Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
"-- skrytý --" 17.07.01 11:29
« Re: Re:
Alex> nezlob se, ale tahle diskuse je poměrně rozsáhlá a já ji kvůli tomu prohrabovat nebudu. Tuhle hlášku mám spojenou s tvým jménem a mířila na Šmudlu. Pokud se pletu, omlouvám se. A jen tak na okraj, odpovedi typu "Ty hovado, prece to kvuli Tobe nebudu hledat" nejsou můj styl. Ale je tu celkem dost jiných, kteří to ve svém slovníku mají...
-
« Re: 2wolff
:))) No maminka (nevlastni) mi to obstarava :-) Jelikoz uz asi 3 roky jezdim sluzebne ruzne po evrope a doma jsem tak 1/2x za mesic, tak nemam duvod mit vlastni byt atd... Ale mas pravdu i na to se zenska hodi :-) Ne delam si srandu, ale ja jaksi jeste nejak nemyslim na rodinnej zivot :-) Tak za 10 let :)
2HUF> Tobe se zase lip jezdi domu :-) Ale v podstate na tom budu stejne. Chystam se konecne zacit s vejskou, ale budu muset dalkove... Jo s tou stredou... hmm blbe :-( jedu z5 do CR az za tyden... No kdyztak se domluvime jestli budu mit nejakou dovolenou v srpnu.
"-- skrytý --" 17.07.01 08:17
Tedy jedno odpoledne tu člověk není a pak je docela čemu se divit! To Huf> tátova firma, to je docela dobrá příležitost pro začátek. To máš docela výhodu, na mě se otec vy.... Jinak ale po takovéhle pauze bych školu začínat nechtěl, to budeš mít docela co dělat. No držim palce. Ad wolff - nevím, neznám ho, nemůžu soudit. Fakt je, že určitý obrázek si člověk vždycky udělá, a výroky typu "... dokázal jsem v životě 100x víc než ty..." jsou, řekněme, poněkud nešťastné. Ale takový Alex sem taky hodil pár perel, hlášku "...co může vědět kšeftař s auty..." bych navrhl na zvláštní ocenění.Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!