Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« 2 wolff
Takže:
1. já nepsal home page, přečti si to prosím ještě jednou bez té rudé mlhy...
2. jestli máš nějaká injektiva vůči mě, zavolej mi na můj mobil (Běluš ti ho jistě ráda dodá) a pověz mi to do ouška. Nebo pokud máš zájem, můžem se srazit na jejích narozkách a můžeš mi to říct přímo do očí. Každopádně se mě laskavě nepokoušej zatáhnout do vašich žabomyších sporů, já jsem se pouze vyňadřil v tom smyslu, že jsem schopen tě odtajnit. Capisce? -
wolff 16.07.01 19:51
« Bez nadpisu
Seš dobře vyčuranej huffíku. Ta cena tebou udávana není v této rubrice, ale je ve Fabii sedan a ta už je v archivu. Tam už to skutečně hledat nebudu, stačí, že sem procházel nazpět ty bláboly tady. Tak si to tady užij s dovozcem supermoderních a superkvalitních vraků BMW. Zlatá mládeži. To mě fakt pobavilo.
Mimochodem Cokes nevím k čemu by mu byl můj homepage...Jo když sem si prohlížel te´d ty příspěvky nazpět, tak sem se až divil, jak si na tom BMW závislý. Mimochodem, myslíš taky na něco jinýho(někdy)...?Huffík to je prvňáček (zajímalo by mě kolik mu chybí zkoušek Onasisovi), tam to chápu, že je na tom angličáku tak závislej, ale ty? Nikdy bych to do tebe neřekl...
Mimochodem, to sem vůbec nevěděl, že taková škola vůbec existuje. To asi otevřeli speciálně pro tu zlínskou Zlatou mládež, viď? -
« Re: Re:
HUF> Jo potratil jsem ji tady v nemecku :-( kurwa fix. Jenom zablokovani MasterCradu a VISA me prislo na 7 taliru... Ja bych se na to vysral... plus ty prachy v penezence atd.. a mohl jsem mit Remusy... takhle ted musim se vsim pockat a navic jeste boj proti byrokracii ohledne OP, ridicaku a technicaku... pak nova VISA... achjo... :( -
oddie> Tak trochu zlatá mládež a tak trochu ho potřebuju ve firmě mého taty => úsudek přináleží Tobě. Já s ním ale machry vůbec nedělám. Jedině, pokud si o to někdo říká. Jinak to nemám zapotřebí. Wolff holt měl smůlu a i když toho "v životě dokázal o dost víc než já", je poněkud zapšklý. Zvláštní kombinace. Úspěšní lidé totiž nemají obvykle zapotřebí takto se předvádět. -
"-- skrytý --" 16.07.01 13:51
huf - no... těžko říct. Hmm, ještě ve škole a už Fabku v plný palbě. Já se musel při škole zatraceně snažit, abych si pořídil aspoň nějakej starej krám. No holt kdo umí, umí (a nebo taky patříš ke "zlaté mládeži"? :))). Ještě profesorům vadí, když studenti jezdí do školy autem? U nás svého času nějak nemohli pochopit, že ho k práci potřebujem a že si na něj musíme vydělat ve svém volnu... -
oddie> No nevim ja moc by mohl Huf litat s Fabkou kdyby chodil na zakladku :)))) A ten elegantni knirek co mel Huf naposledy co jsem ho videl, by mel tou dobou taky asi jenom namalovanej. Ze jo Hufe :)))
BTW: Kdybych kurwa neztratil tady tu penezenu coz me vyjde tak na 15 klaciku, tak bych to turbo tam dal co nejdriv.... ALE TRES SE ! :)) Kdy budes zas v Brne... dame pifko ne?>

BTW, Ty wolffa znáš osobně? Co je to proboha za figurku?