Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.06.01  19:27

« Bez nadpisu

Tak si ty uta užijte a hlavně se nezapomeňte nabažit toho kvalitního zpracování. Já se fakt musím smát. Už mě z toho bolí hlava...Jsně A3, nebo A2 za 850 000 Kč to je ideální vozítko. A hlavně ty kola. Když vidím ty kola na S3, tak se mi chce z toho čůrat. Proboha proberte se!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  18:32

« Re: to mracek

Čekal jsem, že to sem přinese nějaký profík, ale nic, tak musím já. A3 oproti ostatním stejnoplošinovým vozům má jednu výhodu a to, že má modifikovanou přední nápravu. Je propracovaněji uchycená na rámu a tudíž by měla lépe tlumit rázy a být přešnější na handling.

Jinak, každé auto na této podlahové plošině je jinak nastaveno, takže jízdní vlastnosti Bory, Toleda a Octavie nejsou vůbec stejné.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  16:31

« Re: to mracek

Myslim v rizeni, ale to je jedno! Octavie ja fakt uz okoukana a jezdi jich nejvic, na druhou stranu je cenove prijatelneji nez A4, nebo BMW 3 rady! Uz vidim, jak se toho nekdo chyti a bude tu psat o tridach!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  16:18

« to mracek

1. No, záleží na tom jaký požitek máš na mysli, že?
    2. Octávie je oproti A3 větší houpadlo, ale máš pocit, že jedeš ve větším autě. A4 bych do toho netahal, ta má větší rozvor, jiné nápravy, jinak se chová na silnici, ale za volantem má člověk podobný pocit, podívá li se kolem sebe jako v A3.
    A4 má stejný podvozek jako Passat, ale Passat je uvnitř větší. Nicméně nová A4 je designem moc pěkná.
    3. Co vím, tak spoustě lidí třeba leze Octavie na nervy tím, že je okoukaná, že ji má každý. Ano je to tak, na silnici je nejvíce Octávii, ale na druhou stranu za přijatelnou cenu slušné auto s dobrou technikou. Jen ten prostor vzadu mi nějak nejde k tomu big kufru.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  16:02

« Re: A3

Jinak pro 2 lidi super auto!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  16:01

ATX, mas recht, ale podle mne pozitek z jizdy bude stejny v Octavii, A3 i klidne A4!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:57

Jasně, že ne. A3 je nejhezčí, tváří se jako luxusní malé auto na velkém podvozku, má nejlepší jízdní vlastnosti a nejhezčí materiály interiéru.
    Kdežto třeba Octavia na tom samém podvozku se tváří jako velké auto, má velký kufr a s motorem 1.6 stojí prd.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:41

ATX, ale A3 si nekoupi clovek kteremu jde o tyto veci!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  14:54

No nevím, řekl bych, že A3 je na tom z těch aut na "stejné plošině" asi tak nejlíp, kromě ceny a velikosti kufru.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  13:41

A co jiného? Podlaha, část agregátů apod. jsou identické. To, co dělá auto autem mají přece spolu s Golfem stejné ( a myslím taky Beetle, Toledo/Leon ). Akorát díky podařenému marketingu se na ně letí různí lidé v domění že přesně tohle o nich něco vypoví. Jinak v oboru Audi můžu pronášet výroky i mnohem horší, tahle značka mě rozhodně neživí. Řazení plošin u VW ve mně navozuje mírný duševní chaos, nejsem si úplně jistý, jestli náhodou s příbuzenskými poměry výš uvedenými trošku nekecám.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  13:29

« ad 440 for theo

Spíš než slipy na míru by Ti pomohly dámské kalhotky :o) Vlastně se nemáš za co stydět. Někdy při sportu (hlavně sjezdy na horském kole) bych taky uvítal mít malý pytel a miniaturní kladélko :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  13:25

smudla> Od člověka, který se auty živí, bych čekal trochu víc profesionality ve vynášení závěrů, např. že A3 je jinak zabalená Octavia...
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  13:14

« THEO

Milý Theo, hned jak jsi se tu vyloupnul a laskavě strávil čas tím, že sis prošel tuto rubriku, hned rozdáváš duchaplné rozumy. Jsi jistě seběvědomý člověk, určitě fešák, kosmopolita, a určitě jsi nádherně opálenej... Ani se Ti nedivím, všichni jsou ubozí, nemají Tvůj nadhled, přehled, znalosti. Ach THEO, řekni ještě něco hezkého, prosím!!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  11:17

« A3

Tak přesně A3 odpovídá oněm kecům o image ( viz starší příspěvky ) , pokud si někdo pořídí technicky Octavii zabalenou do jiné plechárny jenom s vědomím, že má něco víc, je zbytečné s dotyčným dále na dané téma diskutovat. Add. zpracování: jako někdejší zastánce koncernu VW musím uznat, že v poslední době kvalita zpracování stojí za *. A je celkem fuk , jestli se podíváme do A3, Passatu nebo třeba Leonu. Pazvuky a skřípání z plastového obložení jsou špatná vizitka. V tomto směru mě oslovilo nové Mondeo - žádný cizí element jsem neobjevil, všechno funguje tak jak má.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.01  21:56

« Re: Re:

Hufe, asi mas fakt VW nemoc...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.01  21:54

Mne neslo o priority, ja nesrovnaval zadny velikosti a podobne, jen dilenske zpracovani! Jinak by se mi S3 taky libila!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.01  21:52

No Hufe, u ty S3 mi to zpracovani prislo jen tak na oko, mel jsi si zkusit neco otevrit a podobne. Kdyby jsi to auto podrobne prohledal a nebyl zaujat jen tim, co je na prvni pohled videt, mluvil by si jinak! Neplati to o vsech autech, ale ta audi nebyla tak docela 100% zpracovana! Mimochodem u Scenica jsem na nic zatim neprisel a to jsem ho prolezl nejmin 100x! Ale verim, ze i Renault nema u vsech modelu 100% dobre zpracovani!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.01  21:46

mracek> Kufr jsem neviděl a jen to dokládá naše priority. Mě zajímají sedáky, interiér, exteriér a kola zatím co Tebe kufr.

BTW, jestli chceš přednášku o dílenském zpracování Renaultu, tak může být. Audi S3 je s 99% Renaultů zpracováním nesrovnatelné. Samozdřejmě, že jako budoucí majitel rencka budeš protestovat, ale až ho budeš mít, tak uvidíš :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.01  21:43

« Re: Hufnágl for president

theo> Nerozebírej to prosim Tě! To byla řečnická otázka. Nečekal jsem, že se toho tak ukřivděně chytíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.01  21:42

viz. jestli jsi videl kufr....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…