Wolffova a Hufnáglova diskuse
« Proč?
Jaký zásadní vliv má váha na akceschopnost člověka? Můj učitel aikida (3dany) má tak 76kg a 178cm a jsem si jsit, že by náš župní přebor vyhrál i v leže. "Hospodská facka" rozhodně sedne líp od 120kilového cvalíka, ale tím to zvadlo a další takovou už si nikdy tou rukou nevyzkouší ;o) Navíc, obtíže při zavazování bot ve stoje a ztížené hledání kladélka pro případ močení ve stoje mě taky nelákají. O kvalitě a kvantitě jisté nejmenované rozmnožovací činnosti ani nemluve ;o) -
vici> Já fakt nejsem (alespoň doufám) blbeček z posilovny. Jen štve vypadat blbě. Čas na to celkem mám a když to zkloubím s horským kolem a squashem, tak jsem celkem fit. co já vím, tak je to tak 50/50. Ve fitness narazíš i na inženýry, co je tam vyhnala zhnusená manželka, i na narcisty, co se neustále prohlíží v zrcadle a jsou tudíž strašně směšní. -
« I SURRENDER
Tak jste mně dostali. Mám 177cm a 80kg. Do posilky chodím obden a piliju co se dá, abych se líbíl samičkám. Mít břicho je moje noční můra. Teď mám v pase 80 a už se mi to zdá blbé. Z aikida už si taky moc nepamatuju, takže to vzdávám bez boje ;o)
A teď k věci. Octavianovy poslední příspěvky mají tak o 20IQ bodíků víc, než předchozí. Je to zajímavá geneze a jsem velmi zvědav, jak to půjde dál. BTW, 193cm a 80kg je spíš věšák než člověk, ne? -
Octavie nechcu te ranit, ale kdyz me merili kdysi na dovodu, tak jsem mel 195 a to jsem hadam nebyl moc rovne:o))) (sice 185 by me nad hlavu stacilo) a kilo mam 90. Na blbecky z posiloven mam svuj nazor, jeste zaneho jsem nevidel ze by nedostal na hubu. Spis jen nemaj so delat a tak zabiji cas (viz muj dobry kamarad, je v posilce denne, a chodi po soutezich..) Napsal bych, ze pokud tak machrujes, sem si jisty ze te slozim prvni ranou, ale pravda je ta, ze asi ne, protoze bych asi tak nejak nemohl, protoze bych se asi valel smichy po zemi:o))))))))) A mimochodem, proc se navazis do Ladeo? Asi te sere ze ma to co tobe tatinek nikdy nekoupi...... mozek.... -
tAK PIŠTE PAK UDĚLÁME NÁHODNÉ SEŘAZENÍ ČÍSEL A DÁME SI DO DRŽKY A VÍTĚZ VŠECH ZÍSKÁ ?? UVIDÍME TAKŽE PIŠTE ČÍSLO 2 3 4 ,..... TŘEBA NA MĚ VYJDE LADAO 110 KG ALE S VÝŠKOU 160 CM A JÁ PAK DOSTANU DO KOULÍ PROTOŽE HO NEBUDU MOC PRAŠTIT nic ve zlým jsi jen první kdo udal váhu bez výšky . Tak to naprav a já se budu modlit abych tě dostal až ve finále kde bych případnou prohru překous TEDY POKUD MI NĚJAKÉ ZUBY ZŮSTANOU O:))) -
« Re: to Ladao
Hufe: jo a ještě k těm údajům 0-100 a V max. Kdybych napsal údaje podle tachometru, tak si asi sedneš na * vzhledem k tomu , že je v tom teď jen motor 1100, ale mrcha točí 7 500ot. Pointa je v tom, že ty gumy mají menší obvod a tak mě ukazuje TACHO asi o 15 Km víc než reál. Proto nikde údaje neuvádím ani upravené, protože by to nebylo fér. V max jsem ani nikdy nezkoušel, jen jsem u jisté číslice (podle tacho) ubral radši plyn, ono to bylo na normální dvouproudé silnici. Já už teď po dálnici nejezdím a vzhledem k vekému zadnímu křídlu by asi rychlost nepřelezla reálných 170. Ale na srazu v Brně tam bude už možná motor 1,6 a v něm XXX koní a tam bych ho chtěl teprve pořádně vyzkoušet, -
« Re: to Ladao
Sraz:ja bydlim asi 4km od Roznova, takze se tam budu asi pohybovat hodne, CMT tam taky neco chysta, takze i s nima. Spolecnost docela uvitam, takze se muzem domluvit. Kdyztak napis na vici@centrum.cz. Doufam taky ze do te doby budu mit karu snad uz zajetou, mirne se to zkomplikovalo (dovolena ve firme kde jsme nechali vyvazovat kliku a setrvak) takze to bude jezdit az ted o vikendu. Su tezce zvedavy ako to pojede...

2. vždyť mně je to docela jedno, třeba si nalakuj nehty na noze..
3. myslel jsem to dobře, třeba kdyby takovou radu vznesla žena, reakce by byla jiná...
4. taky jsem v mládí testoval všelijaké tuningy, málokdo reagoval, myslel jsem že je OK, a až časem po letech když na takové věci přišla řeč, tak teprve všichny řekli naplno svůj názor.