Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  16:28

« Re: Panda

Diky, dokonce i s devitistovkou, kdyz uz ji prestali cpat do seicenta.....
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.01  14:22

« wolff

Tak to by bylo. Nekopejte všichni do našeho wolffíka, vždyť nás tak všechny obveseluje svýma hláškama. Vždycky se sem s mrknu, abych si spravil náladu. Add soutěžní aktivity VW: co třeba A4 Superturismo, účast v Le Mans, vítězství továrního Golfu TDI ve své třídě před tuším 2-3 roky ve 24-hodinovce Nürburgringu, soutěžácké Pola N v německém mistráku podporované továrnou pro výchovu nových talentů, kdysi Golfa jezdil tuším Wittman a Baumschlager v ME rally, školní formule s 1600 motory, polotovární soutěžácký tým Bischoff který Golfy I a II GTI dotáhl ve své třídě na špičkovou úroveň a nakonec taky Škoda motorsport - to si vzpomínám jenom letmo. Na sportovních aktivitách VW je super, že rovnoměrně dělí pozornost mezi profíky a mezi začínající kluky. Hlavně když víš, o čem mluvíš. Nestačí jenom dělat ze sebe zajímavého, je dobré něco o dané věci vědět funkčí minimum.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  10:44

« Re: Panda

Panda se stále vyrábí, a to ve verzích Young, Hobby a Trekking 4x4, motory 899 ccm/29 kW, resp. 1108 ccm/40 kW, ceny v Euro 6.190-10.550.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.01  09:27

« Re:

Kdy prestali vyrabet Pandu? Pokud vim tak se stale jeste dela!
  • 00 Reagovat !

foto

27.06.01  12:11

« to all

Wolff je takový náš malý radikál, co chce vyčuhovat z davu, za každou cenu chce mít vlastní názor, ovšem za cenu občasné střelby do tmy. Wolfe, dobře ti radím, šlápni včas na brzdu nebo jednou narazíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  09:34

« Re: Re:

A vůbec, je na čase wolffa poznat osobně. Místy mi připadá normální, ale jindy... Jsem fakt zvědavý, jak vypadá a jak se chová live. Brněnský okruh to jistí. Sfouknem to najednou s Octaviánem.

Co na to ostatní???
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  09:32

fija> Dost vyčerpávající. Wolff by se měl nad tím svým vymýšlením a vařením z vody vážně zamyslet. Připadá mi totiž jako machrující dítě. Co příspěvek, to výmysl. Jeho důvěryhodnost se opět strácí v mlze :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  08:06

« Re:

wolffie, opravdu ti mam napsat seznam motoru, co se montovaly do Golfa II a typ pripravy smesi - vstrikovani nebo karbec, jedobod nebo vicebod, a typ zapalovani ? Jo ? Takze, vezmeme jen benzinove motory, to byly HK, HW,GT,MH/2G, NZ, NU, RC v objemu 1.3l. Z nich mely az na NZ a RC vsechny karbec. V objemu 1.6 se delaly motory PN, RF a EZ ABM. Vsechny mely karbec, ale rizeny, takze se dal primontovat rizeny kat. Motoru 1.8 se delalo 14, pouze 2 s rizenym karbecem, 12 se vstrikovanim, z toho 11 s vicebodem a 1 s jednobodem. Modely GTI pouzivaly motory PG, 1H (118kW - s turbem), KR (102kW) a PL (95kW). Vstikovani Digifant, K-Jetronic a KE-Jetronic. Palivo NA95, B98, NA91. Logicky tedy motor KR, co jezdil na olovnatou 98cku nemel kat, jinak oba mely rizeny kat. TAK CO TO MELES O Golfu II GTI s karburatorem ????
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  07:48

« Re:

wolff> Super rada s tou vodou do motoru. Co když na to ale pojišťovák příjde? Pošleš Jarynovi prachy s omluvou, že to jindy vychází :o)

Už je na čase koupit Fiata, wolffe!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.01  07:47

« Re:

wolff> Čím dál tím líp. Už to vypadalo, že jsi normální, ale diagnóza, jako třeba *, nebude daleka od Tvého duševního stavu.

Proč trváš na závodní tradici značky a pak jedním dechem podotkneš, že Mazda (0 tradice a úspěchy) je stejně lepší než Toyota? Neprotiřečíš si tak trochu?

BTW, po kolika km myslíš, že měním olej Ty komiku? (hádanka) A ten výkon kvůli Tobě změřím. Mám totiž dojem, že si pořád myslíš, že máš rychlejší auto :o)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.06.01  22:42

« Bez nadpisu

Jaryne nalij do motoru vodu a uvidíš co to udělá...auto bude na odpis. Pak, ale musíš rychle vyměnit olej...A tvářit se, že o ničem nevíš!!!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.06.01  22:41

« Bez nadpisu

Jinak pokud jde o Mazdu, tak máš samozřejmě pravdu. nemá tradici, je bezduchá, ale je to fajn auto. Z japonských po Hondě je Mazda, dle mých zkušeností nejlepší. Dokonce i lepší a příjemnější než Toyota. Ale to je jen subjektivní názor. Ale jak říkám nemůžu si stěžovat. Samozřejmě bych raději 147 T.S., ale teď sem dodělal školu, nějak rok si udělam prázdniny na doktorantským, takže zatím ne! A další auto bych si již rád koupil za vlastní, případně přijde služební.A to si piš, že pokud budu mít tu šanci, tak v té podmínce bude, aby to služební auto bylo z konc. Fiat. Ani tradiční lacinný Opel, ani VW. Musí to byýt auto, které se může stát mojí částí, mým druhým já. A to VW nikdy nebude.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 26.06.01  22:29

