Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.08.01  19:14

« Bez nadpisu

Se mi dostala do rukou knížka něco ve stylu 100 let závodění Škodovky a ty parametry těch R 110 jsou více než zajímavé. To se musí nechat. Možná si to tady někde psal. Jakej máš objem motoru. Oni to myslím dělali i v 1,8. Lítalo to fakt docela slušně.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.01  09:42

« Re: to ladao

Peugeot 406, 1.8-16V, 1996 (moje), BMW 540i (táty) a Mazda 323 DiTD (máti) :-)

Je to o něčem jiném :-), člověk k tomu má vztah, hlavně ke svýmu vozítku, do kterýho cpe peníze horem dolem, ale dovedu pochopit xkrát větší zapáleni pro 110R, protože to je klasika :-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  13:40

Jo, pěkný kus práce je na tom vidět. Do engine prostoru není moc vidět, ale předpokládám, že sběrné potrubí a lauf zůstaly? 25.8. by to šlo, dalších 14 dní budu bez komplu, protože se bude lehce vylepšovat, ale ozvi se na : poslitona@mujoskar.cz, do zítřka i na normální mejl, mobil jsem Ti myslím taky poslal. Ale je to fakt pěkné, to se musí nechat, dal sis záležet.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  11:40

Díku ericu, mě se taky moc líbí. BTW v čem se vozíš ty ?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  08:32

ladao: fakt pěkná kárka!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  08:21

smudlo: na adrese www.tuning.cz/s110r/ v rubrice Káry - Láďův Pepin. Mohl bych se stavit toho 25.8 na kus řeči ?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.01  07:27

kde je možné Tvoje fáro vidět?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.08.01  19:37

« Re: to HUF

to je pravda: kazde auto sa moze popri motorke strcit...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  08:48

S tím dilema, jestli nemám čas nebo peníze, tě můžu potěšit, že to jsou momentálně peníze :o))). Z rozpočtu na auto 80 KKč pro tento rok jsem už utratil 79 ve formě koupě nových límců kol, vlečené nápravy, převodovky k ní a pořízení motoru. Takže mi už nezbývá (bééééééé)cca 3 tisíce na dva segmenty otevírání střešního okna, ze kterých chci to vyklápění zadních oken udělat. Možná si je naložím až pod stromeček. A koneckonců to letošní léto ještě vydržím otevírat ručně. A i toho času mám nějak čím dál tím míň. Nějak nestíhám o sobotách a nedělích opravovat služební auta a ještě k tomu předělávat to svý. A k tomu sobotnímu článku jsem si odskočil z dílny jen proto,abych si přečet co je novýho a proto, že jsem věděl, že se sem dostanu zase až ve středu. V neděli jsem makal až do večera na svým. V pondělí jsem byl spolu se svým synem pomáhat synovci koupit v Písku Yamahu R 1. Hufe 150 kobyl v litrovým motoru to jsou fofry :- )))) Při zkoušení na parkovišti, jsem tam sotva dal dvojku. A včera jsme byli kupovat nový služebák, tak nebyl čas.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  08:22

« Re: Proč?

Dva dny jsem tady nebyl a to se dějí věci. O tom, kdo vlastně napsal ten příspěvek jako OCTAVIE mám své mínění.Hufe : k té hospodské facce a komentáři o tom jestli by byla poslední, bych jenom dodal, že by třeba ani nebylo nutné to zkloušet znovu, jestli to chápeš. A taková pravá valašská facka od 110kilového cvalíka vysokého 180 s pravou valašskou krví, by sedla taky, co myslíš. lufe: možná bychom se parametry hodili k sobě, ale proč bychom se mlátili, když se můžem spolu napít. K tomu motoru, je to replika závodního motoru ze sedmdesátých let točí i možná o 500 ot.víc ale já ho tak netrápím a navíc při těchhle otáčkách už odstavuje el. zapalování.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  00:00

« to wolff

Až budeš starší, budeš umět více zatahovat ruční brzdu...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 14.08.01  19:25

« Bez nadpisu

Tak to jsme na tom stejně ATX. Někteří slabší jedinci nás jen ztěží překousnou...No, ale už sem se s tím naučil žít. Jak tak koukám na tvé poslední 3 příspěvky, tak ty asi taky...Ryzí charakter, jenže pravda někdy bolí...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.08.01  17:25

« to wolff

jsem skopec.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 14.08.01  16:46

« to ATX

Že by si byl SKOPEC? P.S. O bradkách si myslím svoje, ale nebudu už do Huffíka rýpat. Huffík začíná mít i smysl pro humor. Nevím jestli budu mít koncem srpna čas. To už mi bude začínat shon na fakultě (a i jinde).
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  14:57

« to HUF

Could you...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  14:42

ATX> O.K. I´ll be thinking about it.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  13:56

« to LUF

Tak to přesně je, já tomu říkám nedokonalá zpětná vazba. Ono, sám sebe nikdy tak dobře nevidíš, jako tě vidí ostatní. P.S. To jenom já a pár ostatních řeknou svůj názor na plnou hubu a daná osoba hned ví na čem je, i když se jí to v ten moment třeba nelíbí...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  13:54

« to smarty

No, jo. Nicméně, určitě lépe si popovídáme po emailu, že?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  13:03

Poznam, tiez som pred rokom mal na ksichte tuning. Az teraz mi ludia povedali, co si o nom vtedy mysleli :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.01  13:02

ty vole - tuningova bradka :)))))))

BTW 2 ATX: Kacko dojelo docelo docela dobre, ale moje zada a nohy malem chciply po tech 400km :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…