Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

17.07.01  02:33

« wolffovy houmpejdžis

Cokes> Tak to už konečně zveřejni. Myslím, že je na co se těšit :o)

BTW, Ty wolffa znáš osobně? Co je to proboha za figurku?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  02:31

« Re:

wolff> A s tou školou máš pravdu. Ten obor otevřeli kvůli mně Už i to, že je to teď univerzita T.Bati a ne VUT je jen kvůli mým penězům a kontaktům.

Ty jsi tak nemožný, že Tě fakt chci vidět, komiku.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  02:28

« Re: Re:

theo> To by mně zajímalo, dle čeho soudíš, že jsi mě vytočil. To, že Tvůj předchozí příspěvek vypadá, že ho psal *, je zjevné. Mně už dlouho nic nevytočilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  02:27

« Re:

wolff> Komiku, jen to najdi a furt blbě nekecej.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  20:53

« 2 wolff

Takže:

1. já nepsal home page, přečti si to prosím ještě jednou bez té rudé mlhy...

2. jestli máš nějaká injektiva vůči mě, zavolej mi na můj mobil (Běluš ti ho jistě ráda dodá) a pověz mi to do ouška. Nebo pokud máš zájem, můžem se srazit na jejích narozkách a můžeš mi to říct přímo do očí. Každopádně se mě laskavě nepokoušej zatáhnout do vašich žabomyších sporů, já jsem se pouze vyňadřil v tom smyslu, že jsem schopen tě odtajnit. Capisce?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.07.01  19:57

« Bez nadpisu

No on to má dobrý. Ho může šlechnout jedině srdeční. No a na ten je ještě mladý. Mozkovou mrtvici mít bohužel nemůže...Teda promiň. BOHUDÍK!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  19:55

Hufe, děkuji Ti za fundované zhodnocení mého stavu. Myslel jsem, že studuješ parapsychologii, proto mne odhalení Tvého oboru trošku překvapilo :-))) Ale stejně se mi nejvíc líbíš, jak se hned vytočíš. Aby Tě nešlahl infarkt - a to říkám ohne * !
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.07.01  19:53

« Bez nadpisu

oženit se. Tak si to smarty užij!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.07.01  19:52

« Bez nadpisu

Nejhorší sou lidi, co ani neumějí chlastat! Chudáčci...Chlap, kterej je jinak neschpnej a ještě neumí pít má už jen jednu variantu...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 16.07.01  19:51

« Bez nadpisu

Seš dobře vyčuranej huffíku. Ta cena tebou udávana není v této rubrice, ale je ve Fabii sedan a ta už je v archivu. Tam už to skutečně hledat nebudu, stačí, že sem procházel nazpět ty bláboly tady. Tak si to tady užij s dovozcem supermoderních a superkvalitních vraků BMW. Zlatá mládeži. To mě fakt pobavilo.
    Mimochodem Cokes nevím k čemu by mu byl můj homepage...Jo když sem si prohlížel te´d ty příspěvky nazpět, tak sem se až divil, jak si na tom BMW závislý. Mimochodem, myslíš taky na něco jinýho(někdy)...?Huffík to je prvňáček (zajímalo by mě kolik mu chybí zkoušek Onasisovi), tam to chápu, že je na tom angličáku tak závislej, ale ty? Nikdy bych to do tebe neřekl...
    Mimochodem, to sem vůbec nevěděl, že taková škola vůbec existuje. To asi otevřeli speciálně pro tu zlínskou Zlatou mládež, viď?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  19:51

Cokes> To by mohlo být velmi zajímavé. Nahoď! Já jsem móc zvědav na jeho "zevření" :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  19:49

smarty> To zapijem. To se musí zapít. Jsi prostě chudák (a nemehlo). Ve středu si udělej čas. A zvu Tě!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:21

2 Hufnágl: Teoreticky bych ti mohl dodat wolffovu home adress ;-)...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:11

HUF> Jo potratil jsem ji tady v nemecku :-( kurwa fix. Jenom zablokovani MasterCradu a VISA me prislo na 7 taliru... Ja bych se na to vysral... plus ty prachy v penezence atd.. a mohl jsem mit Remusy... takhle ted musim se vsim pockat a navic jeste boj proti byrokracii ohledne OP, ridicaku a technicaku... pak nova VISA... achjo... :(
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  15:54

oddie> Jo, a ještě jsem zapomněl napsat. Jsem v prváku. Minulé 4 roky jsem pracoval ve firmě a byl na vojně a tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  15:52

oddie> Tak trochu zlatá mládež a tak trochu ho potřebuju ve firmě mého taty => úsudek přináleží Tobě. Já s ním ale machry vůbec nedělám. Jedině, pokud si o to někdo říká. Jinak to nemám zapotřebí. Wolff holt měl smůlu a i když toho "v životě dokázal o dost víc než já", je poněkud zapšklý. Zvláštní kombinace. Úspěšní lidé totiž nemají obvykle zapotřebí takto se předvádět.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.01  13:51

huf - no... těžko říct. Hmm, ještě ve škole a už Fabku v plný palbě. Já se musel při škole zatraceně snažit, abych si pořídil aspoň nějakej starej krám. No holt kdo umí, umí (a nebo taky patříš ke "zlaté mládeži"? :))). Ještě profesorům vadí, když studenti jezdí do školy autem? U nás svého času nějak nemohli pochopit, že ho k práci potřebujem a že si na něj musíme vydělat ve svém volnu...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  13:36

smarty> No, michalovi moc elegantní nepřipadal :o)))))

Ve středu jsem v Brně u Michala, tak se určitě můžeme setkat.

Počkat, čtu to dobře? Ty jsi stratil šrajtofli? Cos dělal? Zase tě vlekli domů opilého a nějak se vytratila? :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  13:33

Jo, studuju UTB - FaME ve Zlíně. Že dokážu ulítnout? Kdo ne! Musíš uznat, že to není samovolné, ale vyhecované komikem. Navíc v poslední době už ho absolutně ignoruju, takže pokud se nemýlím, tak mé úlety asi ustaly.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  13:33

oddie> No nevim ja moc by mohl Huf litat s Fabkou kdyby chodil na zakladku :)))) A ten elegantni knirek co mel Huf naposledy co jsem ho videl, by mel tou dobou taky asi jenom namalovanej. Ze jo Hufe :)))
    BTW: Kdybych kurwa neztratil tady tu penezenu coz me vyjde tak na 15 klaciku, tak bych to turbo tam dal co nejdriv.... ALE TRES SE ! :)) Kdy budes zas v Brne... dame pifko ne?>
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…