« Bez nadpisu

No smudla, kdyby si četl tyto články pozorně, tak by jsi nemohl psát podobné hovadiny. Já tím co jsem napsl, že jediný auto z koncernu VW, které kdy konkurovalo v jakékoliv soutěži ať vzpomínám jak vzpomínám byla právě ta Audi Q. Se STratosem máš samozřejmě pravdu (i když u Stratosu šlo spíše o to, že to bylo super auto ve špatné době). Mimochodem o Deltě platí totéž co o Audi Q. Mimochodem, nevím kterej chytrák tady připisoval zásluhu VW na tom, že Fiat už nevirábí Pandu. mimochodem, když si vemu Pandu, nebo Uno 15 let starý, tak jsou rozhodně lepšími auty než 15 let staré Polo (pokud to ještě vůbec jezdí). A když porovnám tipo (s plně pozinkovanou karoserií s 2,0 16 v DOHC) a třeba Golfa II GTI (mimochodem v té době ještě s karburátorem), tak jedině * (sorry není to sprosté slovo, ale opět jen diagnóza) by mohl tvrdit, že ten Golf je lepší...To jen na takové trapné poznámky. Pokud jse o Barku a Z3...Tyto auta mají prakticky stejné motory a stejnou užitnou hodnotu (designově může být různý pohled, Barka v 96 vyhrála titul kabriolet roku...) Je zde všakm jeden hlavní rozdíl Barka stojí 650 000 a Z3 1 200 000....Každej si to jistě přebere sám. Pokud jde o tradici, tak taky bliji, když vidím VW brouka, či minimoris a ani Multipla se nemusí každýmu líbit. Ale Lybru bych zde určitě nejmenoval (jedná se o auto, které ve své třídě co se týká (skutečné)kvality nemá konkurenci(bohužel se zde neprodává).
    Pokud jde o nacistickou firmu - Itálie nikdy nebyla nacistický stát!!!!!!!Hoši nepleťe si pojmy. Itálie byla fašistická, nikoliv nacistická. Itálie nikdy nevyvražďovala národy ve jménu ubermanche. Nikoliv 80% Italů, ale 80% němců vraždilo nás, Poláky, Rusi, Židy, Francouze a Brity. Koukám, že už jste zapoměli...Naši nuceně nasazení začali vyrábět první VW, ještě pod jménem KFD. Toto je 50 letá tradice nacistické firmy. Nikoliv Fiat, který vyráběl svoje skvělé auta již před 100 lety, stejně tak jako Mercedes, RR, Renault a p. Německý firmy, který by mi byly sympatický, jako Horch, NSU už jsou dávno schlamstlý..:Ne, ne v tomhle si trvám na svém. Klidně se dál kojte tou kvalitou...
    A pokud jde o Daewoo a pod. Věřím tomu, že by dal ty Fabii na sprintu. ty výkony chipl. fabií skutečně neodpovídají skutečnosti. Samozřejmě, že jedou o něco líp, ale není to furt ono. Hufe já jezím co se týká benzínu něco pod 2 Kč. Průměrnou spotřebu mám 7l. Olej narozdíl od tebe můžu měnit po 15 000 km. Objem olej. náplně mám 4l. Kupuju Penzoil za 890 Kč. Opravy sem žádný neměl...Stačí?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  21:19

« Re: ...

nad tim uz jsem taky premyslel, treba utrhnout rozvodak . cely motor se stejne hnul o 15cm doprava
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.06.01  21:16

« Re: ...

jaryn> zober znameho mechanika a znicte nieco na motore, ale nenapadne :)
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.01  20:51

« ...

lidi nechci vas k nicemu nutit, ale nemohli byste se zastavit v rubrice bouracky a odpovedet mi na mou otazku? LIKVIDATOR PRIJDE UZ POZITRI A JA NEVIM CO DAL!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  16:22

to Huf: No, to je moc hezky, ale obavam se, ze obe dve znacky jsou ponekud mimo dosah normalnich smrtelniku (ono teda i nejaky sportovni BMW a ten Lotus). Mimichodem, ty Britove maj vubec uzasny auta - kdyz jsem tam asi pred 8 rokama nejakou dobu byl, tak se mi zdalo ze Jaguar je znacka pro relativne chudy (z tech bohatejch) :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  14:23

Snehulak> A proto říkám: "Aston nebo Maserati" :o)
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.06.01  11:49

« Bez nadpisu

daewoo lanos nevlastnim, ma ho kamarat-taxikar a viezol som sa v nom neraz a neviem preco to auto moze niekto nazvat rebrinakom. asi by sa v nom mal najprv odviezt, zahodit predsudky a potom kritizovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  11:25

to Huf: BMW bude o 10 let technicky pred kym ? Pred lotusem ? To je docela legrace, ne ? Mozna tak v dieselovych motorech, jelikoz ty se, co alespon vim, do Lotusu nedavaj :-). Na BMW se mi navic nelibi to, ze v tomhle state jezdi s BMW dost casto uplny vylizanci a k tem bych se nechtel radit. Kdyz sportaka, tak Lotuse :-) - clovek musi bejt individualita :-).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…