Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
wolff 18.06.01 22:41
« Bez nadpisu
Ano na www. reanult.cz. Ale já přece nebudu lítat kvůli každýmu čísilku kolem auta s metrem. Co se týká Multiply, tak platí ten údaj co jsem napsal já. Nevím co zase kdo psal v jakým testu, ale tento údaj platí.
Jo Hufe ty ses díval na autosalon, viď? To co říkal Kulhánek sem taky slyšel a co se týká té ceny tak mě fakt pobavil. I když je pravda jedna. V Octavii není ani 6V a v montró byste chtěli hned V8...Kluci zůstaňte stát na zemi!!! -
« to wolff
Wolff, nevim kde jsi vzal ten udaj o objemu kufru u Scenicu, ale jsetli jsi cetl srovnavaci test, tak Multipla ma kufr 385/1255l a Scenic 410/1800l, jo uz mozna vim, kde jsi to vzal na www.renault.cz, tomu se nediv, tam pisou veci...:-) Spis se podivej na www.renault.fr a najdi si to tam! Nebo si to najdi v nejakych testech napr. tady na www.auto.cz nebo na strankach renaultu.sk! U nas uz neverim renaultu ani velky R! -
wolff 18.06.01 09:11
« Bez nadpisu
zatím se třeba spíše odhalila já Mráčka, teda nechtělo se mi reagovat, ale když ses k tomu Hufe vrátil...Ano Multipla je přesně o 17 cm kratší a o 10 cm širší... Ale Mutlipla nemá menší kufr, neboť Scenic má min 218 l a max 956 l. Na druhé straně má Multipla 430 - 1300 l. Co je víc?A to se ještě do Multiply v případě potřeby vleze 6 lidí... Říkám není krásná, ale je to nejúčelněji udělaný auto, který sem kdy viděl. -
wolff 18.06.01 09:05
« Bez nadpisu
Hufe nevím co jsi v předchozích článcích pleskal, ale já se o Passatu vůbec nebavil. To, že má mít stejnej podvozek jako A4 jsem za a) slyšel na výstavišti, za b) v Autosalonu z před 14 dnů. Já k tomu autu jiné technické parametry neviděl a obávám se, že vy také ne. Snad jenom to, že kulhánek řekl, že největší motor tam bude 2,6. A motorová paleta bude začínat na 1,8. -
« Re: Re:
wolff> Míra entropie a relevance Tvých informací zde emitovaných značně kolísá. Dej se dohromady. Jednou tady vynášíš parametry Montreaux, podruhé tu měříš Scenica s Multiplou a pořád vedle. Pokud takto střílíš o věcech, kde máme zpětnou vazbu a odhalíme Tě, tak je to sranda. Co ale údaje neověřitelné? Např. spolehlivosti ... Myslíš, že jsi důvěryhodná osoba, osobo?