Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  13:53

« Re: to wolff

To bylo taky super v "Blbý a blbější" Ta jejich dodávka "ovčák ročník 80" i s ušima :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  13:47

huf> jojo misto turba si auto potahnu tygrovanym ochlupenim (viz. Zvireci detektiv :)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  13:41

Nejskvělejší ovšem musí být ten pejsek s bimbací hlavou za zadním oknem. Tuším největší hit to byl tak před 30 -ti lety. Tehdy asi sloužil ke zlepšení ventilace na zadních sedadlech a k odmlžování zadního okna ....
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  13:16

Smarty> Mně spiš zaujala kombinace bimbacích kostek a chlupatého volnatu. Původně jsem chtěl rozšiřovat blatníky a nápravy, ale teď je všechno jinak. Ušetřené peníze půjdou do zútulnění strohého, německy konzervativního interiéru :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  13:13

« Re: Re:

oddie> za své skandální odhalení obdržíš barevný obrázek tygrovaných potahů, ať se máš na co těšit :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  13:10

« Re: to Cokes

Cokes> Popiš wolffovu vizáž.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  13:09

ATX> No díky. Tak já jsem dětinský, jo?
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.01  09:57

« 2 ATX

To nebylo na tebe (abych to ještě zvýraznil). wolff má tu čest být taky křestně Michal...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  09:55

« Re: to Cokes

wolff: Hele Michale, mě je to naprosto volný a nemám ti k tomu co říct. Musím už podruhý opakovat, že pokud se chceš vyjadřovat o nějakých mých "perlách", zavolej mi a vyříkáme si to pěkně z ucha do ucha. Nějak pro tvoje virtuální laškování přes klávesnici nenacházím pochopení a vřele bych ti doporučil zaměřit se pro příště na někoho, kdo není relativně k tobě tak zatraceně skutečnej. :-/

Já jsem tě tady jedinej viděl live, a můžu ti říct, že jsem tě nemusel už tenkrát. Chápu, že seš mladej kluk, ale i tak mi tvoje chování už tehdy připadalo nepřirozené a křečovité. A jak tak vidím, asi mi to připadalo správně. :-|
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.01  09:21

« Re:

matuS> počkej, ta květinka je ale do brouka. Nevím, nevím, jestli bude pasovat i do chrobáka :)))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 19.07.01  09:13

« Re: to oddie

autokomplex> ta kvetinka do vw chrobaka ma zaujala. nemas niekde jej fotku? da sa kupit aj vazicka? a kam ju do chrobaka (stary model myslim) zavesim?
  • 00 Reagovat !

foto

19.07.01  09:05

« 2Wolff

Jeste k ATX... Nevsiml jsem si, ze bys tu do placu hodil jednej prispevek, kterej by mel nejakou informacni hodnotu (zatim sem hazes spis ty desinformace!) narozdil od ATX, diky jehoz trpelivym vysvetlovanim porad dokola pro nove lidi v MC jak funguje to ci ono.

A ze z toho ma zivnost? Reknu ti, ze kdyby mi to melo prinest zakazniky, tak to budu delat stejne jako ATX... Navic ti popise to, co ti s autem udela... BTW
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  08:55

ty potahy musim mit Michale :)))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.01  08:35

« Re: to oddie 2

Vážně? A já už si brousil zuby na tu plyšovou kostku :))) Hele to bys měl mít od každé položky aspoň 10ks na skladě, aby případně zákazník nečekal, ne? Co chceš za ty ofuky? (P205 3dv) Jo a kdy vlastně pracuješ, když celý den visíš na internetu?!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  08:11

« to oddie 2

Myslím že dokaži rozeznat srandu od vážného příspěvku:)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  08:09

není problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.01  07:58

Tak to je docela dobrý! S těmi potahy jsem si dělal srandu, ale možná bych si někdy vzal aspoň plexi ofuky na boční okna, už je mám pěkně zdrápaný.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  07:48

« to oddie

Jasně! Prodávám od 1995 zboží firmy D&W, v katalogu je přes 64.000 položek a mimo jiné i takové vychytávky jako: tygrované potahy, chlupatý potah na volant, pes s kývající se hlavou na zadní okno, umělá květinka do VW Brouka, falešná GPS anténa, obrovské plyšové hrací kostky na zrcátko, atd....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.01  07:37

« Re: Re:

Huf>Za tu flašku ten server snad hacknu a ten příspěvek tam dopíšu :)))) Ale ne, to bude asi ten s těma 20.000,-, těch zbylech 7.000,- je totiž inflace! Tak co, co dostanu za senzační odhalení?:)))
    ATX>ty prodáváš tygrovaný potahy? Po ničem jiném celý život netoužím... Akorát na ně asi nebudu mít, a navíc by se mi zvýšila hodnota auta na dvojnásobek :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.07.01  07:30

« Re:

Wolff>Podle mě je dost ubohý vykřikovat, že jsem dokázal víc než nějaký xyz, zvlášť když ho neznám. Ale to je jen můj názor - třeba jsem jen zaujatej. Když jsem totiž byl ještě (středo)školák, jeden takový moc milý pán mi něco podobného stále předhazoval. A uplynulo (pěkných) pár let a poměr se trošku obrátil, z pána je pěkná troska. A věřil bys tomu, že ani nemám chuť mu to všechno vracet? Spíš je mi ho líto. Odtud tedy moje alergie na hlášky tohoto typu...
    Pokud jde o Hufova auta, na jeho místě bych si pořizoval auta jen a pouze na firmu - ze zřejmých důvodů. A co se týká ATX - pochopitelně z toho má dobrou živnost, proč by neměl mít? VW je pro úpravy asi nejlepší (můj odhad), ale pokud se podíváš i do jiných témat, celkem ochotně odpovídá i na dotazy na jiné značky, takže o nich taky asi něco ví.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…