Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  09:58

« Re: Jo a ještě něco Smarty

Lado, tvoje prijmeni neznam. aby bylo jasno
    if(Ladao == val_stupid) {
    Smarty = Cokes;
    } else {
    strcpy(Smarty_str, "Jan Kokes";
    strcpy(Cokes_str, "Martin Kokes");
    }

;)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  09:54

« Re: Jo a ještě něco Smarty

Nevim co ses za srace, ale neni mi jasny vo cem to tady vlastne kecas??? S Hufem jsem se na zivo videl jednou. On je ze Zlina a ja z Brna. Do zadne jeho party nepatrim. On je normalni borec. To jenom ty si tady ventilujes nejaky svoje komplexy, ze nekdo rekne *... ja to rikam bezne, protoze me spousta veci sere... A jak uz napsal Cokes, on je taky Kokeš, coz abys to pochopil, je prijmeni :-) zatim zdar a nebud takovej puritan :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  09:23

« Re: 110 R

Měl bys' rozlišovat mezi smarty=Honza Kokeš a Cokes=Martin Kokeš... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.01  09:11

« Jo a ještě něco Smarty

Vyřiď Hufovi, že mezi slušnejma lidima bejvá zvykem, že se i jakkoliv odpovídá na dopis, byť je to jen elektronická forma, ale odpovídá, tak pokud se chce zařadit mezi slušný lidi tak....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  07:50

« Re:

Soráč Wolffí. Ty jsi ten Wolff s tím mondolioidním sevřením ? Já to nějak špatně rozpoznal, asi si budu muset brejle brát i k monitoru. Tak kdo je ten Wollf, mfilip nebo sám Huf ? To: všichni - Ale přesto si taky myslím, že je tady nějaký voodooklan někoho nebo takový klub odstřelovačů nepohodlných osob. A to se mi zdá hluboce naivní a ubohé. I když na druhou stranu "koho chleba jíš, toho píseň zpívej" tak co je natom divného ? Asi nic. MC je tu od toho, abychom si vyříkali své názory a tř. se i občas poslali do *. Mezi kámošema nebo známýma je přece obvyklé říci "jdi do *", když si myslím, že ten druhý nemá pravdu nebo kecá, nebo říct "tak poď, jedem se projet já ti stejně natrhnu *" a nikdo se za to hned neurazí. Tak proč hned ta silná slova tady ? Osobně si myslím, že jsme známí , tak bychom se mohli podle toho i občas chovat a zbytečně neurážet a neurážet se, když někdo napíše někomu, že mu jeho auto natrhne *.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  06:48

* Smarty alias Kokeši a odkud pak asi znáš moje příjmení, co ? Že by od Hufa ? Tak co kápni božskou a nekruť se , vždyť ses přiznal sám, ke komu patříš. Já tady nestřídám několik jmen, jako někdo, kdo se chce za něco nebo někoho schovávat a vířít prach a dělat rozruch. A taky se nestydím za své jméno ani ho netajím a klidně někomu pošlu mejla. Laďa
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.08.01  17:48

« Bez nadpisu

Seš moc vztahovačný...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  17:27

No me se to dotklo protoze ja jsem Kokeš :))
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 22.08.01  16:04

« Bez nadpisu

Ladao určitě poznáš se svojí inteligencí rozdíl mezi Wolff a Wollf. zkus to!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.08.01  15:17

Ondrášku, "*" bylo zaklení. Samozřejmě, že znám i jiné *. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.01  14:08

To bylo na koho ???
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.01  11:52

Kokeši, co máš porád s tím "*" znáš taky něco jiného ? A pokud patříš do fanklubu Hufa nebo do toho voodoo klanu, jak napsal Volff, tak si zavzpomínej, kdo tady občas vyhrožuje natrháváním *, já to nejsem. A spíše jsem čekal, že se ozve Huf a bude kontrovat aby byla zase nějaká sranda, nějak to tady umírá.... Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.01  11:19

Co máte * furt s tím natrháváním *?
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 20.08.01  19:23

« Bez nadpisu

hmm. jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.01  07:33

Je tam zatím motor 1100, byl to víceméně pokus jak takový motor kdysi chodil v závodní úpravě. Z původního motoru zůstal jen blok a vložky, je to pětikanál (měl jsem i osmikanál, ale byl prasklej mezi ventilama ), litina a Burges. Vrtání jen 73 a písty ne téčka, ale odlehčené seriáky. Ale už se tam chystá motor 1,6 s takovým výkonem co natrhne * i Hufově Fabii. Možná bude stačit i o něco nižší, když beru v úvahu přepočet váhy/Kw a pohon zadku. A ty motory pro závody měly objem až 2 litry - Škoda 200 RS a Bobkův Spider B5.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 19.08.01  22:15

« Bez nadpisu

Češtna je svinskej jazyk. Já to říkám furt. Jsem O.K. je mi krásně. opět nejlepší. A paradoxně největší radost mají Němci. Němci mají radost z toho, že jsou neschopní! Vivat FARRARI.
    No mimochodem, je vidět na co náš pubík myslí. No řekl bych, že tvůj projev odpovídal mým 8 vodkám. Ale vtip to byl dobrej!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.01  16:50

« Re: to smudla

ty vole hufe... pekne hnusna predstava :)) heheh
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.01  11:27

« Re: to smudla

wolff> A když tak nerad pícháš, to používáš svou ruku? Nebo že by ústa kamaráda ? ;o)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.08.01  19:27

« Bez nadpisu

A výměna 1 manžety mě stála 4 návštěvy. S MAZDOU!!No a na cenu se neptejte. nakonec sem si je musel u Štangla koupit sám.No, ale takovéhle zkušenosti náš šikulka šmudla jistě nemá...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 17.08.01  19:25

« to smudla

Já sem již několikrát napsal, že nemíním přispívat do výše jmenovaného tématu. P.S jako zručný servisní technik se špatnými zkušenosti s Fiaty, by si mohl snadno jistě odhalit, že existuje opravdu rozdíl mezi wolff a wollf. Není to tak složitý. A co se týká těch vázaných závad. Nerad do někoho píchám, ale není to spíše příčinou použití levných dílů z druhovýroby, či něčí nešikovnost. P.S co se týká něktreré šikovnosti některých servisáků, tak mám své zkušenosti jak s Fiatem, tak také s Mazdou a věř mi, že téměř po každé návštěvě jakéhokoliv servisu sem s prominutím nasranej, jako nikdo, neboť téměř vždycky mimotoho, že se jim občas povede udělat to co jsem chtěl, tak daleko častěji poserou ještě úplně něco jinýho. problém je v tom, že to člověk většinou zjsití až po odjetí ze servisu a to už je většinou příliš pozdě na to si jít stěžovat. Ale pravdou je to, že mám v průměru 80% úspěšnost s návraty do servisů s věcmi, které mi na autě podělali. No a to sem vlastně si nechal vyměňovat akorát manžety na homokineťáku. Zaplaťpánbůh!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…