Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  15:17

« Re: Re:

Smudlo Tys byl na dofce? Ja myslel ze mi sezenes neco o tech anglickych Forech kdyz Te o Fordech nemam poucovat....
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  10:08

Wolffíku, tu kluku ušatá, ty ses nám ale rozjel. Myslím, že prodejnost Multiply u nás rozhodně není důvodem k zastavení výroby. Záruka 3 roky je normální věc, problémy nastávají většinou až po této magické hranici, ovšem - a teď cituju sám sebe - záleží taky na tom, kolik km ujedeš během oněch 3 let. Do ujetí 50.000km je dobré auto i korejec. BMW opravdu vítězí, ale trošku tě opravím: jen tehdy, když AR nedojede.... .( to byl vpit, chichichi ). Rozebírat takové malichernosti jako kterému kapitálu momentálně patří Magnetti Marelli a odnože Bosche je ovšem blbost naprostá. Nikdo neříká, že všechno italské stojí za *, jenom to procento nekvalitních produktů je trošku vyšší než jinde, no.......
  • « 00 Reagovat !

foto

01.08.01  00:00

« Re:

Ahoj wolffe! Ty klučino, Tebe jsem tu už nečekal. Po takovém ztrapnění a znedůvěryhodnění se...

BTW, ten CR byl fakt jen odhad. Oproti Tvým x plácancům je to ale dost slabý odvar ;o)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 31.07.01  20:57

« Bez nadpisu

Huf nelže, Huf si vymýšlí a pleská nesmylsly. Na to fakt už nemá cenu reagovat...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 31.07.01  20:56

« Bez nadpisu

Jinak pokud jde o Bravu, tak je to velmi spolehlivé auto. mimochodem jako na jedno z mála si na něj dovolí dát záruku 3 roky. Myslím, že zde nejsou problámy s kvalitou a už vůbec ne s výkony. A pokud jde o Multiplu, tak je to obchodní propadák (taky ne všude), ale z důvodu, že byla až přes příliš nadčasová. A lidi u nás ještě nejsou zvyklí býti trošičku výstřední...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 31.07.01  20:53

« Bez nadpisu

A pokud jde o dostávání se do konfliktů a vypadání jak *...Na Huffíka už reagovat nebudu. A proč sem tak reagoval na tu cenu. Ano spousta lidí tady uvádí ceny..např nejlevnější výfuky...cena, prodejce.To je O.K. On to uváděl v snobském stylu. Prostě nemám takový lidi rád. Lidi, kteří uvádějí ceny při všem co si koupí jsou snobové. Toť má zkušenost. P.S. tvoje techtel mechtle s ním jsou mi ukradené, jen jsem chtěl, aby si reagoval jako člověk (svým způsobem zaujatý), ale přesto z branže...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 31.07.01  20:49

« to ATX

No ty se tady občas taky sekneš, nicméně já zdejší diskuzi beru jako zábavu, takže nemíním při přečtení každého článku ztrávit půl dne nad katalogy. A věř mi, že od roku 96 je mám téměř všechny(v šupně). Pokud jde o Common Rail, tak by bylo dobré, kdyby si se mrkl na stránky Fiat.com a tam si najel na dceřiné firmy (nevím jestli ještě na těch nových tyto linky jsou). Mimo jiné se tam jedná o firmy Holland, Iveco, Magnetti Marelli. A pokud přijdeš na stránky MM, tak se dozvíš velmi zajímavou novinku. Ona totiž divize Bosch motors nevím opravdu z kolikati procent (ale bylo to myslím přes 50) patří právě pod MM. takře to je asi ten důvod proč CR byl vyvýjen Fiatem a MM a poté pro snížení nákladů převeden na Bosch a přizván Mercedes. Ale k tomu už se nebudu vyjadřovat. každý máme jiné zkušenosti. Pokud jde třeba o tebou zmiňované porovnávání výkonů, tak BMW co se týká objemu vítězí až tam, kde AR nemá motorového zástupce...Ale to bysme se opravdu hádali a mě to už nebaví...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.07.01  14:31

igi.h: kam budes chodit do servisu s tou fabiou? Ked uz mas taky prehlad o bratislavskych servisoch :-) Ja som ju kupoval u Valuska, ale co som o tom servise pocul, tak nic moc a ked mi montovali autoradio, hrozny pristup k zakaznikovi(kto ma to o5 otravuje, ved za hodinu zatvarame)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  00:00

« Re: Kliky dveří v barvě

Nelžu nelžu :o) faktura ja za lakování a to už nerozepisovali. Možná na zakázkovém listu z lakovny to je, ale ten jsem neviděl (už si to nepamatuju). Těch papírů bylo v den přebírání auta tolik, že ty nedůležité jsem prolítl a skartoval. Jen jsem to viděl na faktuře za nové auto a tam byla kolonka lakování+montáž...cca 11.500Kč (mimochodem celkem pálka).
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  00:00

