Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  10:49

« Re: zdravá diskuse

Když se ti nelíbí cizí názory, tak sem nepiš svoje, pak nebude nikdo reagovat. je to jednoduché. A zjisti si nejdřív, co srovnáváš.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  10:31

Este som zabudol dodat - vyhrala to Honda Civic 1.6 16V, porazila vsetky auta do 2l vratane tych, co mali turbo!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  10:29

to smudla - nebol si tam tak sa nemiesaj. Mam z toho video ak neveris, rozdiel v cieli bol asi 10m (drag-race bola na 600m).
    to huf - bola to slavna TDI od GX Tuningu, hre nesuca napisy 130PS a 295Nm, na trati to ale tak nevyzeralo. Ktovie ake chipy tam monuju.
    to ATX - papierovo ma ale seriova Fabia TDI o sekundu lepsie zrychlenie ako Lanos, takze chipnuta ho mala nechat daleko vzadu. Ale neviem, ake upravy mal Lanos a aky chip bol vo Fabii.
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.01  07:48

« zdravá diskuse

Wolffe, to jsem rád, že jsi nás poučil o historii B skupiny v rally, to jsem nevěděl, že Stratos pojezdil Audi..... . No, není nad zasvěcené názory odborníka. Jinak se mi líbí, že srovnáváš generačně rozdílné auta Stratos vs Quatro. Je všeobecně známo, že Italové postavili sportovní auto určené pouze k vyhrávaní a pak z něho vytvořili prodejní verzi( i když v případě Stratosu bych raději pomlčel, nikdo nikdy už nezjistí kolik jich opravdu postavili resp. kolik se jich při převozu na homologaci údajně potopilo s trajektem - nebudu zabíhat do detailů, fandům béček je tahle záležitost myslím dostatečně známá ), Němci naproti tomu vzali sériovku a postavili z toho sportovní auto. To Huf: v ceně 1.40 Kč/km je započítáno co všechno? Benzín přece není všechno. Add tradice - podle mě se dneska jedná o dobrou reklamu, zákazník je pomocí retro designu přenesen do starých dobrých časů a všichni jsou spokojení. Jestli tradice znamená, že všechno tu už jednou bylo, tak dík, nechci. Např. PT Cruiser, Multipla, MG75, Beetle, Lybra a jiné * ve mě rozhodně nenavozují úctu před produktem tradiční firmy ( a přitom se jedná a plagiáty/špatné kopie něčeho, co už dotyčná firma někdy dělala ). Jo a Japonci, ti byli za války ti hodní strýčci, co rozdávali lízátka na potkání....._o. To Fabia vs Lanos: tak lepší fór jsem letos ještě neslyšel, nejsem zastáncem Fabie ale odkdy je možné srovnávat auto - byť všelijaké- s žebřiňákem?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  22:51

« Re: Re:

mracek> Já vím (i když to nechápu)... Fakt je, že Aston Martin Vanquish nebo Maserati 3200GT bych zcela jistě upřednostnil :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  22:50

luf> Nějak jsi opomenul podotknout, co byla ta Fabia zač. 1.0 50PS? Já jsem i z 0-100 celkem v pohodě :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  22:48

Snehulak>Proč si to myslíš? Protože je to snobské? Technicky bude BMW tak o 10let dál.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  22:41

Me se teda vic libi ten Fiat. Ale kdybych mel prachy na BMW, tak bych si radsi koupil nejakyho Lotuse. To je alespon auto ...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  21:52

Hufe, kazdy netouzi po BMW!
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  21:43

« všem fetišistům

Jó, nadhled byla vždycky moje devíza. Ale hlavně mám rád srandu a té je tady hodně :-))) Vy dva výše jmenovaní, abyste se do těch kalhotek moc nezamotali! To bysme museli otevřít třeba téma "Lukáš obdivuje Hufnágla v růžových kalhotkách, sedícího v dokonale dílensky zpracovaném koncernovém vozu, měřivši si svoje tělesné míry".
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  20:24

« to luf

Lanos je o 110kg lehčí a to je znát. Nehledě na to, že ona pověstná síla dieselu vypluje na povrch při vyšších rychlostech a ne při zrychlení z nuly.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  20:12

« Re: to wolff

Mas pravdu, taliani su taki isti nacisti ako nemci. Ale tradicia je fajn, aspon sa ma automobilka o co opriet aj ked ju pohlti gigant. Kdesi som nedavno cital, ze casom zrejme prezije len 6 az 10 najvacsich automobiliek, ostatne budu pohltene. Hrozna predstava, kazda automobilka vyvinie povedzme 3 platformy a 8 motorov a z toho budu montovat akoze rozne auta. Moc na vyber tu toho nezostane :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  20:07

