Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
-
« Re: to ladao
Peugeot 406, 1.8-16V, 1996 (moje), BMW 540i (táty) a Mazda 323 DiTD (máti) :-)
Je to o něčem jiném :-), člověk k tomu má vztah, hlavně ke svýmu vozítku, do kterýho cpe peníze horem dolem, ale dovedu pochopit xkrát větší zapáleni pro 110R, protože to je klasika :-) .. -
« Re: to ladao
Jo, pěkný kus práce je na tom vidět. Do engine prostoru není moc vidět, ale předpokládám, že sběrné potrubí a lauf zůstaly? 25.8. by to šlo, dalších 14 dní budu bez komplu, protože se bude lehce vylepšovat, ale ozvi se na : poslitona@mujoskar.cz, do zítřka i na normální mejl, mobil jsem Ti myslím taky poslal. Ale je to fakt pěkné, to se musí nechat, dal sis záležet. -
« Re: to HUF
S tím dilema, jestli nemám čas nebo peníze, tě můžu potěšit, že to jsou momentálně peníze :o))). Z rozpočtu na auto 80 KKč pro tento rok jsem už utratil 79 ve formě koupě nových límců kol, vlečené nápravy, převodovky k ní a pořízení motoru. Takže mi už nezbývá (bééééééé)cca 3 tisíce na dva segmenty otevírání střešního okna, ze kterých chci to vyklápění zadních oken udělat. Možná si je naložím až pod stromeček. A koneckonců to letošní léto ještě vydržím otevírat ručně. A i toho času mám nějak čím dál tím míň. Nějak nestíhám o sobotách a nedělích opravovat služební auta a ještě k tomu předělávat to svý. A k tomu sobotnímu článku jsem si odskočil z dílny jen proto,abych si přečet co je novýho a proto, že jsem věděl, že se sem dostanu zase až ve středu. V neděli jsem makal až do večera na svým. V pondělí jsem byl spolu se svým synem pomáhat synovci koupit v Písku Yamahu R 1. Hufe 150 kobyl v litrovým motoru to jsou fofry :- )))) Při zkoušení na parkovišti, jsem tam sotva dal dvojku. A včera jsme byli kupovat nový služebák, tak nebyl čas. -
« Re: Proč?
Dva dny jsem tady nebyl a to se dějí věci. O tom, kdo vlastně napsal ten příspěvek jako OCTAVIE mám své mínění.Hufe : k té hospodské facce a komentáři o tom jestli by byla poslední, bych jenom dodal, že by třeba ani nebylo nutné to zkloušet znovu, jestli to chápeš. A taková pravá valašská facka od 110kilového cvalíka vysokého 180 s pravou valašskou krví, by sedla taky, co myslíš. lufe: možná bychom se parametry hodili k sobě, ale proč bychom se mlátili, když se můžem spolu napít. K tomu motoru, je to replika závodního motoru ze sedmdesátých let točí i možná o 500 ot.víc ale já ho tak netrápím a navíc při těchhle otáčkách už odstavuje el. zapalování.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!