Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
"-- skrytý --" 18.07.01 16:17
« Re: Re:
Co mam povedat ja. Nieco vyse roka stare GT sa v okamihu zmenilo na 3kolku. Mal som celu 1s na vyber, ci skusim neovladatelny voz udrzat na ceste a netrafit sa s oprotiiducou Feldou, alebo to namierim do betonoveho plota. Skoda, ze plot koncil betonovym stlpom el. osvetlenia.... Berem to ako varovanie a znacne mi to "sklidnilo" ego. -
Jojo bouracka... ja jsem votocil moje prvni auto na strechu se 3ma dalsima lidma. Nikomu se nic nestalo a za to dekuju do dneska... Byla to stara Dacia po dedovi... nebrzdila, ja to trochu vic rozjel na okresce do zatacky a uz to bylo... mel jsem ridicak tak 2 mesice a najezdenou tak ubohou tisicovku .... taky to beru jako pouceni... -
"-- skrytý --" 18.07.01 15:04
Alex>ááá, Uno, taky znám, několikrát. Nebyla to zas taková hrůza, jak se traduje, na kratší trasy to stačí, akorát jak to rychle rezne, to je k vzteku. Jenom světlo? To je v pohodě, u mě to taky bylo světlo - ale k tomu ještě půl předku :))). Nenabourat svoje, to je důležitý, já tehdy trefil pojištěný služební - ideální případ:)) -
Bylo to Uno :-) Kdyz jsem videl jak mi ho soucasnej majitel zprznil taxem plakal.... Mimochodem: moje bourajda byla taky bez zraneni, jen rozbity svetlo. Ale stejne...... A navic to auto s kterym jsem boural nebylo moje, shodou okolnosti taky Uno.. a jezdi do dneska. -
"-- skrytý --" 18.07.01 14:30
Alex>co to bylo za auto, že jsem tak zvědavej? Pocit po bouračce znám, taky už jsem měl tu čest (nedlouho po získání řidičáku). Pokud si do toho chceš ještě někdy sednout, tak nezbývá než to nějak skousnout... Já měl kliku, že se to tehdy obešlo bez zranění, takže to beru trochu jako varování a cennou zkušenost. -
« Re: to Cokes
huf: dobre - takze ak ti teda nejde u ojazdenych aut o spolahlivost, ale o vybavu atd., tak preco porovnavas dva vozy roznych tried (aj cenovych)... takisto mozme zacat kydat hnoj na bmw 3 z hladiska aut vyssich tried od inych znaciek - najde sa ich dost.... ak ti teda nejde o spolahlivost a chces vybavu a komfort a motor, tak ber napr. Alfu 165 V6, tu dostanes mozno lacnejsie ako polorozpadnute BMW...
dobre, je to vec osobneho nazoru, tebe mozno napriek vsetkemu viac vyhovuje ten bavorak, ale v tom pripade zase tam kde sme nechceli byt (tj. mne sa paci to a to a preto je to najkvalitnejsie a najlepsie auto na svete...). Statistiky nepustia...:) -
"-- skrytý --" 18.07.01 08:48
Alex>ale jo, já Ti to neberu. Akorát mám dojem, že by Ti prospělo trochu víc koukat kolem sebe a míň poučovat. Hele je hrozně fajn, že se zajímáš o auta a historii a hltáš spoustu literatury, já se přiznám, že z historie vím houby. Ale pokud jsi měl jen jedno auto (nebo jen pár), asi Ti budou chybět praktické zkušenosti. Já bych se snažil od lidí jako je ATX nějaké zkušenosti a názory spíš získat než se s nima hádat. Alespoň ATX zrovna vypadá na člověka, který zatraceně dobře ví, o čem píše, a to ho znám jen z těchto příspěvků.

A jestli se ptáte, co koupím příští rok, tak zase to samé, jen novější.
No a konečně pokud je někomu zvláštní, že jezdím v autě, jehož jsem druhým majitelem a které ten první koupil před 9-ti lety v Praze v salónu, tak vězte, že pokud odhlédnu od investicí, spojených s úpravami (od ATX), jsem na zmíněném voze neměl žádnou vážnou závadu, která by mi zabránila den co den každé ráno nastartovat a najet příslušný počet km. A že jsem jich za ty dva roky najel 70.000.
Tak proto třeba už nejezdím m.j. Dedrou tds '93, Temprou 1.8 i.e. '94, Calibrou turbo '93...