Je videt, ze tu jste oba spravne...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  20:07

Hufe, moc nemachruj. Neber to zle, ale tento vikend bola v Ziline aj drag-race a chipovana Fabia isla s Daewoo Lanos - ten ma tusim 1.6l, 105PS, tocak ma iba 145Nm. Neviem na kolko bol vyladeny, ale usla mu len o kusok. A to tu Fabiu evidentne nahanal. V druhom kole vypadla, ale neviem s akym autom. Ja netvrdim, ze je to zle auto, ale nejako sa mi nevidi, ze by tam bolo fakt 130PS, asi je na ten vykon stale este prilis tazka.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  20:04

« to wolff

Jaká nacistická firma ty troubo?! VW je tak stejně nacistická firma jako všechny italské firmy. A s tou tradicí, no nevím, nevím. Jakou má tradici TOYOTA? Jakou má tradici FIAT? K čemu je tradice kvalitním anglickým autům, když málem vymřeli? K čemu je tradice ALFĚ, když se dokázala potupit a vyrobila něco jako model 33 a pohltil ji stejně FIAT? Neblázni, tradice je fajn věc, ale je potřeba si ji taky udržet! Tradici mělo a dosud pevně drží možná tak FERRARI a i ono stejně spadlo pod křídla megavýrobce absolutně spotřebního tovaru pro široké masy jménem FIAT. Můžeš poděkovat FIATu, za to že ALFA, LANCIA, MASERATI a ostatní tradiční italské firmy skončily na dlažbě, aby je potom FIAT oprášil svým kapitálem, postavil na nohy, ale už jakožto majetek FIATu. A možná nebýt VW, který neustále nasazuje laťku výš a výš a expadujícím Japoncům by FIAT neustále vyráběl bomby typu Panda, UNO, TIPO, atd. a italská klasika by skončila na smetišti dějin ty fundamentální tradicionalisto.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  19:46

Saudek je si na mizině, když si nekoupí Z3M nebo Z08.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  19:45

« Re:

Barchetta je fuj. Vypadá strašně subtilně. A umělce sem netahej. Jsou většinou ujetí a sjetí :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  19:43

« Re:

Wolffe, už zase začínáš... Kdybych byl autodopravce, taky si nekoupím Kamaz, protože vyhrál Paříž - Dakar :o) BTW, kolik toho vyhrála Mazda?

Já netuším, jak velcí Ti Tvoji japonští konící jsou, když celkový počet 100 je tak silný, že ho VW na cestě brzdí :o) Asi se za Tebou budu muset v Brně stavit a vyléčit Tě z toho Tvého blouznění. Mám sice jen českoněmecký hybrid, ale bohatě dostatečný k tomu, abych Ti ukázal, že jede líp. BTW, při spotřebě 7l (strop) mám náklady na kilák cca 1,40Kč. A co Ty, když tomu po městě dáváš od semaforu k semaforu? 3Kč???
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.06.01  19:39

« Bez nadpisu

Mimochodem i v pitomě Barchette budu mít mnohem lepší požitek z jízdy než z A3. S S3 ji samozřejmě nemůžu porovnavat, ale místa je tam srovnatelně a to je Bárka ještě mnohem hezčí. A kličky dveří se otvírají po zmáčknutí caplíku a jinak tam můžeš naskakovat před dveře. A pokud řeknete, že Bárka není hezká tak fajn, ale vzhledem k tomu, že jí má třeba Saudek (přeci jenom je to náš nejlepší umělec) tak by mohl vědět něco o tom co je hezké, ne? A fotky má hezký...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 25.06.01  19:33

« Bez nadpisu

Víš Hufe VW mě nikdy neinfikuje. Mě může infikovat jen to co má tradici, to co je kvalitní a v celé historii úspěšné. Nacistická firma u mě tradici nemá (a Audi už bohužel také ne). Paradoxně nejlíp na tom je Škodovka, co se té tradice týká... I když to byl Laurin a Klement. Možná za 50 let kdo ví...Třeb nasbírá VW taky tolik ocenění a vítězství jako Fiat, Lancia, Alfa-Romeo a Ferrari zde jmenovat ani nebudu. Ale vzhledem k tomu, že se celý koncern žaádné soutěže neúčastní, tak o tom pochybuji (to paběrkování škodovky v Relý neberu vážně a jednorázové závody v Le Mans jsou mi taky ukradený). Počítám MS. Nejblíž tomu mělo Audi Quattro, ale i to dostlo na * od Stratosu a Delty! Kluci užijte si ty Vaše pekáče, nemyslím to ve zlým, ale VW nejsou opravdu nic jiného než špatně udělaný plechový krabice, který mě neustále brzdí, protože nejedou a je jich moc. Ciao
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…