Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: to Cokes
wolff: Hele Michale, mě je to naprosto volný a nemám ti k tomu co říct. Musím už podruhý opakovat, že pokud se chceš vyjadřovat o nějakých mých "perlách", zavolej mi a vyříkáme si to pěkně z ucha do ucha. Nějak pro tvoje virtuální laškování přes klávesnici nenacházím pochopení a vřele bych ti doporučil zaměřit se pro příště na někoho, kdo není relativně k tobě tak zatraceně skutečnej. :-/
Já jsem tě tady jedinej viděl live, a můžu ti říct, že jsem tě nemusel už tenkrát. Chápu, že seš mladej kluk, ale i tak mi tvoje chování už tehdy připadalo nepřirozené a křečovité. A jak tak vidím, asi mi to připadalo správně. :-| -
« 2Wolff
Jeste k ATX... Nevsiml jsem si, ze bys tu do placu hodil jednej prispevek, kterej by mel nejakou informacni hodnotu (zatim sem hazes spis ty desinformace!) narozdil od ATX, diky jehoz trpelivym vysvetlovanim porad dokola pro nove lidi v MC jak funguje to ci ono.
A ze z toho ma zivnost? Reknu ti, ze kdyby mi to melo prinest zakazniky, tak to budu delat stejne jako ATX... Navic ti popise to, co ti s autem udela... BTW -
"-- skrytý --" 19.07.01 08:35
« Re: to oddie 2
Vážně? A já už si brousil zuby na tu plyšovou kostku :))) Hele to bys měl mít od každé položky aspoň 10ks na skladě, aby případně zákazník nečekal, ne? Co chceš za ty ofuky? (P205 3dv) Jo a kdy vlastně pracuješ, když celý den visíš na internetu?!