Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.07.01  12:15

« Re: Nové téma

cokes - otec mal predtym becker 8x becker repro, a teraz ma clarion + zosilovac JBL a 8x JBL repro a neda sa to porovnat. ten becker bol daleko horsi. bohuzial neviem ake boli ceny tych sustav, bolo to vsetko default v autach namontovane. becker bol v alfe 166 a clarion s jbl ma teraz v C5
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  11:35

Kecám blbost, ad MP3 - Kenwood jsem myslel.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  11:34

A Becker je lepší než Clarion ;-)...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  11:33

Aiwa CD-MP3 vychází v testech moc dobře (myslím MP3 část) nevím, jak je na tom Blaupunkt...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  10:37

« Re: Re:

bingo, Warszava, to je ono.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.07.01  09:01

mas v pazi ako radio vyzera, ale ide o to ako hra
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  08:34

To: Alex. Tuším, že u nás je ve Veteran Car Clubu jeden kousek toho Chevyho registrován a zmiňují se o něm, že sloužil za předlohu k Pobědě. Bohužel si nevzpomenu na jeho název. Já jsem už asi před 10ti lety vzdal své veteránské nadšení, protože už se mi na to přestávalo dostávat zejména času a v neposlední řadě i peněz. Takže ještě zbývá pokus s nalezením předmětných SM, ale to až někdy bude deštivý víkend, teď v tom horku se nedá na půsdu ani vlézt.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  20:43

luf> Sorry, mám krámy :o)

MatuS> Clairon je asi lepší než Balupunkt. Mě se ale moc nelíbí.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  15:12

joed: po americkych oldtimerech patram - a nejen po nich - ale fakt jsem zatim nic neobjevil. A i Andrei se v Oldtimer Gallery o vsech licencich zminuje, ale u M20 ne... Opravdu nemam jediny pramen ktery by mi tohle potvrdil.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  14:41

Alexi, věř mi, že dělali. Ty mě snad přinutíš, abych ty starý SM prolezl a řekl ti přesné označení toho typu. Nevím, nakolik je přesný ten údaj o licenci, protože za minulého režimu se nedalo napsat, že je to kopie, možná jen oficializovaná know-how. Ale mám dojem, že to byla skutečná licence, přeprodaná polákům a dále vyráběná jako Warszava. Když tak zkus popátrat po oldtimerech GM, protože mám pocit, že do Evropy se tyto typy nedovážely. Určitě to budou vědět i v autoklubu ČR v sekci historických vozidel. Od někud se tato informace musela získat.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:27

« Re:

Nevim proc by mela byt Pobeda licencni Chevy, pokud vim tak v Americe zadny model Pobede podobny nikdy nedelali a prototyp GAZ M20 jezdil uz v roce 1944. Proc se tedy Rusove obtezovali s vyvojem a stavbou prototypu kdyz jak joed tvrdi Pobeda byla licence????
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:23

« Bez nadpisu

Ja mam Pobedu spojenou s Polskem.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:13

Joed: v pramenech ktere mam jsem o licencnim Chevym alias Pobede necetl nic, vim jen ze polska Warszawa byla licencne vyrabena Pobeda :-) A dokonce ani rusky server Oldtimer Gallery (www.autogallery.org.ru) o tomhle nic neuvadi... Ad Superb: nerozumime si, myslel jsem posledni serii tohoto modelu vyrobenou po DRUHE SVETOVE VALCE, ktera mela daleko vice chromu a opravdu vypadala jak soudobe ameriky. Predvalecny Superb byl taky bezva kara, jeden cas ho mel muj tata, jeste si ho dobre pamatuju. A to ze Skodovka ma vsechny modely na serveru vim, dokonce kdysi vyslo v Chipu cele cedecko o Skode.... (jeste pred faceliftem Felicie).
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 12.07.01  12:04

clarion je lepsi ako blaupunkt.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:31

To: Alex. Škoda SuperB je sice poválečný výrobek, pokud myslíš I. světovou, ale jinak původní škodovácký výrobek i když jistá inspirace tam samozřejmě je. Tady ti mohu doporučit se podívat na škodováckýho servera, kde najdeš prakticky všechny vyráběné typy od LaK až po současnost, které mají v muzeu.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:19

Poběda byl licenčně vyráběný Chevrolet, jehož typ si již nepamatuji, ale ve 40. letech byl masově v USA vyráběn. Někdy koncem 80. let vycházela ve Světě motorů geneze všech ruských aut. Bohužel jsem loni měnil byt a všechny zbytné věci jsem přestěhoval ke tchánovi na půdu, takže je mi líto. Ptáš se, co měl stejné. Prostě všecko, až na upravenou přední masku a nezbytné vlající rudé praporky na blatnících byla stejná karoserie, nápravy i licenční motory, které pak plynule přešly na Volhy. Motor byl samozřejmě ještě spodový.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  10:36

Hufe, nebud taka netykavka. Ja som neohovaral tvoje radio, vsimni si ten znak :-) v mojom prispevku. Blaupunkt uznavam ako dobreho vyrobcu, dokonca som o nom aj uvazoval do mojho auta, ale nakoniec som isiel do Clarionu s CD wechslerom (cena rozhodla, zvukovy prejav a citlivost boli na podobnej urovni). Aj tak su ovela dolezitejsie repraky ako radio. Clovek ta len trosku podpichne a ty hned vybuchnes, sklidni hormone :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  23:04

« Re:

wolff> Zase stojíš v *. Blaupunkt San Francisco RDM 169 není s GSM. Co výplod to perla. Jdi si lištit a přestaň si vymýšlet ptákoviny. Když Ti náhodou zapálí, tak mrkni na www.autoradia.cz nebo www.blaupunkt.cz

Jakou školu že jsi to teda dělal?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 11.07.01  19:11

« Bez nadpisu

No to se nedivim Hufíku, že design Blaupunktu ti sedí, když máš ještě starej typ (než se začneš rozprskávat, tak jestli se nepletu tak máš GSM rádio a ty byly ve slevě u Blaupnktu a všechny se starým designem - nejnovější byl ten stříbrnej). Tak ty starý jsou pěkný. Taky mi to dalo hodně práce než sem to sehnal. A hrajou suprově. Ale ty nový Blaupunkty jsou typický Německý krámy a taky podle toho hrají. To už jsou mnohem lepší ty Kenwoody (ty za ty peníze hrají fakt super - i ten MP3)...
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  16:17

Joed: BMW se nejdriv delalo v Eisenachu jako BMW, pak zmizely ledvinky a misto BMW to bylo EMW. Ta vazba Pobeda-Chevrolet me zajima, nikdy jsem o tom necetl. Je jasny ze Rusove se nechavali Americany "inspirovat" pokud nemeli primo licenci (kuprikladu GAZ A/AA/AAA/AAAA - to byla oficialni licence Fordu). Pak tu byly v padesatych letech ZISy - na tom uz byl videt Packard... No i kdyz treba povalecna Skoda Superb byla taky amerika jak vysita. Ale co mela Pobeda z Chevyho a ktereho?????
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…