9TDI 96KW, Alfa 166 2,4JTD 103KW, BMW 520D 100KW, Peugeot 607 2,2HDI 98KW! Hadej kdo vyhral? No prece Audi, druhy prekvapive Peugeot, treti BMW, ctvrta Alfa! Jinak motorove docela hodne vyrovnany!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  19:43

« to ATX

ATX, kdyz uz jsme u toho, kolik stoji cca 2-vyfuk na Scenica?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  19:42

« to huf

Hufe, ja to nemyslim tak ze cim vetsi auto, tim lepsi! Kotouce jsou urcite lepsi nez bubny, ale male vypadaji silene!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  18:17

« Re: to mraček

Mně se na autech všeobecně spíše nelíbí obrovské blatníky, obrovská zadní světla a k tomu malá a utopená kola s poklicí ála lité kolo. Jěště větší děs je tenký,jednokoncovkový výfuk, zahnutý dolu u benzinového motoru. Klasickým příkladem toho je Mondeo předposlední generace.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  17:35

mracek> Avia je taky větší než M3 a přitom bych asi bral tu M3 :o)))

Bubny vzadu jsou neštěstí. Zaplať pánbůh za ty pidikotouče!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  15:26

ATX, mne se taky nelibi natreny bubny, ale buben vypada uz vetsi nez kotouc! ATX motory maji to stesti, ze nejsou videt...:-)
    Rusaci si te prece musi nejak udrzet, jak jim vlezes do auta, tak uz te nechteji pustit ven:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  15:26

ATX, mne se taky nelibi natreny bubny, ale buben vypada uz vetsi nez kotouc! ATX motory maji to stesti, ze nejsou videt...:-)
    Rusaci si te prece musi nejka udrzet, jak jim vlezes do auta, tak uz te nechteji pustit ven:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  15:22

« Re: Brno

Kamaradi rikali, ze na Autoshow v Praze si vlezl nejaky borec do Lady, zabouchl za sebou dvere a nemohl se dostat ven. Musel vylezt dverma u spolujezdce.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  13:53

Mně to zas tak nevadí, spíše "nežeru" bubny vzadu natřené stětkou na červeno. Jestli chceš vidět tlačenku v motoru, mrkni do nějakého 4-válcového BMW. To je velká sranda.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  13:46

To mne prijde, jako kdybych otevrel kapotu motoru a ted byl motor jen na chabe ctvrtce motoroveho prostoru a zbytek byla jen dira! To je jako narvat motor ze stareho MB1000 pod kapotu BMW 750!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  13:43

Vam to neprijde divne?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…