Wolffova a Hufnáglova diskuse
« Re: to Cokes
wolff: Hele Michale, mě je to naprosto volný a nemám ti k tomu co říct. Musím už podruhý opakovat, že pokud se chceš vyjadřovat o nějakých mých "perlách", zavolej mi a vyříkáme si to pěkně z ucha do ucha. Nějak pro tvoje virtuální laškování přes klávesnici nenacházím pochopení a vřele bych ti doporučil zaměřit se pro příště na někoho, kdo není relativně k tobě tak zatraceně skutečnej. :-/
Já jsem tě tady jedinej viděl live, a můžu ti říct, že jsem tě nemusel už tenkrát. Chápu, že seš mladej kluk, ale i tak mi tvoje chování už tehdy připadalo nepřirozené a křečovité. A jak tak vidím, asi mi to připadalo správně. :-| -
« 2Wolff
Jeste k ATX... Nevsiml jsem si, ze bys tu do placu hodil jednej prispevek, kterej by mel nejakou informacni hodnotu (zatim sem hazes spis ty desinformace!) narozdil od ATX, diky jehoz trpelivym vysvetlovanim porad dokola pro nove lidi v MC jak funguje to ci ono.
A ze z toho ma zivnost? Reknu ti, ze kdyby mi to melo prinest zakazniky, tak to budu delat stejne jako ATX... Navic ti popise to, co ti s autem udela... BTW -
"-- skrytý --" 19.07.01 08:35
« Re: to oddie 2
Vážně? A já už si brousil zuby na tu plyšovou kostku :))) Hele to bys měl mít od každé položky aspoň 10ks na skladě, aby případně zákazník nečekal, ne? Co chceš za ty ofuky? (P205 3dv) Jo a kdy vlastně pracuješ, když celý den visíš na internetu?! -
« to oddie
Jasně! Prodávám od 1995 zboží firmy D&W, v katalogu je přes 64.000 položek a mimo jiné i takové vychytávky jako: tygrované potahy, chlupatý potah na volant, pes s kývající se hlavou na zadní okno, umělá květinka do VW Brouka, falešná GPS anténa, obrovské plyšové hrací kostky na zrcátko, atd.... -
"-- skrytý --" 19.07.01 07:37
Huf>Za tu flašku ten server snad hacknu a ten příspěvek tam dopíšu :)))) Ale ne, to bude asi ten s těma 20.000,-, těch zbylech 7.000,- je totiž inflace! Tak co, co dostanu za senzační odhalení?:)))
ATX>ty prodáváš tygrovaný potahy? Po ničem jiném celý život netoužím... Akorát na ně asi nebudu mít, a navíc by se mi zvýšila hodnota auta na dvojnásobek :))) -
"-- skrytý --" 19.07.01 07:30
Wolff>Podle mě je dost ubohý vykřikovat, že jsem dokázal víc než nějaký xyz, zvlášť když ho neznám. Ale to je jen můj názor - třeba jsem jen zaujatej. Když jsem totiž byl ještě (středo)školák, jeden takový moc milý pán mi něco podobného stále předhazoval. A uplynulo (pěkných) pár let a poměr se trošku obrátil, z pána je pěkná troska. A věřil bys tomu, že ani nemám chuť mu to všechno vracet? Spíš je mi ho líto. Odtud tedy moje alergie na hlášky tohoto typu...
Pokud jde o Hufova auta, na jeho místě bych si pořizoval auta jen a pouze na firmu - ze zřejmých důvodů. A co se týká ATX - pochopitelně z toho má dobrou živnost, proč by neměl mít? VW je pro úpravy asi nejlepší (můj odhad), ale pokud se podíváš i do jiných témat, celkem ochotně odpovídá i na dotazy na jiné značky, takže o nich taky asi něco ví.