Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  08:31

« Re: Muj skromny dodatek

Tak 1. Od hufa jediny co mam, je nalepka pirani, kterou mam na aute a tu mi udelal velice ochotne aniz by me znal... plus pro Hufa.

2. Ja ke zlate mladezi nepatrim. Od 18ti fachcim, praci jsem si nasel sam a na moje auto mi nikdo krome me, neprispel ani korunu.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  08:22

« Re:

je mi lito mily oddie, Tobe, hufovi a dalsim par lidem mozna to co jsem rekl pripadalo jako perla ale ja si za svymi nazory stojim.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.01  07:29

« Bez nadpisu

Wolff>o kšeftaři s autama směrem ke šmudlovi - to ani nestojí za komentář. Nicméně, psát, že jsi dokázal 100x víc než někdo jen proto, že nejsi v prváku, ale o něco výš, je pěkná UBOHOST. Můžu Tě ujistit, že znám pár lidí, kteří v životě nebyli na vejšce, ale dokázali dost. A naopak, pár lidí s titulem, kteří dokázali totální * - blahé paměti mezi vyučujícími na VŠ jich bylo až moc.
    ALL>pojem "zlatá mládež" jsem sem hodil já. Pokud nevíte přesně, o co jde, možná by se dal vyhrabat docela pěkný článek z archívu víkendových příloh MF Dnes, ale to si poslužte sami. Hufa to zase až tak moc výstižně nepopisuje, skoro bych řekl vůbec, spíš to ode mě byl trochu zlomyslný rýpanec (taky jsem tak trochu plechová držka)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.07.01  07:17

« Bez nadpisu

Alex>sexuální orientace tady zúčastněných mi je skutečně úplně fuk. Jinak tu diskusi bych třeba i prohrabal, ale k autorství té hlášky už se přihlásil Wolff - takže sorry, že jsem ji přidělil Tobě. Ale taky jsi to měl pár perel, to jistě uznáš.. :))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:01

jaryn> Od příspěvku 134 ve "Fabii sedan" to chytá spád. Počti si, je to paráda :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:42

To nezní špatně. Kalibra budí respekt. Jen nevím, jaký motor je ideální. 2.0 turbo prý ojetý nebrat.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:38

spis bych rekl ze i ke stare.. jak ti jiste neuniklo, sejmul mi me auto idiot v oktavce, takze mam totalku. samozrejme, ze dostanu od pojistovny tak polovinu penez co jsem do auta vrazil :-( nezavinil jsem to a jak jsem dopadnul. ale na starsi calibru to snad stacit bude :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:27

A ještě jedna věc. To, že na wolffa útočím víc já, je blbost. Tady to tak z počátku tématu vypadá, ale když si uvědomíš, že je to přestěhovaná "Fabia Sedan" a podíváš se tam, tak jistě pozměníš svůj názor.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:25

1. Neznáš Michala, protože kdybys ho znal, tak bys pochopil, že ani kšeft (tuning) za 1.000.000Kč by ho nedonutil měnit své názory. (V tom má můj obdiv)

2. Smartymu jsem nezaplatil ani kofolu. Jen jsme jednou u Michala pokecali a projeli naše žihadla.

3. K zlaté mládeži mám daleko asi jako Ty k fungl nové M5.
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:33

« Muj skromny dodatek

Uz delsi dobu tady ctu vase prispevky a opravdu se skvele bavim. Ja osobne mam nejradeji nemecka auta. V tom souhlasim s hufnaglem. Nelibi se mi vsak, jakym zpusobem vystupuje proti wolffovi. promin hufe, ale na wolffa utocis hlavne ty, tak se mu nediv, jak reaguje. zachoval bych se uplne stejne. nechci se zminovat o tom, ze ti, kteri te v teto debate podporuji, napr. autokomplex, maji k tomu svuj duvod. to vis, kdyz si u nekoho nechas udelat tuning auta za velke prachy, bude tvuj kamos a vzdy bude s tebou vystupovat proti ostatnim. to same se tyka i smartyho, kteremu jsi musel v minulosti zaplatit vetsi nez male mnozstvi tequill, jinak to snad ani neni mozne. myslim, ze wolff te popsal pojmem "zlata mladez" velice vystizne.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:23

« Re: to Cokes

A ještě si neodpustím poznamenat, že 10let staré BMW a 10let stará MAZDA je sakra rozdíl. O 325TDS bych rozhodně přemýšlel, zato o 323F bych ani pohledem nezavadil :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:20

