Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  12:37

« Re: to HUF

1. ale jo, ale ne, ale joo, ale nee, ale joooo, ale neee........
    2. vždyť mně je to docela jedno, třeba si nalakuj nehty na noze..
    3. myslel jsem to dobře, třeba kdyby takovou radu vznesla žena, reakce by byla jiná...
    4. taky jsem v mládí testoval všelijaké tuningy, málokdo reagoval, myslel jsem že je OK, a až časem po letech když na takové věci přišla řeč, tak teprve všichny řekli naplno svůj názor.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  12:31

« Re: to HUF

ATX> Tak už to překousni. Já ji kvůli tobě nesundám.
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.01  12:30

« Proč?

Jaký zásadní vliv má váha na akceschopnost člověka? Můj učitel aikida (3dany) má tak 76kg a 178cm a jsem si jsit, že by náš župní přebor vyhrál i v leže. "Hospodská facka" rozhodně sedne líp od 120kilového cvalíka, ale tím to zvadlo a další takovou už si nikdy tou rukou nevyzkouší ;o) Navíc, obtíže při zavazování bot ve stoje a ztížené hledání kladélka pro případ močení ve stoje mě taky nelákají. O kvalitě a kvantitě jisté nejmenované rozmnožovací činnosti ani nemluve ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  12:30

« to HUF

Pokud máš tuningovou bradku s knírem tak seš!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  12:23

« Re: I SURRENDER

nene Hufe, i 190cm/65 kg se porad jeste vzdalene podoba cloveku (posuzuju na vlastni oci - samosebou ne sebe :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  12:07

« Re: Re:

vici> Já fakt nejsem (alespoň doufám) blbeček z posilovny. Jen štve vypadat blbě. Čas na to celkem mám a když to zkloubím s horským kolem a squashem, tak jsem celkem fit. co já vím, tak je to tak 50/50. Ve fitness narazíš i na inženýry, co je tam vyhnala zhnusená manželka, i na narcisty, co se neustále prohlíží v zrcadle a jsou tudíž strašně směšní.
  • 00 Reagovat !

foto

13.08.01  12:04

« I SURRENDER

Tak jste mně dostali. Mám 177cm a 80kg. Do posilky chodím obden a piliju co se dá, abych se líbíl samičkám. Mít břicho je moje noční můra. Teď mám v pase 80 a už se mi to zdá blbé. Z aikida už si taky moc nepamatuju, takže to vzdávám bez boje ;o)

A teď k věci. Octavianovy poslední příspěvky mají tak o 20IQ bodíků víc, než předchozí. Je to zajímavá geneze a jsem velmi zvědav, jak to půjde dál. BTW, 193cm a 80kg je spíš věšák než člověk, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  11:57

Kedze som dvojka, bojujem v prvom kole s OCTAVIE. Ak nema silu ako jeho 1.6GTI, tak mam sancu na postup do druheho kola. BTW mam cierny opasok (z hovadzej koze aj s peknou prackou) !!!!!!!a TO hOVORim JA!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  11:30

tak jo ja su teda trojka:o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  09:23

OK, hlasim sa ako cislo 2 - 186cm a ubohych 98.5kg (ale snazim sa zhodit na cca. 85). Kto nastupi proti mne :-)

to ladao: Fakt ti to toci az do 7500? To musi byt sila, ked si to takto frci Ero. Keby bolo casu, hned by som nejake kupil a prerobil na RS :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.08.01  08:07

« Re:

Octavie, měl bys chodit spíš do školy než posilovny. Myslet už se sice asi nenaučíš, ale snad by ses mohl naučit aspoň psát.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.01  22:23

jo sorry za chyby.... ta klavesnice nak dodelava:o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.01  22:21

« Re:

Octavie nechcu te ranit, ale kdyz me merili kdysi na dovodu, tak jsem mel 195 a to jsem hadam nebyl moc rovne:o))) (sice 185 by me nad hlavu stacilo) a kilo mam 90. Na blbecky z posiloven mam svuj nazor, jeste zaneho jsem nevidel ze by nedostal na hubu. Spis jen nemaj so delat a tak zabiji cas (viz muj dobry kamarad, je v posilce denne, a chodi po soutezich..) Napsal bych, ze pokud tak machrujes, sem si jisty ze te slozim prvni ranou, ale pravda je ta, ze asi ne, protoze bych asi tak nejak nemohl, protoze bych se asi valel smichy po zemi:o))))))))) A mimochodem, proc se navazis do Ladeo? Asi te sere ze ma to co tobe tatinek nikdy nekoupi...... mozek....
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.01  21:15

« Bez nadpisu

tAK PIŠTE PAK UDĚLÁME NÁHODNÉ SEŘAZENÍ ČÍSEL A DÁME SI DO DRŽKY A VÍTĚZ VŠECH ZÍSKÁ ?? UVIDÍME TAKŽE PIŠTE ČÍSLO 2 3 4 ,..... TŘEBA NA MĚ VYJDE LADAO 110 KG ALE S VÝŠKOU 160 CM A JÁ PAK DOSTANU DO KOULÍ PROTOŽE HO NEBUDU MOC PRAŠTIT nic ve zlým jsi jen první kdo udal váhu bez výšky . Tak to naprav a já se budu modlit abych tě dostal až ve finále kde bych případnou prohru překous TEDY POKUD MI NĚJAKÉ ZUBY ZŮSTANOU O:)))
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.01  21:12

« Bez nadpisu

Takže JÁ BUDU JAKO JEDNIČKA 1. OCTAVIE 193 CM / 80 KG . CHODÍM CELÝ ŠKOLNÍ ROK DO POSILOVNY .
  • 00 Reagovat !

foto

12.08.01  21:11

« JDEM SI DO ROZDAT

Zaujal mě příspěvek LADAA kde se chlubí hmotností a výškou ne !! TAK JO KAždý napíše svou hmotnost výšku a jak chodil do posilovny a uděláme stromový systém jak a kde si kdo dá do držky !!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.01  18:49

« Re:

wolffí, co děláš poslední týden v srpnu? Co takhle zajet na okruh. Bude nás tam dost. Mimo jiné Ti ukážu mou 6210, která sice nepřehrává MP3, ale zato má TFT displej a mimimechaniku na DVD ;o)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 12.08.01  18:07

« Bez nadpisu

Huffe, tobě to MP3 určitě přehrává.
    jo jinak NESOUHLASÍM!
    Jinak s tou 6210 souhlsím, jen se mi zdá být zbytečně veliká. Zatím ciao.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.01  07:52

« Re: to Ladao

Hufe: jo a ještě k těm údajům 0-100 a V max. Kdybych napsal údaje podle tachometru, tak si asi sedneš na * vzhledem k tomu , že je v tom teď jen motor 1100, ale mrcha točí 7 500ot. Pointa je v tom, že ty gumy mají menší obvod a tak mě ukazuje TACHO asi o 15 Km víc než reál. Proto nikde údaje neuvádím ani upravené, protože by to nebylo fér. V max jsem ani nikdy nezkoušel, jen jsem u jisté číslice (podle tacho) ubral radši plyn, ono to bylo na normální dvouproudé silnici. Já už teď po dálnici nejezdím a vzhledem k vekému zadnímu křídlu by asi rychlost nepřelezla reálných 170. Ale na srazu v Brně tam bude už možná motor 1,6 a v něm XXX koní a tam bych ho chtěl teprve pořádně vyzkoušet,
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  14:02

« Re: to Ladao

Sraz:ja bydlim asi 4km od Roznova, takze se tam budu asi pohybovat hodne, CMT tam taky neco chysta, takze i s nima. Spolecnost docela uvitam, takze se muzem domluvit. Kdyztak napis na vici@centrum.cz. Doufam taky ze do te doby budu mit karu snad uz zajetou, mirne se to zkomplikovalo (dovolena ve firme kde jsme nechali vyvazovat kliku a setrvak) takze to bude jezdit az ted o vikendu. Su tezce zvedavy ako to pojede...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…