Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  07:49

« Re: to wolff 2

Obávám se Hufe, že shizofrenie bude společným poznávacím znakem našich italů - u některých je možné vypozorovat během existence téhle místnosti i několikerou radikální změnu názorů. I když na druhou stranu někteří jsou z těch svých popelnic tak nemocní, že jim už teď prorokují rychlý konec - dojde ropa a nastane konec světa, že jo Alexi? To ATX: mohl bys prosím nějak rozvést ten intercooler, případně sem napiš kam se mám mrknout.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  23:03

« Re: to wolff 2

To by vysvětlovalo jeho reakce a chování. Jestli si totiž stále sedí na žaludu nota bene obnaženém a tudíž přecitlivělém, tak ten náser na svět celkem chápu :o))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  23:01

« Re: to wolff

A kolik jsi měl Ty, wolffe, nových aut??? :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  21:00

« to wolff 2

Nejsi náhodou Žid?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  20:59

« to wolff

1000.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  15:40

« Re: Alex a fordista?

Jo jo, 750iL na vodík, to je paráda. Jen mě zajímá to tankování PHM :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  13:29

I když dojdou zásoby ropy a auta( nebo jejich nástupci) budou ke svému pohybu potřebovat jiné zdroje energie, přístup jednotlivých výrobců ke kvalitě bude pořád stejný. Add německý Ford: evropský Ford se sídlem v Kolíně n. Rýnem je v hyrearchii Ford Motor Co. brán jako samostatná divize, stejně jako třeba Lincoln nebo Ford v Austrálii. Německému Fordu jsou podřízeny výrobní závody v celé Evropě, Anglii nevyjímaje. Továrna más sice tradici, to je hezké, ale to že byl někde postaven montážní závod o 20 let dřív nebo později dneska absolutně nic neznamená. Naproti tomu asi něco vypovídá fakt, že nové evropské Fordy jsou vyvíjeny na kontinentu a ne v Anglii, nebo ty jsi Alexi testoval Granadu Ghia ( a ne Mondeo ) ? Add Porsche: není co řešit, jedná se klenot, který se zachraňuje jak to jde, zvolili taktiku kvantity prodeje před výlučností( osudnou to vlastností malých výrobců na ostrovech ) a udělali zjevně jedině dobře. P.S. A co třeba BMW na vodík......
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  12:58

« Re: 615

wolff> Ty jsi ale komik. Z počátku tady píšeš (Fabia sedan), že to natíráš 20V turbům a pak tu děláš svatouška, co nejezdí víc jak 130. Z toho mi vyplívá, že jsi buď schizofrenní nebo Ty 1.8Tčka jen bezelstně parkovaly na odpočívadle :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  12:55

Zásoby ropy mně neohrozí. Diesel spálí kdejakou sračku i z rostlin, tak co.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  12:38

Smudlo uz jsem rekl ze Forda nepovazuju za nmeckou znacku. Narozdil od nasich motoristickych novinaru, nebot v jednom letosnim SM byla historie Fordu, protoze v Nemecku slavil 75 let. A ze v Anglii slavil kulate devadesatiny to nikoho nezajima! Taky se muzes podivat do tematu BMW jak se rozplyvam nad krasou vybehove sedmickove rady a srovnavam ji s tim novym paskvilem. A pokud vim tak jsem se ve svych vypadech proti nemeckym automobilkam nezminil o Porsche :-)) I kdyz i tehle automobilce by se dalo leccos vytknout, prece jen Porsche je Porsche (a hlavne 911 do 993, i kdyz 996 je taky krasa). Svymi prispevky jsem chtel jen naznacit ze nesnasim kdyz mi nekdo cpe kvalitu nemeckych aut. Na druhou stranu: za 10 let bude jedno kdo jaka auta vyrabi. A az dojdou zasoby ropy tak uz to bude uplne fuk.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  11:48

« Re: Re:

BM* a BZ* (a BS* na zlutych znackach) - Brno-mesto :-))) Ale slo ti o ten okres, a ten ma jen BO* (AFAIK) :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  11:37

Jooo, to bude ono, ale ještě je BZ*, že? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

09.07.01  10:30

« Alex a fordista?

