Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: A3
A co jiného? Podlaha, část agregátů apod. jsou identické. To, co dělá auto autem mají přece spolu s Golfem stejné ( a myslím taky Beetle, Toledo/Leon ). Akorát díky podařenému marketingu se na ně letí různí lidé v domění že přesně tohle o nich něco vypoví. Jinak v oboru Audi můžu pronášet výroky i mnohem horší, tahle značka mě rozhodně neživí. Řazení plošin u VW ve mně navozuje mírný duševní chaos, nejsem si úplně jistý, jestli náhodou s příbuzenskými poměry výš uvedenými trošku nekecám. -
« THEO
Milý Theo, hned jak jsi se tu vyloupnul a laskavě strávil čas tím, že sis prošel tuto rubriku, hned rozdáváš duchaplné rozumy. Jsi jistě seběvědomý člověk, určitě fešák, kosmopolita, a určitě jsi nádherně opálenej... Ani se Ti nedivím, všichni jsou ubozí, nemají Tvůj nadhled, přehled, znalosti. Ach THEO, řekni ještě něco hezkého, prosím!!! -
« A3
Tak přesně A3 odpovídá oněm kecům o image ( viz starší příspěvky ) , pokud si někdo pořídí technicky Octavii zabalenou do jiné plechárny jenom s vědomím, že má něco víc, je zbytečné s dotyčným dále na dané téma diskutovat. Add. zpracování: jako někdejší zastánce koncernu VW musím uznat, že v poslední době kvalita zpracování stojí za *. A je celkem fuk , jestli se podíváme do A3, Passatu nebo třeba Leonu. Pazvuky a skřípání z plastového obložení jsou špatná vizitka. V tomto směru mě oslovilo nové Mondeo - žádný cizí element jsem neobjevil, všechno funguje tak jak má. -
« Re: Re:
No Hufe, u ty S3 mi to zpracovani prislo jen tak na oko, mel jsi si zkusit neco otevrit a podobne. Kdyby jsi to auto podrobne prohledal a nebyl zaujat jen tim, co je na prvni pohled videt, mluvil by si jinak! Neplati to o vsech autech, ale ta audi nebyla tak docela 100% zpracovana! Mimochodem u Scenica jsem na nic zatim neprisel a to jsem ho prolezl nejmin 100x! Ale verim, ze i Renault nema u vsech modelu 100% dobre zpracovani! -
mracek> Kufr jsem neviděl a jen to dokládá naše priority. Mě zajímají sedáky, interiér, exteriér a kola zatím co Tebe kufr.
BTW, jestli chceš přednášku o dílenském zpracování Renaultu, tak může být. Audi S3 je s 99% Renaultů zpracováním nesrovnatelné. Samozdřejmě, že jako budoucí majitel rencka budeš protestovat, ale až ho budeš mít, tak uvidíš :o)))) -
« Hufnágl for president
to Hufnágl: zrovna jsem chtěl napsat jestli si tím cifršpionským poměřováním výkonů kompenzuješ to, že už si nepoměřuješ na záchodcích ZŠ něco jinýho... tak jsem rád jak jsem se trefil :-))) ale k Tvé otázce - možná se budeš divit, ale já se fakt nepřeměřuju. Snad až si nechám ušít slipy na míru. -
Ale ta infekce je celkem příjemná. Nebraň se, stejne časem podlehnes buď Hufnáglově viru nebo jinému konkurenčnímu (Fiat...) Fakt je, že jsem ve čtvrtek seděl v Passatu 2.5V6 TDI za 1.47 milionu a nikdy bych za něj ty prachy nedal. Velká část auta je stejná s Octavií za 400t Kč :o)
Po autosalonu musím ale přiznat, že Audi je dál než VW. S3 mě úplně nadchla...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Kdežto třeba Octavia na tom samém podvozku se tváří jako velké auto, má velký kufr a s motorem 1.6 stojí prd.