Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  07:30

« to wolff

Něco ti povím, HUF je blbec, že tady zveřejňuje svou radost nad autem a popisuje to, či ono do nejmenších detailů, včetně subjektivních dojmů, čož dělá kdekdo, ale jedině u něj to nemůžeš rozchodit. Na druhou stranu je naivní, mlád a nezkušen a to ho omlouvá. Nicméně ty číháš za svou klávesnicí, jako hladová krysa u popelnice, na sebemenší příležitost jak ho napadnout a ani si v záchvatu vzteku pořádně nepřečteš co píše. Udělej mi prosím radost a dokaž si, že jsi ještě lepší než uvádíš a pokus se dokázat 101x více než on a neodepisuj na jeho "dětinské" příspěvky. P.S. Jště jedna rada na závěr, vidím, že v archivu máš k dispozici nádhernou rubriku se zcela výstižnám názvem:"Wolff .... aneb všechno už vymysleli Italové , tak proč dělá auta někdo jiný!?", piš si do ní sám dotazy, sám si odpovídej, jistě brzy budeš v první desítce rubrik a my ostatní budeme mít pokoj. Děkuji.
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.01  07:13

« to wolff

Kdepak se nám zatoulat ten Hufův příspěvek ohledně Blaupnkta s GSM za 27.000,-???????
    Notabene, sám jsi odepisoval ať Huf nemachruje s Blaupunktem za 20.000,- a teď je z toho Blaupunkt s GSM za 27.000,- a ještě jsi schopný se do krve pohádat. P.S. Wolffe, defragmentuj si mozek...
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.01  07:09

« to ALL

Tak příspěvek 760 od HUFa zní takto:"Teď to z hlavy nevím, ale změřím.
    Asi to bude vypadat levně, ale nic mě nezklamalo. Pouze motor nad 3.500ot/min strácí dech, což je podle ATX špatné - prý ale normální u PD. Čipnutá bude Fabijka tak za týden a pak už poslední muška uletí, zmizí a já budu spokojený.
    Podvozek je super, černý (ne šedý) ineriér (elegance) rovněž. Je pravda, že obyčejná Fabia mě moc nebere. Já jsem si ji upravil. Z výroby měla sportovní paket 8 repro a metalízu (Cayenne). Pak jsou tam 16" kola 205/45 obutá na Pirelli P-Zero asimmetrico, zadní + střešní křídlo MS Design, kryty prahů MS design, mračítka, chromovaná přední maska, rádio Blaupunkt San Francisco (20.000) s ovládáním na volantu atd.
    Motor žere tak 6, ale mám tam o palec větší kola a taky mám těžkou nohu. Prý umí jet i za 4,5.". Načeš WOLFF reaguje:"Hufy ty máš jenom 130 koní? Já sem myslel, že jich máš nejmíň 200. To už tam musíš mít minimálně 3 chipy a furt to není ono, co?. To naštve. P.S. Mračítka jsou proti předpisům!!!!! Ale to drakovi jako jsi ty a s tolika koňma pod kapotou nevadí... A divím se, že jsi si koupil auto bez čtecích lampiček. Takový auto bych nikdy nemohl koupit. To je fakt VÁŽNEJ nedostatek..." a ještě takto:"Jo a hlavně nezapomeň napsat kompletní ceník všech věcí, ať víme kolik máš peňez, když už jsi nám laskavě zdělil, že máš Blaupunkta za 20000 Kč. Ty seš fakt chudák!!!!" a ještě takto:"Že by někdy neškodila cenzura. Prvně tady otrvoval s Meganem s ve všech směrech nastavitelným volantem, teď tady zase otravuje ten Matěj se 130 koňovou Fabií. Ať mi řekne kde prodávají 130 koňové Fabie. Rád se na ni půjdu podívat. Nejsilnější Fabie co se vyrábí je benzinovej 2-litr, kterej nedá ani 115 koní. Ale náš Génius má z obchodu 130 koňovou. Já se s tím Matějem odmítám bavit, ale něco mě fakt dokáže namíchnout. A vy mu to tady ještě žerete...".
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  07:01

« to HUF

Nebuď troškař, snad BLACK LABEL ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  07:01

« to wolff

Ne dobrou živnost, ale výbornou živnost! Ještě čekám až si ty koupíš tygrované potahy a chlupatý potah na volant a do smrti nemusím pracovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  23:57

« Re: Výzva

Díky uru. Vždyť jsem to říkal. Wolf je idiot (to je diagnóza). Jak jsem řekl, wolff je kolosální vhovněšlapač.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  23:22

Huf se zminuje o radiu v prispevku 760.Je to ono ne?No ale bohuzel pro Wolfa...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  22:55

Ehm...flaša náleží jen prvnímu, abych nepřišel na buben. Určitě to totiž najde každý. Když wolff říká, že to tam je, tak to přece musí být pravda! :o))))))
  • 00 Reagovat !

foto

18.07.01  20:57

« Wolffe!

Ty naše perlorodko, tak se připoj! Jen se ptej! Já žádné tajemství nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  20:56

« Re:

A ještě k majetkovým vztahům k mým vozidlům.

1. Opel Commodore 2.5S r.v. 80 - můj

2. Opel Senator 3.0i Automat r.v.91 - můj

3. Škoda Octavia 20V turbo r.v. 98 - firemní

4. Renault Megane Coupe 2.0IDE r.v. 00 - můj

5. Škoda Fabia TDI - r.v. 01 - firemní

U obou firemních aut podotýkám, že jsem byl jedinným řidičem.

