Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Re:
oddie> Tak trochu zlatá mládež a tak trochu ho potřebuju ve firmě mého taty => úsudek přináleží Tobě. Já s ním ale machry vůbec nedělám. Jedině, pokud si o to někdo říká. Jinak to nemám zapotřebí. Wolff holt měl smůlu a i když toho "v životě dokázal o dost víc než já", je poněkud zapšklý. Zvláštní kombinace. Úspěšní lidé totiž nemají obvykle zapotřebí takto se předvádět. -
"-- skrytý --" 16.07.01 13:51
huf - no... těžko říct. Hmm, ještě ve škole a už Fabku v plný palbě. Já se musel při škole zatraceně snažit, abych si pořídil aspoň nějakej starej krám. No holt kdo umí, umí (a nebo taky patříš ke "zlaté mládeži"? :))). Ještě profesorům vadí, když studenti jezdí do školy autem? U nás svého času nějak nemohli pochopit, že ho k práci potřebujem a že si na něj musíme vydělat ve svém volnu... -
oddie> No nevim ja moc by mohl Huf litat s Fabkou kdyby chodil na zakladku :)))) A ten elegantni knirek co mel Huf naposledy co jsem ho videl, by mel tou dobou taky asi jenom namalovanej. Ze jo Hufe :)))
BTW: Kdybych kurwa neztratil tady tu penezenu coz me vyjde tak na 15 klaciku, tak bych to turbo tam dal co nejdriv.... ALE TRES SE ! :)) Kdy budes zas v Brne... dame pifko ne?> -
« Re:
wolff> Podle Tvých slov jsi určitě dokázal tak 100x víc než já. Jen je škoda, že tak často soudíme lidi jen podle slov navíc psaných přes internet. U Tebe je ale snažší rozpoznat realitu, protože už i psaná forma Tvé komunikace se mnou je natolik chabá, že si každý udělá obrázek sám.
Dokud se někde nesetkáme, tak jsi pro mně jen a pouze 0. Tvé výlevy zde to jen potvrzují, komiku. -
« Re:
wolff> I kdyby ses ulistoval k smrti, tak tu nic o Blaupunktu za 27.000Kč nenajdeš. Tvůj přelud je způsoben spíš tím, že jsi o něj psal ježíškovi a zase nic nebylo :o)
Ponožky kupuju černé značky Bellinda za 120Kč v Carrefouru, protože ty obyčejné se za 3 týdny tak vytahají a ošmatlou, že je stejně zahazuju. -
theo> Jak to víš, že dělám základku? Teda Ty jsi mně prokoukl. BTW, kdybys nebyl *, tak zjistíš, že prázdniny jsou i na VŠ. A že si udělám čas na akci unikátního rozměru, jako je tahle, na tom nevidím nic špatného i když práce mám dost. Jsi komik jako wolff nebo jsi jen tak přihlouplý? -
wolff 15.07.01 19:29
« Bez nadpisu
Jo a pokud jde ještě o toho Bl. Tak jestli si dal za SF přes 20 000, tak se nedivím, že jsi tyhle peníze dal (pokud jsi dal) za Fabku. To si taky můžeš kupovat fusakle za 1000. Taky máme "normální sousedku", která dává za zalívání zeleniny miliony. No dlouho tady asi bydlet nebude, ale nejspíš změní bydliště do Černovic...Tak si dávej Huffíku bacha, ať tě to taky nepotká, zvlášť když pojedeš do Brna... -
wolff 15.07.01 19:23
« Bez nadpisu
Kdybys mi za to stál Huffíčku, tak bych se o těch 100 příspěvků vrátil zpět, kde bych našel článek, kde se chvástáš, že máš Blaupunkta za 27 000 Kč s GSM. Z toho sem brouku vycházel. Ale vzhledem k tomu, že mi za to nestojíš a že nejpravděpodobněji ani žádnej Bl nemáš (jak sem tady několikrát uvedl), tak to hledat nebudu. Ale každej si to najít může i s mým upozorněním na to, že budeš asi pěknej maloměšťák. No já nejspíš tenhle týden odjíždím pryč )nemusím ti doufám taťko zdělovat kam). Takže pokud přijedeš tenhle týden do Brna, tak se asi nesetkáme. P.S. dělám novou koupelnu, tak stejně nemám čas, i kdyby si přijel hned.
Pokud jde o novotvary - tak ty na tebe sedí. Mimochodem Genius se dá skloňovat podle vzoru muž.
-
* neutrální pozorovatel, Celebrity Deathmatch je pro všechny zůčastněné povinný :o)
Ono se vlastně o žádný deathmatch nejedná, protože se stejně určitě zůčastní pouze ta zdravá půlka této diskuse :o) = wolff má velké ústa a gesta, činy obávám se budou spíše miniaturního charakteru...