Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to wolff 2
To Alex: nebudem se tady přece navzájem poučovat o Fordech, myslím že v této oblasti můžu školit spíš já tebe. Myslel jsem to tak, že o něčem vypovídá, že Mondeo je původem německé , kdyby to byl anglický výplod(a naštěstí není) tak se bude nejspíš jmenovat Granada - asi jsem špatně vyjádřil. To skl: pokud tady něco nehrozí, tak to je antisemitismus nebo jiný druh nacionalismu, osobně mě nevadí žádný národ, pokud zachovává pravidla hry v rozumných mezích. Sám mám na Slovensku spoustu kamarádů a nemyslím, že se tady do někdo do vás trefoval. Jinak bych navrhoval tyhle žabomyší války ukončit a věnovat se něčemu rozumnému, zkuste někdo nadhodit nějaké téma. -
Smudlo promin ale pripada mi ze jsi uplne mimo. Ja jsem nemluvil o konci sveta kdyz dojdou zasoby ropy, to je Tvuj vymysl. Ja mluvil jen o tom ze bude jedno ve kterem aute budeme sedet. BTW: Ford Mondeo je Ford Mondeo, posledni Ford Granada byl zaroven prvni Ford Scorpio - Granada bylo samozrejme oznaceni pro britsky trh. -
« Re: pekny board
skl> Na paškál rozhodně nepřišli. To, že se o nich ATX zmínil a já udělal narážku na obřízku ještě neznamená, že mám něco proti nim. Naopak mají mé plné sympatie. To co vydrželi je fakt zázrak a mají můj obdiv. Holt byli od jakživa schopnější a tudíž i trnem v oku mnoha závistlivých a zlých lidí. BTW, Shindlerův seznam byl naprosto skvělý film a měl by ho vidět každý. -
« pekny board
vidim, ze tuto temu uz asi si navstevovat nemusim... zacalo to recickami o "zakomplexovanych slovakoch", potom prislo vychvalovanie nemeckej techniky z II.sv.vojny (asi ako dokaz, aki su nemci skveli inzinieri) a teraz pridu na paskal zidia... bravo! prajem hodne dalsej zabavy, zbohom. -
Obávám se Hufe, že shizofrenie bude společným poznávacím znakem našich italů - u některých je možné vypozorovat během existence téhle místnosti i několikerou radikální změnu názorů. I když na druhou stranu někteří jsou z těch svých popelnic tak nemocní, že jim už teď prorokují rychlý konec - dojde ropa a nastane konec světa, že jo Alexi? To ATX: mohl bys prosím nějak rozvést ten intercooler, případně sem napiš kam se mám mrknout. -
« Re: Alex a fordista?
I když dojdou zásoby ropy a auta( nebo jejich nástupci) budou ke svému pohybu potřebovat jiné zdroje energie, přístup jednotlivých výrobců ke kvalitě bude pořád stejný. Add německý Ford: evropský Ford se sídlem v Kolíně n. Rýnem je v hyrearchii Ford Motor Co. brán jako samostatná divize, stejně jako třeba Lincoln nebo Ford v Austrálii. Německému Fordu jsou podřízeny výrobní závody v celé Evropě, Anglii nevyjímaje. Továrna más sice tradici, to je hezké, ale to že byl někde postaven montážní závod o 20 let dřív nebo později dneska absolutně nic neznamená. Naproti tomu asi něco vypovídá fakt, že nové evropské Fordy jsou vyvíjeny na kontinentu a ne v Anglii, nebo ty jsi Alexi testoval Granadu Ghia ( a ne Mondeo ) ? Add Porsche: není co řešit, jedná se klenot, který se zachraňuje jak to jde, zvolili taktiku kvantity prodeje před výlučností( osudnou to vlastností malých výrobců na ostrovech ) a udělali zjevně jedině dobře. P.S. A co třeba BMW na vodík...... -
« Re: Alex a fordista?
Smudlo uz jsem rekl ze Forda nepovazuju za nmeckou znacku. Narozdil od nasich motoristickych novinaru, nebot v jednom letosnim SM byla historie Fordu, protoze v Nemecku slavil 75 let. A ze v Anglii slavil kulate devadesatiny to nikoho nezajima! Taky se muzes podivat do tematu BMW jak se rozplyvam nad krasou vybehove sedmickove rady a srovnavam ji s tim novym paskvilem. A pokud vim tak jsem se ve svych vypadech proti nemeckym automobilkam nezminil o Porsche :-)) I kdyz i tehle automobilce by se dalo leccos vytknout, prece jen Porsche je Porsche (a hlavne 911 do 993, i kdyz 996 je taky krasa). Svymi prispevky jsem chtel jen naznacit ze nesnasim kdyz mi nekdo cpe kvalitu nemeckych aut. Na druhou stranu: za 10 let bude jedno kdo jaka auta vyrabi. A az dojdou zasoby ropy tak uz to bude uplne fuk. -
« Alex a fordista?
koukám a nestačím se divit, ALex nám píše odborné hodnocení Mondea ( místnost Ford - nový Ford Mondeo ), no toto. To jsem netušil, že je možné tady plivat na všechny strany a jinde na to samé téma psát něco jiného. Jen tak dál, když jsi v klidu, tak si všichni jenom něco myslí o duševní poruše, když začneš psát tak je o tom přesvědčíš-neříká se tomu rozdvojení osobnosti Alexi ? ty jsi vlastně takový náš italoněmec, hochu! -
« Re: to alex
No to se mi líbí, jak se nám zastánci neněmců pěkně zešikovali, hlavně hoši, když si jdete do noty. Líbí se mi fundované názory vyzískané z Autohitu a jiných rádoby odborných časopisů( co si myslet o * vydávaném spolu s rytmem života nebo jak se všechny ty sračky jmenujou). Já bohužel na rozdíl od "odborníků" z podobných plátků prezentuju pouze vlastní zkušenosti, a ty samozřejmě nemají hodnotu informací stylu jedna paní povídala.... Hledím na auta z pohledu nákladnosti oprav a životnosti, celkové ceny 1km. Tento parametr je bohužel neoddiskutovatelný. Neberu hlášky lidí, kteří ročně najedou tak 10tkm a za servisní zásah považují výměnu stěračů nebo žárovky-tyto zkušenosti jsou dost deformované, ale o to víc je dotyčný nositel prosazuje. Nejsem zaujatý dopředu vůči žádné zemi, špatné zkušenosti ( bohužel draze zaplacené ) mě naučily si dávat na jisté výrobce bacha. Add tělesné míry - v Mondeu mám sedačku taky nadoraz a těch 95 kg bych myslím překonal taky.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!