Wolffova a Hufnáglova diskuse
« Hufnágl for president
to Hufnágl: zrovna jsem chtěl napsat jestli si tím cifršpionským poměřováním výkonů kompenzuješ to, že už si nepoměřuješ na záchodcích ZŠ něco jinýho... tak jsem rád jak jsem se trefil :-))) ale k Tvé otázce - možná se budeš divit, ale já se fakt nepřeměřuju. Snad až si nechám ušít slipy na míru. -
Ale ta infekce je celkem příjemná. Nebraň se, stejne časem podlehnes buď Hufnáglově viru nebo jinému konkurenčnímu (Fiat...) Fakt je, že jsem ve čtvrtek seděl v Passatu 2.5V6 TDI za 1.47 milionu a nikdy bych za něj ty prachy nedal. Velká část auta je stejná s Octavií za 400t Kč :o)
Po autosalonu musím ale přiznat, že Audi je dál než VW. S3 mě úplně nadchla... -
wolff 23.06.01 17:10
Neboj se o mě, já se infikovat nenechám. Jsem vůči tomuto tipu infekce imunní.
Jinak já se nemám za co stydět...no spíše bych zde narad uvedl některé lidi do rozpaků. Lidí mají dprese z různých věcí. No pro všechny. Prý se dá hrát Velké divadlo i s malým kašpárkem...Tak si z toho přípdně nic nedělejte...no až to tady Huf nebo někdo jinej rozbalí... -
« ohanbí etc.
:o) Já počkám, s čím příjdou ostatní a pak podle toho, jak na tom budu, přisadím nebo se raději pozdržím :o)
(údaj se udává v cm zaokrouhleno na 1cm nahoru, platí pro toporný stav ohanbí)
Ale teď vážně, Wolffe, být Tebou, rači se od Hufnágla držím dál. Je to agent VW group a dříve či později Tě infikuje VW globo filozofií. -
Tak jsem si dal tu práci a početl si v tématu Fabia Sedan, abych si teda konečně udělal obrázek, kdo je normální a kdo ne. A jak jsem se pobavil :-))) U Hufnáglových příspěvků jsem se musel smíchy plácat do kolen. V Koncernu z Tebe mají určitě radost. A ta zdravá soutěživost, komu kdo natrhne * na dálnici... dokonce jsem musel zatlačit i slzu dojetí při hrdě vlasteneckém výlevu devětadevadesátky - tuším Lukáše. Nemůžu si pomoct, Wollf měl většinou pravdu. Aspoň někdo ještě nepodlehl masáži lokálními masmédii. S úctou Béda Hudeček (dosud nezakomplexovaný) -
« osobo,
neviděla ste tudy jít děti? Jsou svázaný, neuletí! Tak, tak - hodnotit by se mělo pouze v případě znalostí. K cenám ojeté Multiply: většinou takové módní výstřelky po určité době ( kdy opadne nadšení z originality a nastoupí zděšení z cen ND těchto designérských skvostů ) padají z ceny stejně rychle jako zednické kladivo z ruky podnapilého zedníka- vzpomeňte na Twingo nebo Ford Cougar, teď to podle mě čeká i Yarise ( co se cen dílů týká, tak to už se děje )