Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Jo a ještě něco Smarty
Nevim co ses za srace, ale neni mi jasny vo cem to tady vlastne kecas??? S Hufem jsem se na zivo videl jednou. On je ze Zlina a ja z Brna. Do zadne jeho party nepatrim. On je normalni borec. To jenom ty si tady ventilujes nejaky svoje komplexy, ze nekdo rekne *... ja to rikam bezne, protoze me spousta veci sere... A jak uz napsal Cokes, on je taky Kokeš, coz abys to pochopil, je prijmeni :-) zatim zdar a nebud takovej puritan :) -
« Re:
Soráč Wolffí. Ty jsi ten Wolff s tím mondolioidním sevřením ? Já to nějak špatně rozpoznal, asi si budu muset brejle brát i k monitoru. Tak kdo je ten Wollf, mfilip nebo sám Huf ? To: všichni - Ale přesto si taky myslím, že je tady nějaký voodooklan někoho nebo takový klub odstřelovačů nepohodlných osob. A to se mi zdá hluboce naivní a ubohé. I když na druhou stranu "koho chleba jíš, toho píseň zpívej" tak co je natom divného ? Asi nic. MC je tu od toho, abychom si vyříkali své názory a tř. se i občas poslali do *. Mezi kámošema nebo známýma je přece obvyklé říci "jdi do *", když si myslím, že ten druhý nemá pravdu nebo kecá, nebo říct "tak poď, jedem se projet já ti stejně natrhnu *" a nikdo se za to hned neurazí. Tak proč hned ta silná slova tady ? Osobně si myslím, že jsme známí , tak bychom se mohli podle toho i občas chovat a zbytečně neurážet a neurážet se, když někdo napíše někomu, že mu jeho auto natrhne *. -
« Re: 110 R
* Smarty alias Kokeši a odkud pak asi znáš moje příjmení, co ? Že by od Hufa ? Tak co kápni božskou a nekruť se , vždyť ses přiznal sám, ke komu patříš. Já tady nestřídám několik jmen, jako někdo, kdo se chce za něco nebo někoho schovávat a vířít prach a dělat rozruch. A taky se nestydím za své jméno ani ho netajím a klidně někomu pošlu mejla. Laďa -
Kokeši, co máš porád s tím "*" znáš taky něco jiného ? A pokud patříš do fanklubu Hufa nebo do toho voodoo klanu, jak napsal Volff, tak si zavzpomínej, kdo tady občas vyhrožuje natrháváním *, já to nejsem. A spíše jsem čekal, že se ozve Huf a bude kontrovat aby byla zase nějaká sranda, nějak to tady umírá.... Laďa -
Je tam zatím motor 1100, byl to víceméně pokus jak takový motor kdysi chodil v závodní úpravě. Z původního motoru zůstal jen blok a vložky, je to pětikanál (měl jsem i osmikanál, ale byl prasklej mezi ventilama ), litina a Burges. Vrtání jen 73 a písty ne téčka, ale odlehčené seriáky. Ale už se tam chystá motor 1,6 s takovým výkonem co natrhne * i Hufově Fabii. Možná bude stačit i o něco nižší, když beru v úvahu přepočet váhy/Kw a pohon zadku. A ty motory pro závody měly objem až 2 litry - Škoda 200 RS a Bobkův Spider B5. -
wolff 19.08.01 22:15
« Bez nadpisu
Češtna je svinskej jazyk. Já to říkám furt. Jsem O.K. je mi krásně. opět nejlepší. A paradoxně největší radost mají Němci. Němci mají radost z toho, že jsou neschopní! Vivat FARRARI.
No mimochodem, je vidět na co náš pubík myslí. No řekl bych, že tvůj projev odpovídal mým 8 vodkám. Ale vtip to byl dobrej! -
wolff 17.08.01 19:25
« to smudla
Já sem již několikrát napsal, že nemíním přispívat do výše jmenovaného tématu. P.S jako zručný servisní technik se špatnými zkušenosti s Fiaty, by si mohl snadno jistě odhalit, že existuje opravdu rozdíl mezi wolff a wollf. Není to tak složitý. A co se týká těch vázaných závad. Nerad do někoho píchám, ale není to spíše příčinou použití levných dílů z druhovýroby, či něčí nešikovnost. P.S co se týká něktreré šikovnosti některých servisáků, tak mám své zkušenosti jak s Fiatem, tak také s Mazdou a věř mi, že téměř po každé návštěvě jakéhokoliv servisu sem s prominutím nasranej, jako nikdo, neboť téměř vždycky mimotoho, že se jim občas povede udělat to co jsem chtěl, tak daleko častěji poserou ještě úplně něco jinýho. problém je v tom, že to člověk většinou zjsití až po odjetí ze servisu a to už je většinou příliš pozdě na to si jít stěžovat. Ale pravdou je to, že mám v průměru 80% úspěšnost s návraty do servisů s věcmi, které mi na autě podělali. No a to sem vlastně si nechal vyměňovat akorát manžety na homokineťáku. Zaplaťpánbůh!

if(Ladao == val_stupid) {
Smarty = Cokes;
} else {
strcpy(Smarty_str, "Jan Kokes";
strcpy(Cokes_str, "Martin Kokes");
}
;)