Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  15:41

« Re: Nové téma

[odkaz]
    zjistete nekdo co to je... Cena $128 je docela zajimava na takovou vec a nepotrebuju tam mit logo nejakyho sikmookyho vyrobce za ce 50% cenu radia... DIK za spolupraci
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  13:19

dake nove mp3 radio ma aj clarion. cital som cosi ale o tom, ze to chce byt high-end, tj. asi to bude drahsie nez ta aiwa...

ja som inak nad tou aiwou dost vazne uvazoval, aj som si ju v Mnichove oskusal s mp3 CD-ckom - ale vadili mi 2 veci - lacny farebny aiwacky design - a desna pomalost pri citani datovych (tj.mp3) CD, resp. aj trochu blbe ovladanie... Vtedy to stalo 900 DM.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:46

luf> BTW, co za HighEnd máš ve své bonboniéře Ty?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:45

luf> Já jsem s Blaupunktem velmi spokojen. Jen chci mít radio na MP3. BTW, design mi sedí. Zato jsem se včera vozil Cliem, co máš Ty, a byl jsem opětovně pobavem tvarem palubní desky. Připomíná mi fakt ten plast od bombošky, jak v něm drží ty bonbóny :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:22

« Re: Re:

Už jsme to tu opakovali několikrát, ale Wolf stále nevěří a navěří.... Ať už Opel patřil komukoliv, je jasné, že první moskaly byly Opely a BMW bylo darováno "hodným" němcům, kteří jej vyráběli pod značkou EMW (Eisenacher Motoren Werke). Třeba Rusové důvěřovali jen americké technice, když koupili licenci Chevrolet a vyráběli ho jako Pobědu, tak si vzali i Opela pro široké lidové masy. Prostě, co osvobodili bylo jejich. Berlín byl taky rozdělený až po Postupimské dohodě, do té doby stáli spojenci až za demarkační linií (území bývalé NDR).
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  11:01

Blaupunkt??? Nie je to nahodou nemecka sracka? To si asi v spatnom fore :-)

Blaupunkty hraju squele, ale ten dizajn by si mali dat radsej robit v taliansku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  09:28

« Re:

Já vždycky myslel že opel kadet 38 a moskvič 400 jsou jedno a totéž. A myslím že se nepletu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  08:42

Jo jinak tohle taky vypada good

Kenwood

[odkaz]

17 tacu
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  08:34

[odkaz]
    Tady je to prvni autoradio na MP3 uz je to asi rok a pul stary ale vypada to dobre.
    Smarty
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  21:14

« to smudla

Nemám foto, nemám odkaz. Nicméně vím, že si to plno lidí dělalo. Musíš improvizovat.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 10.07.01  19:42

« Bez nadpisu

Díky za starosti o moji národnost. ATX nevím co jsi myslel s tím 1000. Jako nových 1000 aut? No já nepočítám auta v kterých si ujel 20 m z myčky na prodejnu...
    Cokes...jak tady napsl Alex...pokud byl Opel součástí GM, tak nechápu, proč by jeho motory měly propadnout ne repatriace. V Autohitu to psali, náhodou sem to četl, protože tahle rubrika o veteránech se mi vcelku líbí. Jinak zase až takové znalosti Moskvičů nemám. Jen sem slyšel o tom BMW a s tím Opelem mě to opravdu nedává smysl...což sám uznáš. Moje SPZ? BZJ. BV je Břeclav. Proč? Myslíš, že si mě viděl?
    Huffe pokud jde o tu 130...Když sem říkál, že stíhám, tak můžu myslet právě do těch 130. Neříkám, že někdy nejedu víc. 140 se ztratí na tachometru a na silnici z Brna do Mikulova se dá jet někdy i rychleji, ale nevím, proč bych to měl dělat. Spočítal jsi si někdy kolik času na té rychlé jízdě ušetříš? A kolik na benzínu (či naftě) zaplatíš víc? No nevím. Nových aut. Já samozřejmě jako osoba vlastním tu Mazdu (která mi nádherně vyhovuje), ale jako rodina... Octavie, Golf, Felicie, Brava... Můžu posuzovat... Ten kdo nikdy nejel v Italským autě má o těchto autech držet pysk. A pokud bude porovnávta Italský auta podle Una, tak ať prvně otestuje 10 let starý Polo. A pokud to neudělá, tak má taky držet hubu. Víš Huffíku. Ne tahle demagogie mě už nebaví, už sem to psal 100x. Máte patent na rozum, tak si ho užijte...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  17:45