koukám a nestačím se divit, ALex nám píše odborné hodnocení Mondea ( místnost Ford - nový Ford Mondeo ), no toto. To jsem netušil, že je možné tady plivat na všechny strany a jinde na to samé téma psát něco jiného. Jen tak dál, když jsi v klidu, tak si všichni jenom něco myslí o duševní poruše, když začneš psát tak je o tom přesvědčíš-neříká se tomu rozdvojení osobnosti Alexi ? ty jsi vlastně takový náš italoněmec, hochu!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  10:19

« Re: to alex

No to se mi líbí, jak se nám zastánci neněmců pěkně zešikovali, hlavně hoši, když si jdete do noty. Líbí se mi fundované názory vyzískané z Autohitu a jiných rádoby odborných časopisů( co si myslet o * vydávaném spolu s rytmem života nebo jak se všechny ty sračky jmenujou). Já bohužel na rozdíl od "odborníků" z podobných plátků prezentuju pouze vlastní zkušenosti, a ty samozřejmě nemají hodnotu informací stylu jedna paní povídala.... Hledím na auta z pohledu nákladnosti oprav a životnosti, celkové ceny 1km. Tento parametr je bohužel neoddiskutovatelný. Neberu hlášky lidí, kteří ročně najedou tak 10tkm a za servisní zásah považují výměnu stěračů nebo žárovky-tyto zkušenosti jsou dost deformované, ale o to víc je dotyčný nositel prosazuje. Nejsem zaujatý dopředu vůči žádné zemi, špatné zkušenosti ( bohužel draze zaplacené ) mě naučily si dávat na jisté výrobce bacha. Add tělesné míry - v Mondeu mám sedačku taky nadoraz a těch 95 kg bych myslím překonal taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  09:24

BV* je Breclav, Brno-okres je BO* .... nemyslels Cokesi nahodou tohle ? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.01  09:15

« Re: to alex

Mily Smudlo, nevim jestli jsem psal neco hanliveho o Volvu a Saabu, o svych oblibenych znackach asi tezko :-)) A s temi zenami je to stejne jako s auty: nejdriv me zajima zevnejsek a pak to uvnitr. Samozrejme preferuji spis to "uvnitr" (u zen), ted me budete napadat ze si odporuju ale svuj predchozi prispevek jsem myslel jinak nez to mozna vyznelo... U aut je hlavni zevnejsek a pak vzhledem k rozmerum me telesne schranky misto uvnitr :-))) A neni mi sedmdesat abych mel hodne zivotnich zkusenosti ale presto jsem nejake ziskal, s auty i s zenami. Mimochodem: GM vlastni automobilku Opel od roku 1928.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.01  22:52

« Re:

wolff: S hrůzou trnu, aby nenapsali v Autohitu, že skákat z 10 patra je v pohodě (abys' tomu taky nevěřil). Jinak jedna rada pro tebe, sokolíku: najeď si na Google, a zadej si slova opel a moskvich. A uvidíš, jak je to s tím tvým BMW :-))), reparacemi atd.

BTW Olympie, Brno, Zlín apod. ty máš na autě BM*, nebo BV*? ;-).
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 08.07.01  18:00

« Bez nadpisu

No to je všechno hezký jaký měli plány...J.Verne měl taky plány a představy...No nevím co chtěli Němci zvládnout ve vědě a ve výzkumu, když vyhnali všechny židy. No mohli tak sestrojit Velký kulový, což se jim nakonec i povedlo...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.01  10:33

« Re: jeste k nemecky technice za 2sv. valky

Jenze kdyz budes rikat vsemu co mohlo (a nosilo) pumy stihaci bombarder, tak ti potom nezbyde zadna "cista" stihacka .. Pumy (a vetsinou i rakety nosily i Mustangy, Tempesty, Lightningy, Fw 190. Bf109 ... dokomce i 262) jediny, na co si vzpominam ze pumy urcite nenosilo je Me 163 .. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.07.01  12:02

« Re: jeste k nemecky technice za 2sv. valky

Koukni na spoustu fotek spitu IX/XVI s podvesenyma pumama.... A treba Otto Smik padl pri utoku na nadrazi.... v te dobe byly Spity s Merlinem stihaci-bombardovaci, i kdyz je jasne ze hlavni tihu techto operaci nesly Typhoony, Thunderbolty a Mosquita VI....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…