Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re:
wolff> Podle Tvých slov jsi určitě dokázal tak 100x víc než já. Jen je škoda, že tak často soudíme lidi jen podle slov navíc psaných přes internet. U Tebe je ale snažší rozpoznat realitu, protože už i psaná forma Tvé komunikace se mnou je natolik chabá, že si každý udělá obrázek sám.
Dokud se někde nesetkáme, tak jsi pro mně jen a pouze 0. Tvé výlevy zde to jen potvrzují, komiku. -
« Re:
wolff> I kdyby ses ulistoval k smrti, tak tu nic o Blaupunktu za 27.000Kč nenajdeš. Tvůj přelud je způsoben spíš tím, že jsi o něj psal ježíškovi a zase nic nebylo :o)
Ponožky kupuju černé značky Bellinda za 120Kč v Carrefouru, protože ty obyčejné se za 3 týdny tak vytahají a ošmatlou, že je stejně zahazuju. -
« Re: Re:
theo> Jak to víš, že dělám základku? Teda Ty jsi mně prokoukl. BTW, kdybys nebyl *, tak zjistíš, že prázdniny jsou i na VŠ. A že si udělám čas na akci unikátního rozměru, jako je tahle, na tom nevidím nic špatného i když práce mám dost. Jsi komik jako wolff nebo jsi jen tak přihlouplý? -
wolff 15.07.01 19:29
« Bez nadpisu
Jo a pokud jde ještě o toho Bl. Tak jestli si dal za SF přes 20 000, tak se nedivím, že jsi tyhle peníze dal (pokud jsi dal) za Fabku. To si taky můžeš kupovat fusakle za 1000. Taky máme "normální sousedku", která dává za zalívání zeleniny miliony. No dlouho tady asi bydlet nebude, ale nejspíš změní bydliště do Černovic...Tak si dávej Huffíku bacha, ať tě to taky nepotká, zvlášť když pojedeš do Brna... -
wolff 15.07.01 19:23
« Bez nadpisu
Kdybys mi za to stál Huffíčku, tak bych se o těch 100 příspěvků vrátil zpět, kde bych našel článek, kde se chvástáš, že máš Blaupunkta za 27 000 Kč s GSM. Z toho sem brouku vycházel. Ale vzhledem k tomu, že mi za to nestojíš a že nejpravděpodobněji ani žádnej Bl nemáš (jak sem tady několikrát uvedl), tak to hledat nebudu. Ale každej si to najít může i s mým upozorněním na to, že budeš asi pěknej maloměšťák. No já nejspíš tenhle týden odjíždím pryč )nemusím ti doufám taťko zdělovat kam). Takže pokud přijedeš tenhle týden do Brna, tak se asi nesetkáme. P.S. dělám novou koupelnu, tak stejně nemám čas, i kdyby si přijel hned.
Pokud jde o novotvary - tak ty na tebe sedí. Mimochodem Genius se dá skloňovat podle vzoru muž.
-
« Re: Re:
* neutrální pozorovatel, Celebrity Deathmatch je pro všechny zůčastněné povinný :o)
Ono se vlastně o žádný deathmatch nejedná, protože se stejně určitě zůčastní pouze ta zdravá půlka této diskuse :o) = wolff má velké ústa a gesta, činy obávám se budou spíše miniaturního charakteru... -
« Re:
Wolffe, jsi nemocný a proto Tě nebudu napadat, neboť za to nemůžeš. "ty geniusi" je krásný novotvar. Jen tak dál.
BTW, když už stojíš v *, máš jedinečný dar ho hodně rozšlapat. Když jsem Tě opravil, že nevlastním rádio s integrovaným GSM, myslel jsem to dobře. Že Tě tím tak rozlítím, jsem opravdu nečekal. -
wolff 13.07.01 20:21
« Bez nadpisu
Mimochodem ty géniusi, kde jsem psal o San Francisku. Nebudu se vracet o 60 příspěvků zpět, ale v tom minulým mám pocit sem o ničem takovým nepsal. Ne vážně s pubála končím diskutovat, on neví co píše, neví co dělá a já na to budu furt reagovat a ještě chce abych se mu zpovídal. Trhni si nohou klučine... -
wolff 13.07.01 20:17
« to HUFF
Blbečku já kvůli každé pitomosti nebudu čumět do katalogu, kterej mám ausgerechnet strčenej někde na dně skříně. Blaupunkt dělá co já vím 3 typy s GSM, z toho ten nejnovější je stříbrnej. A ten asi máš. A hňupe teď to nebudu hledat. Když ho máš, atk máš napsat co je to za typ. Já mám Lubeck RCC 45 a tak to sem píšu. Víš ty blbe co to je za rádio? Nevíš, protože ho ani na netu nenajdeš!!Kamoš je dealerem Blaupunktu, takže pro mě není problém zjistit jak se ten tvůj bazmek jmenuje. Tak si sklidni hormony a nelez mě na nervy. Fakt máš asi krámy! Já když to psal tak sem to psal jen z toho důvodu, že starý Bl byly designově nádherný, ale nový stojí za prd. Toť vše. Dokonce se mi zdá, že ty starý hrály líp. A jestli sis nevšiml, tak sem ti to tvoje rádio za 27 000 Kč (nebo kolik sis vymysle, že si za ten krám dal) pochválil, neboť designově odpovídá starým Bl. Nový Bl s GSM už stojí ke 40 000Kč, tudíž mezi ně určitě nepatří. Toť vše. A nauč se číst, než zase tady budeš psát ptákoviny.
mimochodem víc než na rádiu záleží na reprácích - to Vám řekne každej kdo tomu rozumí...takže diskuze zase mimo mísu!!! -
matuS 13.07.01 12:16
« Re: Nové téma
este raz
cokes - otec mal predtym becker radio a 8x becker repro, a teraz ma clarion radio + zosilovac JBL a 8x JBL repro a neda sa to porovnat. ten becker bol daleko horsi. bohuzial neviem ake boli ceny tych sustav, bolo to vsetko default v autach namontovane. becker bol v alfe 166 a clarion s jbl ma teraz v C5