Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.01  13:27

« Re: Re:

to Huf - já už si to tak moc nepamatuju, ale nějakou dobu jsem tu nebyl a pak jsem četl tuhle diskusi od začátku. No... ze začátku bych Ti asi stranil, ale občas dovedeš taky pěkně ulítnout. Jen tak mimochodem, studuješ na VŠ nebo jak to je?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  13:20

oddie> A to je ještě slabý odvar oproti tomu, co se dělo v tematu "Fabia sedan", než nám jeden dobroděj vytvořil vlastní :o)

Které příspěvky Tě pobavily obzvláště?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  13:13

« Re:

wolff> Podle Tvých slov jsi určitě dokázal tak 100x víc než já. Jen je škoda, že tak často soudíme lidi jen podle slov navíc psaných přes internet. U Tebe je ale snažší rozpoznat realitu, protože už i psaná forma Tvé komunikace se mnou je natolik chabá, že si každý udělá obrázek sám.

Dokud se někde nesetkáme, tak jsi pro mně jen a pouze 0. Tvé výlevy zde to jen potvrzují, komiku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.01  13:11

Teda pánové vy jste se tu hledali až jste se našli...
    Kolik vám je? Úroveň některých příspěvků se vážně blíží té základní škole.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  13:08

« Re:

wolff> I kdyby ses ulistoval k smrti, tak tu nic o Blaupunktu za 27.000Kč nenajdeš. Tvůj přelud je způsoben spíš tím, že jsi o něj psal ježíškovi a zase nic nebylo :o)

Ponožky kupuju černé značky Bellinda za 120Kč v Carrefouru, protože ty obyčejné se za 3 týdny tak vytahají a ošmatlou, že je stejně zahazuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  13:05

theo> Jak to víš, že dělám základku? Teda Ty jsi mně prokoukl. BTW, kdybys nebyl *, tak zjistíš, že prázdniny jsou i na VŠ. A že si udělám čas na akci unikátního rozměru, jako je tahle, na tom nevidím nic špatného i když práce mám dost. Jsi komik jako wolff nebo jsi jen tak přihlouplý?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  08:33

« Re:

2Wolff: Mas neco proti Cernovicim?

BTW: Huf Blaupunkta ma - aspon pokud me teda oci neklamaly.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.07.01  19:30

« Bez nadpisu

Theo máš abs. pravdu. I když tím autobusem by se mi ze Zlína do Brna jet taky moc nechtělo....
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.07.01  19:29

« Bez nadpisu

Jo a pokud jde ještě o toho Bl. Tak jestli si dal za SF přes 20 000, tak se nedivím, že jsi tyhle peníze dal (pokud jsi dal) za Fabku. To si taky můžeš kupovat fusakle za 1000. Taky máme "normální sousedku", která dává za zalívání zeleniny miliony. No dlouho tady asi bydlet nebude, ale nejspíš změní bydliště do Černovic...Tak si dávej Huffíku bacha, ať tě to taky nepotká, zvlášť když pojedeš do Brna...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.07.01  19:26

« Bez nadpisu

Pokud jde o mé činy tak si směle troufnu říct, že sem toho nejspíš v životě dokázal víc než ty, ale o tom s tebou diskutovat nemíním.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 15.07.01  19:23

« Bez nadpisu

Kdybys mi za to stál Huffíčku, tak bych se o těch 100 příspěvků vrátil zpět, kde bych našel článek, kde se chvástáš, že máš Blaupunkta za 27 000 Kč s GSM. Z toho sem brouku vycházel. Ale vzhledem k tomu, že mi za to nestojíš a že nejpravděpodobněji ani žádnej Bl nemáš (jak sem tady několikrát uvedl), tak to hledat nebudu. Ale každej si to najít může i s mým upozorněním na to, že budeš asi pěknej maloměšťák. No já nejspíš tenhle týden odjíždím pryč )nemusím ti doufám taťko zdělovat kam). Takže pokud přijedeš tenhle týden do Brna, tak se asi nesetkáme. P.S. dělám novou koupelnu, tak stejně nemám čas, i kdyby si přijel hned.
    Pokud jde o novotvary - tak ty na tebe sedí. Mimochodem Genius se dá skloňovat podle vzoru muž.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  09:11

