Wolffova a Hufnáglova diskuse
wolff 13.07.01 20:21
Mimochodem ty géniusi, kde jsem psal o San Francisku. Nebudu se vracet o 60 příspěvků zpět, ale v tom minulým mám pocit sem o ničem takovým nepsal. Ne vážně s pubála končím diskutovat, on neví co píše, neví co dělá a já na to budu furt reagovat a ještě chce abych se mu zpovídal. Trhni si nohou klučine... -
wolff 13.07.01 20:17
« to HUFF
Blbečku já kvůli každé pitomosti nebudu čumět do katalogu, kterej mám ausgerechnet strčenej někde na dně skříně. Blaupunkt dělá co já vím 3 typy s GSM, z toho ten nejnovější je stříbrnej. A ten asi máš. A hňupe teď to nebudu hledat. Když ho máš, atk máš napsat co je to za typ. Já mám Lubeck RCC 45 a tak to sem píšu. Víš ty blbe co to je za rádio? Nevíš, protože ho ani na netu nenajdeš!!Kamoš je dealerem Blaupunktu, takže pro mě není problém zjistit jak se ten tvůj bazmek jmenuje. Tak si sklidni hormony a nelez mě na nervy. Fakt máš asi krámy! Já když to psal tak sem to psal jen z toho důvodu, že starý Bl byly designově nádherný, ale nový stojí za prd. Toť vše. Dokonce se mi zdá, že ty starý hrály líp. A jestli sis nevšiml, tak sem ti to tvoje rádio za 27 000 Kč (nebo kolik sis vymysle, že si za ten krám dal) pochválil, neboť designově odpovídá starým Bl. Nový Bl s GSM už stojí ke 40 000Kč, tudíž mezi ně určitě nepatří. Toť vše. A nauč se číst, než zase tady budeš psát ptákoviny.
mimochodem víc než na rádiu záleží na reprácích - to Vám řekne každej kdo tomu rozumí...takže diskuze zase mimo mísu!!! -
matuS 13.07.01 12:16
« Re: Nové téma
este raz
cokes - otec mal predtym becker radio a 8x becker repro, a teraz ma clarion radio + zosilovac JBL a 8x JBL repro a neda sa to porovnat. ten becker bol daleko horsi. bohuzial neviem ake boli ceny tych sustav, bolo to vsetko default v autach namontovane. becker bol v alfe 166 a clarion s jbl ma teraz v C5 -
matuS 13.07.01 12:15
« Re: Nové téma
cokes - otec mal predtym becker 8x becker repro, a teraz ma clarion + zosilovac JBL a 8x JBL repro a neda sa to porovnat. ten becker bol daleko horsi. bohuzial neviem ake boli ceny tych sustav, bolo to vsetko default v autach namontovane. becker bol v alfe 166 a clarion s jbl ma teraz v C5 -
To: Alex. Tuším, že u nás je ve Veteran Car Clubu jeden kousek toho Chevyho registrován a zmiňují se o něm, že sloužil za předlohu k Pobědě. Bohužel si nevzpomenu na jeho název. Já jsem už asi před 10ti lety vzdal své veteránské nadšení, protože už se mi na to přestávalo dostávat zejména času a v neposlední řadě i peněz. Takže ještě zbývá pokus s nalezením předmětných SM, ale to až někdy bude deštivý víkend, teď v tom horku se nedá na půsdu ani vlézt. -
Alexi, věř mi, že dělali. Ty mě snad přinutíš, abych ty starý SM prolezl a řekl ti přesné označení toho typu. Nevím, nakolik je přesný ten údaj o licenci, protože za minulého režimu se nedalo napsat, že je to kopie, možná jen oficializovaná know-how. Ale mám dojem, že to byla skutečná licence, přeprodaná polákům a dále vyráběná jako Warszava. Když tak zkus popátrat po oldtimerech GM, protože mám pocit, že do Evropy se tyto typy nedovážely. Určitě to budou vědět i v autoklubu ČR v sekci historických vozidel. Od někud se tato informace musela získat. -
Joed: v pramenech ktere mam jsem o licencnim Chevym alias Pobede necetl nic, vim jen ze polska Warszawa byla licencne vyrabena Pobeda :-) A dokonce ani rusky server Oldtimer Gallery (www.autogallery.org.ru) o tomhle nic neuvadi... Ad Superb: nerozumime si, myslel jsem posledni serii tohoto modelu vyrobenou po DRUHE SVETOVE VALCE, ktera mela daleko vice chromu a opravdu vypadala jak soudobe ameriky. Predvalecny Superb byl taky bezva kara, jeden cas ho mel muj tata, jeste si ho dobre pamatuju. A to ze Skodovka ma vsechny modely na serveru vim, dokonce kdysi vyslo v Chipu cele cedecko o Skode.... (jeste pred faceliftem Felicie).

BTW, když už stojíš v *, máš jedinečný dar ho hodně rozšlapat. Když jsem Tě opravil, že nevlastním rádio s integrovaným GSM, myslel jsem to dobře. Že Tě tím tak rozlítím, jsem opravdu nečekal.