Nevím, jaký je rozdíl v tom mít své auto napsáno na sebe nebo na firmu. Snad když kupuju pneu nebo olej, tak za firemní vůz nedám ani kačku :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  20:51

« Výzva

Kdo najde v tématu "Fabia sedan" příspěvek, ve kterém uvádím cenu svého rádia 27.000Kč, tomu obratem zašlu láhev Johnieho Walkera Red Label.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  20:49

« Re:

wolff>1. Narodzíl od Tebe nemám se školou žádné problémy

2. Naměřené hodnoty jsem uváděl jako orientační

3. To, že mám dvouose nastavitelný volant, jsem posléze dementoval (i mistr tesař se utne)

4. Nazvat někoho imbecilem přes net umí i 5tiletý kluk. Můžeme se ale někdy domluvit a zkusíš mi to říct do očí :o)

5. Já s Tebou o ničem nejednám. K jednání je potřeba rovnocenný partner a ne zakomplexovaná chudinka.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.07.01  19:48

« Bez nadpisu

Mimochodem, když to takhle sleduji, tak ATX má tady z toho dobrou živnost...Ale jo to je O.K.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.07.01  19:46

« to Cokes

i když musím přiznat, že to byl asi nejlepší TD ve kterým sem kdy jel. v nových Common railech sem ještě nejel, a to co montuje VW PD je tragédie. Takže z tohohle pochledu bych ti vlastně teoreticky mohl věřit. Však si jistě pamatuješ, že jsem byl (po zkušenostech s PD) příjemně překvapen a že jsme ti ho chválil...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.07.01  19:42

« Bez nadpisu

A pokud jde o ATX. věřím, že rozumí VW. ALe nevím do jaké míry má zkušenosti s jinými auty...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.07.01  19:41

« Bez nadpisu

Mimochodem, když se nám tady Huffík chvástá svýma autama, Bůh ví, že mu je nezávidím, tak by mě zajímalo, jestli jsou v T.P. napsány na něj (jestli jsou skutečně jeho) a nebo jestli jsou vlastně papinka a potažmo jeho firmy...
    Neboť moje auto je skutečně moje, Cokesovo auto je jeho, Alexovo auto je jeho....
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.07.01  19:39

« to Oddie

není to ubohý. Já vím co jsem dokázal já a dost pochybuji o tom, že on po 4 letech tu školu vychodí. Pokud jo tak před ním smeknu klobouk. Mimochodem toto sem prohlásil o člověku, který měří zrychlení svého auta na tachometru a na stopkách, který rozstřelil svoje auto o ježka (auto, které vychvaloval a pak je hanil, protože to byl renault, proto už sem pravděpodobně nezavítá třeba mráček, kterej už to nemohl poslouchat), kterej, když ho nazvu imbecilem (potom co sem si tady od něj přečetl) se uráží, že mu nadávám, přitom sem vyjádřil pouze svoji odbornou diagnózu, člověk, který vlastnil megana a tvrdí, že to auto mělo nastavitelnej volant ve dvou osách (přitom to nemají Renaulty doteď) a ještě je toho mnohem víc. Já neposuzuji lidi podle VŠ, ale podle toho jak jednají a on jednat neumí. Toť je vše. Už na něj nereaguju, ani ohledně ty perly 3 a 323...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.07.01  19:32

« Bez nadpisu

Tady je moje prosba. hoši, co jste v práci a případně nemáte momentálně co dělat, najděte Huffíkovi ten jeho perla příspěvek, kde píše o svém autě a mimojiné tam uvádí, že má Blaupunkta s GSM za 27 000 Kč. Je to v archivu, ve Fabii sedan. Mě to doma jede moc pomalu, prožil bych u toho mládí.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 18.07.01  19:30

« to Cokes

No mě auto na oprvách nestálo ani těch 7000. A pokud jsi pamtuju dobře, tak jsi měnil tlumiče. Ty asi nestály 7000. Ale už je to dávno, tak ohledně toho nechci diskutovat. Mimochodem, jak si přišel na to, že je to nejlepší nepřímovstřikovací tubodiesel. Máš proto nějaký argument mimo toho, že řekneš, že je prostě nejlepší a basta. Stejně tak jako, že jsi všechny předjel, když jsi jel z Chorvatska. (to byla mimo jiné taky perla). No nic, nebudem to tady rozebírat...
    Ale jednu poznámku si neodpustím. Kdyby si měl 164 s 2,0 T.S., tak máš rozhodně modernější motor.
    P.S. Calibra je vrak.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  17:53

« Re: to Cokes

Myslim ze zalezi jak se s autem jezdi a zachazi. Muj tata mel jako prvni novy auto feldu 1.3mpi Najel na ni za 3 roky 140tis. kilometru. To auto bylo jako novy, motor jako novej dokonce mam pocit ze tam byla originalni spojka... On proste jezdil, staral se o tom a nedaval tomu pohulit - a to byl vysledek (to same s Octavii TDI 66kw, 2 roky, 80tis - jako nove)... Zato vim jak vypada treba auto z pujcovny se kterym jsme jezdili sluzebne na doraz 800km tam a zpet ... to je tak btw
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…