Hufe, kdybych dělal základku jako Ty, určitě bych taky do Brna přijel - mám to kousek. Ale nemám už prázdniny. Všem náctiletým a předčasně vyzrálým zdar !
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.01  19:17

* neutrální pozorovatel, Celebrity Deathmatch je pro všechny zůčastněné povinný :o)

Ono se vlastně o žádný deathmatch nejedná, protože se stejně určitě zůčastní pouze ta zdravá půlka této diskuse :o) = wolff má velké ústa a gesta, činy obávám se budou spíše miniaturního charakteru...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.01  18:43

Az budete davat spicha v Brne tak mi dej Hufe vedet. Rad se na ten Celebrity Deatchmatch prijedu podivat jako neutralni pozorovatel

Takze: Good Night, GOOD FIGHT :)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.01  00:00

« Re:

Wolffe, jsi nemocný a proto Tě nebudu napadat, neboť za to nemůžeš. "ty geniusi" je krásný novotvar. Jen tak dál.

BTW, když už stojíš v *, máš jedinečný dar ho hodně rozšlapat. Když jsem Tě opravil, že nevlastním rádio s integrovaným GSM, myslel jsem to dobře. Že Tě tím tak rozlítím, jsem opravdu nečekal.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.01  00:00

A wolffe, kdy si dáme sraz v Brně? Stává se z Tebe atrakce typu Octavian. Co takhle ve středu? Moc toužím Tě poznat. Prosím!!!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 13.07.01  20:21

« Bez nadpisu

Mimochodem ty géniusi, kde jsem psal o San Francisku. Nebudu se vracet o 60 příspěvků zpět, ale v tom minulým mám pocit sem o ničem takovým nepsal. Ne vážně s pubála končím diskutovat, on neví co píše, neví co dělá a já na to budu furt reagovat a ještě chce abych se mu zpovídal. Trhni si nohou klučine...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 13.07.01  20:17

« to HUFF

Blbečku já kvůli každé pitomosti nebudu čumět do katalogu, kterej mám ausgerechnet strčenej někde na dně skříně. Blaupunkt dělá co já vím 3 typy s GSM, z toho ten nejnovější je stříbrnej. A ten asi máš. A hňupe teď to nebudu hledat. Když ho máš, atk máš napsat co je to za typ. Já mám Lubeck RCC 45 a tak to sem píšu. Víš ty blbe co to je za rádio? Nevíš, protože ho ani na netu nenajdeš!!Kamoš je dealerem Blaupunktu, takže pro mě není problém zjistit jak se ten tvůj bazmek jmenuje. Tak si sklidni hormony a nelez mě na nervy. Fakt máš asi krámy! Já když to psal tak sem to psal jen z toho důvodu, že starý Bl byly designově nádherný, ale nový stojí za prd. Toť vše. Dokonce se mi zdá, že ty starý hrály líp. A jestli sis nevšiml, tak sem ti to tvoje rádio za 27 000 Kč (nebo kolik sis vymysle, že si za ten krám dal) pochválil, neboť designově odpovídá starým Bl. Nový Bl s GSM už stojí ke 40 000Kč, tudíž mezi ně určitě nepatří. Toť vše. A nauč se číst, než zase tady budeš psát ptákoviny.
    mimochodem víc než na rádiu záleží na reprácích - to Vám řekne každej kdo tomu rozumí...takže diskuze zase mimo mísu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  16:08

« Re: Nové téma

FYI to ;-) znamená, že si dělám *. Je to jako přemítat, jestli bylo dřív vejce, nebo slepice.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.07.01  12:16

« Re: Nové téma

este raz
    cokes - otec mal predtym becker radio a 8x becker repro, a teraz ma clarion radio + zosilovac JBL a 8x JBL repro a neda sa to porovnat. ten becker bol daleko horsi. bohuzial neviem ake boli ceny tych sustav, bolo to vsetko default v autach namontovane. becker bol v alfe 166 a clarion s jbl ma teraz v C5
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…