A wolffe, už drž hubu s Tím Blaupunktem nebo to najdi. Tak velkolepé šlapání v *, jaké tu předvádíš Ty, jsem ještě nezažil. Připadáš mi trochu prochlastaný. Už nepij. Vodky je pro Tebe škoda. Okena Ti náladu udělá taky :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  20:17

Wolffe, Tobě to snad leze přímo z *. Stíhat je ze S a ne Z. Jsi bombarďák a kabrňák a vůbec superman.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.07.01  19:36

« Bez nadpisu

A VÍNO, hlavně vínečku. A sorry za to obrácení m a a.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.07.01  19:35

« Bez nadpisu

Samrty neber to osbně, ale mám takovou zkušenost, že lidi co jsou venku, vypadnou z tréninku a už nevydrží zase až tak moc, jako vydrželi pít tady. A mimochodem, mám takovou zkušenost, že věci ztrácí většinou notorici. I když delirium je pěkná ... Tequilu já moc nemůžu, A vodku, vodku chočeš?. A nebo - Když potká sob soba, mají radost oba. Když se potkaj tři soby, tak se radost násobí. A nebo ještě Tullamore a nebo Jack Daniels. To by sedlo. Třeba někdy...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.07.01  19:31

« to Huff

jedinej kdo tady straší jseš ty a tobě podobní. Ale těch tady naštěstí není tolik, zato ty je stíháš zastupovat. Odpusť si psát ty duchaplné příspěvky na moji osobu a já už nebudu múset vymýšlet sloh hodný tvého chápání a tvé inteligence. Ulehčíš mi tím hodně, tak moc, že si to ani nedovedeš představit...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.07.01  19:28

« to Cokes

No víš, ani bych si tě nevšiml. teda určitě ne v nějakých mých narážkách. Ale, když sem hledal ty inteligentní poznámky ohledně toho jeho BL (chová se opravdu jak konzervativec, ještě sem mu to vyčítal, že jak maloměšťák udává cenu co to radio stálo a on chudák to ani nepřizná, kdybych byl na fakultě a měl sem čas to hledat, tak mu to klidně najdu), tak si si všiml pár opravdu nejapných poznámek ohledně AR, kterých sem si dříve ani nevšiml. A proto sem reagoval, tak jak sem reagoval a tak sem napsal, to co sem napsal. Protože porovnávat AR (mimochodem si v ní pravděpodobně vůbec nejel)s tím jaké BMW máš ty (přece jenom je to už 10 let stará chudinka - to neber jako urážku, ale jako holý fakt, mimochodem moje auto je na tom stejně...co si budeme povídat), mě přišlo minimálně velmi podlé a laciné a nahrávající demagogům typu HUFF, či šmudla, zvlášť od člověka co znám. A to jen proto, že si neučůrávám z BMW. Aspoň tak mi to přišlo. Jinak se obávám, že na Běliny narozky ani nebudu mít čas, děláme novou koupelnu, tak nevím z které do které...Taky plánuju ještě nějakou dovolenou, tak fakt nevím jak budu ztíhat. Mimochodem, ty máš můj tel.,ne?Tak když budeš v Brně, tak se kdyžtak ozvi a můžem pokecat rozumně bez ...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.07.01  19:17

« Bez nadpisu

Tak za prvé. o kšeftaři s autama směrem ke šmudlovi - to jsem psal já. Znám spoustu lidí, kteří kšeftujou s autama a samozřejmě to co vozí vidí za nejlepší. Tudíž jeho názory pro mě nebyly vůbec směrodatný.
    Že sem dokázal 100x víc než Huffík, to můžu s klidem říct, neboť na rozdíl od něj nejsem v prváku. Také narozdíl od něj nejsem levák a při jeho inteligenci je těžké udržet psaní na rozumné úrovni. To se pak jeden neudrží... Na něj už reagovat nebudu. Reagovat na Zlatou mládež (a k tomu ještě KONZERVATIVNÍ), to se snad ani nehodí...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:55

« wolff

Odkrýj Cokesi jeho identitu, ať už není jen duchem strašícím v MC! Je to asi idiot, ale chci ho potkat. Dost dobře si ho totiž neumím představit a věřím, že to bude asi dost ubožák.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:48

« Re: Re:

Pohřbít téma? Kde pak budeme plkat? Z ostatních rubrik nás vyhazují, že je to off topic a tady mi to chcou zavřít. Spíš by tu měl být nějaký vstupní test, aby to wolffa nepřihlásilo :o)))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…