Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  12:14

« Re: Re:

Myslím, že Montreaux bude konkurenceschopná nejen díky ceně, ali díky generačnímu odstupu od nikterak přemodernizovaného Passatu.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  12:08

Xyzz> Cemu a jak moc bude Montreaux konkurovat zalezi hlavne na cene. Prece jenom si myslim, ze MB by se mela zamerit na auta nizsi stredni tridy a na mini.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  11:15

No kdybych nikdy nevidel Pasata nebo Audi,tak by Montreaux nebylo spatna auto,ale takhle...jo a komu bude tohle auto konkurovat?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  23:59

« Re:

Montreaux má mít rozpětí benzínových motorů asi takové: 1,8 20VT 110kW až 3.0 30V 162kW. U dieselů to budou PD jako v Passatu včetně V6 TDI (u toho ale nevím, jestli bude čerpadlo rotační, nebo PD).
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.06.01  22:41

« Bez nadpisu

Ano na www. reanult.cz. Ale já přece nebudu lítat kvůli každýmu čísilku kolem auta s metrem. Co se týká Multiply, tak platí ten údaj co jsem napsal já. Nevím co zase kdo psal v jakým testu, ale tento údaj platí.
    Jo Hufe ty ses díval na autosalon, viď? To co říkal Kulhánek sem taky slyšel a co se týká té ceny tak mě fakt pobavil. I když je pravda jedna. V Octavii není ani 6V a v montró byste chtěli hned V8...Kluci zůstaňte stát na zemi!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  20:06

« to matuS

To jsem od Kulhanka neslysel, spis jsem od nej slysel, ze tam tento motor nebude, protoze je ten motor strasne drahy a zatim Skoda nema takove jmeno a image, aby mohla vyrabet tak drahe vozy!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  20:04

« to wolff

Wolff, nevim kde jsi vzal ten udaj o objemu kufru u Scenicu, ale jsetli jsi cetl srovnavaci test, tak Multipla ma kufr 385/1255l a Scenic 410/1800l, jo uz mozna vim, kde jsi to vzal na www.renault.cz, tomu se nediv, tam pisou veci...:-) Spis se podivej na www.renault.fr a najdi si to tam! Nebo si to najdi v nejakych testech napr. tady na www.auto.cz nebo na strankach renaultu.sk! U nas uz neverim renaultu ani velky R!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 18.06.01  12:01

« Re: to AUTOKOMLEX

najviac som sa bavil, ked Kulhanej zacal snivat ze v montreox mozno bude V8 :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  11:02

« Re: to AUTOKOMLEX

wolff> Tak vidíš, že to jde i přesně. Ty informace o Montreaux byly v době ženevského autosalonu v SM. A na Kulhánka mi nešahej. Zase se tu projevuje nějaký komplex :o)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.06.01  09:14

« to AUTOKOMLEX

Měl by být...No jenže uvidíme co bude. Z Kulhánka spíš vytřeseš duši než pravdu. A na něco musí zákazníky nalákat. Povíme si to na podzim...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.06.01  09:11

« Bez nadpisu

zatím se třeba spíše odhalila já Mráčka, teda nechtělo se mi reagovat, ale když ses k tomu Hufe vrátil...Ano Multipla je přesně o 17 cm kratší a o 10 cm širší... Ale Mutlipla nemá menší kufr, neboť Scenic má min 218 l a max 956 l. Na druhé straně má Multipla 430 - 1300 l. Co je víc?A to se ještě do Multiply v případě potřeby vleze 6 lidí... Říkám není krásná, ale je to nejúčelněji udělaný auto, který sem kdy viděl.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.06.01  09:06

« Bez nadpisu

Mimochodem, jestli si myslíš, že jsi mě odhalil, tak ti tuhle radost přeji...užij si ji.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.06.01  09:05

« Bez nadpisu

Hufe nevím co jsi v předchozích článcích pleskal, ale já se o Passatu vůbec nebavil. To, že má mít stejnej podvozek jako A4 jsem za a) slyšel na výstavišti, za b) v Autosalonu z před 14 dnů. Já k tomu autu jiné technické parametry neviděl a obávám se, že vy také ne. Snad jenom to, že kulhánek řekl, že největší motor tam bude 2,6. A motorová paleta bude začínat na 1,8.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.01  08:39

Hufe, to bylo k tomu podvozku! Mysleno to bylo tak, ze nova Skoda nepouziva podvozek soucasne A4!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.06.01  00:00

« Re: to wolff

wolff> Měl bys přestat vařit z vody. Montreaux (ať už se to bude jmenovat jakkoliv) má podvozek s rozvorem o 10cm delším než má Passat. Rovněž délka celého vozu má být o těch cca 10cm větší. Prosím Tě, mluv o tom, o čem něco víš.
  • « 00 Reagovat !

foto

mracek> Nová A4 už vyjela, tak nevím, jakou A4 myslíš. 2005 ? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

wolff> Míra entropie a relevance Tvých informací zde emitovaných značně kolísá. Dej se dohromady. Jednou tady vynášíš parametry Montreaux, podruhé tu měříš Scenica s Multiplou a pořád vedle. Pokud takto střílíš o věcech, kde máme zpětnou vazbu a odhalíme Tě, tak je to sranda. Co ale údaje neověřitelné? Např. spolehlivosti ... Myslíš, že jsi důvěryhodná osoba, osobo?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  21:51

« to wolff

"Velká" škodovka není na podvozku A4. Měl by to být nový koncernový podvozek použitý poprvé právě u velké skodovky.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  21:38

A taky jsi nejsem jistej, jestli ma podvozek z A4! Myslim si, ze ma podvozek z uplne nove platformy na ktery mozna vyjede nova A4 nebo A6, ale jeste ne tahle!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.01  21:35

« Re:

Nova skodavka ma dlouhy rozvor, dokonce myslim, ze vetsi nez Audi A6! Scenic taky neni zadny velikan, je jen o 175mm delsi nez Multipla. Prostorna musi byt, je to prece trida MPV!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…