Jediný problém tady zůstává fakt, že to OCTAVIANOVĚ OCTAVII vůbec ale vůbec nejede a ujet mu je úplná maličkost. Při zrychlení ze 70km/h ani nemusím podřazovat :o))))) Stačí na V. kvalt přidat a pak už jen pozoruju zdviženou a vzdalující se příď OCTAVIANOVY plečky :o))))) Je to pech, chlapče ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.07.01  23:31

HUFNáGL LŽE LŽE !!! JELIKOŽ JEZDÍM DO TOHO SAMÉHO SERVISU A VÍM ŽE NA KAŽDOU PRÁCI DÁVAJÍ FAKTURU A TAM JE NAPSANÉ LAKOVÁNÍ KLIKY KŘÍDLA SPOJLERY VŠE BEZ DPH S DPH A CELKEM !!! TAK NEKECEJ JO !!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

30.07.01  08:43

« back

tak jsem se zase vrátil, abych tak řekl mezi své bližní, že jo? Trošku nám to tady upadá, ale jinak jsem rád, že vidím samé známé tváře a taky nějaké nové - hohó.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.07.01  03:25

marson> Je to celkem piplačka. Mně to dělali ve Škodovce ve Zlíně. Celé se to sundá a jde to do lakovny. Tak 2 dny jsi bez klik. Výsledek za to ale stojí. Cenu Ti nepovím, neboť mi dělali zároveň 2 křídla a mračítka. Jinak je to celkem normální operace, protože když budeš chtít vyměnit na nové octavii kliky (v barvě), tak dojdou černé a stejně se vždycky lakují.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.01  22:03

« Kliky dveří v barvě

Ahoj Hufe! Právě jsem koukal na tvojí Fabii. Vypa dá k světu. Prozraď mi něco. Jak si lakoval kliky? Použil jsi nějakej fígl? Mám Octavii a kliky bych chtěl taky dát do laku, tak se chci předem zeptat na zkušenosti. Díkes. Čao Marson
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 26.07.01  02:04

igi.h> do dunauta som chodil s otcovou alfou166 rok, a ak to je najlepsi servis FIAT na slovensku, tak potom je to ozaj bieda...
    jedine co ten servis vie, je pekne ospoilerovat auto
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  19:19

« Re: 852

Pavel_KR5> Nepoflakuju se. Čtu to tu, ale z velké části mi to nic neříká. Ta debata už ztratila kouzlo. Němci x Taloši už je pasé. Já bych Maserati bral, Fiat ale ani zadarmo...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  19:15

Harous> No teda fuj. Takhle mně pomluvit. Dej si tu práci a hopni do "fabie sedan", jinak jsi out a ničemu neporozumíš. Někde jsem tu (asi tak 2-3 stránky zpět) napsal, od kterého příspěvku to chytá spád. Jinak je to vytržené z kontextu a nehodlám se o tom dále bavit.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  17:56

Pavel_KR5>Takže aby si ma pochopil, prečítaj si príspevok č.857, druhý odstavec. Inak mňa tiež teší, že som tu našiel teba ako jedného z majiteľov Fiata, aspoň mám s kým pokecať na túto tému. Mimochodom, ako si spokojný so svojou Temprou?

Inak súhlasiť s názorom niekoho iného nemusíš, kľudne stačí názor iného tolerovať, čo ti ako vidím akosi nejde...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  16:28

to igi.h: nějak jsem Tě nepochopil, ale nevadí, hlavně, že jsi při síle a chuti. Nějak to tady usínalo, huf a wolff, coby hlavní protagonisti, se bůhvíkde poflakují a tak je dobře, že se našel alespoň igi.h. Alespoň nám tohle zábavné a ventilační téma neusne.

Beru to i za cenu, že mě budeš spojovat s výroky, které jsem v životě neřekl ("... ale do očí budú tvrdiť, ako je Fiat bombové auto a ako sú s ním spokojný ...").

Možná, kdyby jsi byl trochu bystřejší, tak bys pochopil, že jsem přihlásil k Tvé jemné invektívě "fiat positive" právě proto, že jsem na značkách a zemi původu aut dost názorově nezávislý a doufám, že tím pádem i nezaujatý. To, že mám teď Tempru TD neznamená, že nebudu mít příště kombík Focus nebo Passat (nebo Legacy, pokud v reálné době bude mít slušnej turbodiesel - pro Tvůj klidný spánek, ten se připravuje v Německu).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  15:48

V podstate si presiel tym istym rozhodovanim, co ja. Ale ja som chcel dobry motor a tam bola Fabia uplne vzadu. Punto bolo OK, ale vypadlo koli cene. A vo finale sa ocitlo Clio 1.4 16V a Fabia 1.4 16V, ktora vsak bola asi o 70tis drahsia, takze som nakoniec kupil Clio. Poistka je kusok drahsia ako na Fabiu (14tis - pre celu europu, spoluucast 500Sk alebo 5%, poistenie batoziny a cestujucich atd.), jazdne vlastonsti OK, navyse je o 100kg lahsie. A ked som kupoval, dostal som zadara metalizu. Som s mojou volbou spokojny a ak si so svojou spokojny aj ty, tak vlastne neni o com :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…