« Re: prubeh krouticiho momentu (dva vrcholy)

Jiri> Klíííd. Jen si vlez :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  15:44

« Re: to wolff 2

Dobra smudlo, muzes me poucit nebo lepe mi poskytnout nejake materialy o anglickych Fordech od zacatku vyroby ciste anglickych modelu do zacatku unifikace s nemeckym Fordem? Mam doma neco o Anglii 100 a 105, Prefectu z padesatych let, Zodiacu a Zephyru ze 60. let a pak az polovinu 70. let - kompletni vyrobni program - ale tam uz byla dost velka unifikace s Nemci. Jo a nasel bych prospekt Cortiny ze zacatku 70. let. Jinak nic nemam, o Nemcich toho mam samozrejme podstatne vic. Nejlepsi by byla pocitacova podoba, pokud mas k dispozici skener. Mail: alexdragster@centrum.cz. Diky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.07.01  14:46

« prubeh krouticiho momentu (dva vrcholy)

smudla> Benzinove motory Zetec E (16V DOHC) v minulem Mondeu a ve Focusu maji dva vrcholy krouticiho momentu. U 1.8 jsou ty vrcholy asi pri 2400 a 4400 ot/min s minimem kolem 3500 ot/min. Muzes mi trochu objasnit smysl takoveho naladeni motoru (dosazeni vyssiho momentu v nizsich otackach pri poklesu ve strednich) a proc ma kroutici moment prave takovy prubeh.
    Hufe, omlouvam se, ze sem s tim lezu, kdyz Fabky takovy prubeh kroutaku nemaji.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  14:30

« Nové téma

Tak už mám opravené rádio, ale stejně ho asi prodám. Láká mně totiž MP3. Mít v autě CD na kterém bude 10CD v kvalitě CD s názvy všech interpretů a skladeb. Kenwood stojí asi 17tisíc a dělá to i JVC. Tam ale nevím cenu. Kdo koupí můj Blaupunkt???
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  14:02

To Alex: nebudem se tady přece navzájem poučovat o Fordech, myslím že v této oblasti můžu školit spíš já tebe. Myslel jsem to tak, že o něčem vypovídá, že Mondeo je původem německé , kdyby to byl anglický výplod(a naštěstí není) tak se bude nejspíš jmenovat Granada - asi jsem špatně vyjádřil. To skl: pokud tady něco nehrozí, tak to je antisemitismus nebo jiný druh nacionalismu, osobně mě nevadí žádný národ, pokud zachovává pravidla hry v rozumných mezích. Sám mám na Slovensku spoustu kamarádů a nemyslím, že se tady do někdo do vás trefoval. Jinak bych navrhoval tyhle žabomyší války ukončit a věnovat se něčemu rozumnému, zkuste někdo nadhodit nějaké téma.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  10:33

Smudlo promin ale pripada mi ze jsi uplne mimo. Ja jsem nemluvil o konci sveta kdyz dojdou zasoby ropy, to je Tvuj vymysl. Ja mluvil jen o tom ze bude jedno ve kterem aute budeme sedet. BTW: Ford Mondeo je Ford Mondeo, posledni Ford Granada byl zaroven prvni Ford Scorpio - Granada bylo samozrejme oznaceni pro britsky trh.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  10:01

smudla> Oni jsou ve svých očích Ti nejchytřejší a nejinformovanější. Přejme jim to. Musí to být sqvělý pocit. Škoda, že to jejich okolí neakceptuje. To jim ale radost nekazí :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.01  09:59

« Re: pekny board

skl> Na paškál rozhodně nepřišli. To, že se o nich ATX zmínil a já udělal narážku na obřízku ještě neznamená, že mám něco proti nim. Naopak mají mé plné sympatie. To co vydrželi je fakt zázrak a mají můj obdiv. Holt byli od jakživa schopnější a tudíž i trnem v oku mnoha závistlivých a zlých lidí. BTW, Shindlerův seznam byl naprosto skvělý film a měl by ho vidět každý.
  • 00 Reagovat !

foto

10.07.01  09:11

« pekny board

vidim, ze tuto temu uz asi si navstevovat nemusim... zacalo to recickami o "zakomplexovanych slovakoch", potom prislo vychvalovanie nemeckej techniky z II.sv.vojny (asi ako dokaz, aki su nemci skveli inzinieri) a teraz pridu na paskal zidia... bravo! prajem hodne dalsej zabavy, zbohom.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…