Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Re:
Wolffíku, tu kluku ušatá, ty ses nám ale rozjel. Myslím, že prodejnost Multiply u nás rozhodně není důvodem k zastavení výroby. Záruka 3 roky je normální věc, problémy nastávají většinou až po této magické hranici, ovšem - a teď cituju sám sebe - záleží taky na tom, kolik km ujedeš během oněch 3 let. Do ujetí 50.000km je dobré auto i korejec. BMW opravdu vítězí, ale trošku tě opravím: jen tehdy, když AR nedojede.... .( to byl vpit, chichichi ). Rozebírat takové malichernosti jako kterému kapitálu momentálně patří Magnetti Marelli a odnože Bosche je ovšem blbost naprostá. Nikdo neříká, že všechno italské stojí za *, jenom to procento nekvalitních produktů je trošku vyšší než jinde, no....... -
wolff 31.07.01 20:56
« Bez nadpisu
Jinak pokud jde o Bravu, tak je to velmi spolehlivé auto. mimochodem jako na jedno z mála si na něj dovolí dát záruku 3 roky. Myslím, že zde nejsou problámy s kvalitou a už vůbec ne s výkony. A pokud jde o Multiplu, tak je to obchodní propadák (taky ne všude), ale z důvodu, že byla až přes příliš nadčasová. A lidi u nás ještě nejsou zvyklí býti trošičku výstřední... -
wolff 31.07.01 20:53
« Bez nadpisu
A pokud jde o dostávání se do konfliktů a vypadání jak *...Na Huffíka už reagovat nebudu. A proč sem tak reagoval na tu cenu. Ano spousta lidí tady uvádí ceny..např nejlevnější výfuky...cena, prodejce.To je O.K. On to uváděl v snobském stylu. Prostě nemám takový lidi rád. Lidi, kteří uvádějí ceny při všem co si koupí jsou snobové. Toť má zkušenost. P.S. tvoje techtel mechtle s ním jsou mi ukradené, jen jsem chtěl, aby si reagoval jako člověk (svým způsobem zaujatý), ale přesto z branže... -
wolff 31.07.01 20:49
« to ATX
No ty se tady občas taky sekneš, nicméně já zdejší diskuzi beru jako zábavu, takže nemíním při přečtení každého článku ztrávit půl dne nad katalogy. A věř mi, že od roku 96 je mám téměř všechny(v šupně). Pokud jde o Common Rail, tak by bylo dobré, kdyby si se mrkl na stránky Fiat.com a tam si najel na dceřiné firmy (nevím jestli ještě na těch nových tyto linky jsou). Mimo jiné se tam jedná o firmy Holland, Iveco, Magnetti Marelli. A pokud přijdeš na stránky MM, tak se dozvíš velmi zajímavou novinku. Ona totiž divize Bosch motors nevím opravdu z kolikati procent (ale bylo to myslím přes 50) patří právě pod MM. takře to je asi ten důvod proč CR byl vyvýjen Fiatem a MM a poté pro snížení nákladů převeden na Bosch a přizván Mercedes. Ale k tomu už se nebudu vyjadřovat. každý máme jiné zkušenosti. Pokud jde třeba o tebou zmiňované porovnávání výkonů, tak BMW co se týká objemu vítězí až tam, kde AR nemá motorového zástupce...Ale to bysme se opravdu hádali a mě to už nebaví... -
"-- skrytý --" 31.07.01 14:31
igi.h: kam budes chodit do servisu s tou fabiou? Ked uz mas taky prehlad o bratislavskych servisoch :-) Ja som ju kupoval u Valuska, ale co som o tom servise pocul, tak nic moc a ked mi montovali autoradio, hrozny pristup k zakaznikovi(kto ma to o5 otravuje, ved za hodinu zatvarame) -
« Re: Kliky dveří v barvě
Nelžu nelžu :o) faktura ja za lakování a to už nerozepisovali. Možná na zakázkovém listu z lakovny to je, ale ten jsem neviděl (už si to nepamatuju). Těch papírů bylo v den přebírání auta tolik, že ty nedůležité jsem prolítl a skartoval. Jen jsem to viděl na faktuře za nové auto a tam byla kolonka lakování+montáž...cca 11.500Kč (mimochodem celkem pálka). -
Jediný problém tady zůstává fakt, že to OCTAVIANOVĚ OCTAVII vůbec ale vůbec nejede a ujet mu je úplná maličkost. Při zrychlení ze 70km/h ani nemusím podřazovat :o))))) Stačí na V. kvalt přidat a pak už jen pozoruju zdviženou a vzdalující se příď OCTAVIANOVY plečky :o))))) Je to pech, chlapče ;o) -
marson> Je to celkem piplačka. Mně to dělali ve Škodovce ve Zlíně. Celé se to sundá a jde to do lakovny. Tak 2 dny jsi bez klik. Výsledek za to ale stojí. Cenu Ti nepovím, neboť mi dělali zároveň 2 křídla a mračítka. Jinak je to celkem normální operace, protože když budeš chtít vyměnit na nové octavii kliky (v barvě), tak dojdou černé a stejně se vždycky lakují. -
Harous> No teda fuj. Takhle mně pomluvit. Dej si tu práci a hopni do "fabie sedan", jinak jsi out a ničemu neporozumíš. Někde jsem tu (asi tak 2-3 stránky zpět) napsal, od kterého příspěvku to chytá spád. Jinak je to vytržené z kontextu a nehodlám se o tom dále bavit. -
« Re: 852
Pavel_KR5>Takže aby si ma pochopil, prečítaj si príspevok č.857, druhý odstavec. Inak mňa tiež teší, že som tu našiel teba ako jedného z majiteľov Fiata, aspoň mám s kým pokecať na túto tému. Mimochodom, ako si spokojný so svojou Temprou?
Inak súhlasiť s názorom niekoho iného nemusíš, kľudne stačí názor iného tolerovať, čo ti ako vidím akosi nejde... -
« Re: 852
to igi.h: nějak jsem Tě nepochopil, ale nevadí, hlavně, že jsi při síle a chuti. Nějak to tady usínalo, huf a wolff, coby hlavní protagonisti, se bůhvíkde poflakují a tak je dobře, že se našel alespoň igi.h. Alespoň nám tohle zábavné a ventilační téma neusne.
Beru to i za cenu, že mě budeš spojovat s výroky, které jsem v životě neřekl ("... ale do očí budú tvrdiť, ako je Fiat bombové auto a ako sú s ním spokojný ...").
Možná, kdyby jsi byl trochu bystřejší, tak bys pochopil, že jsem přihlásil k Tvé jemné invektívě "fiat positive" právě proto, že jsem na značkách a zemi původu aut dost názorově nezávislý a doufám, že tím pádem i nezaujatý. To, že mám teď Tempru TD neznamená, že nebudu mít příště kombík Focus nebo Passat (nebo Legacy, pokud v reálné době bude mít slušnej turbodiesel - pro Tvůj klidný spánek, ten se připravuje v Německu).
-
V podstate si presiel tym istym rozhodovanim, co ja. Ale ja som chcel dobry motor a tam bola Fabia uplne vzadu. Punto bolo OK, ale vypadlo koli cene. A vo finale sa ocitlo Clio 1.4 16V a Fabia 1.4 16V, ktora vsak bola asi o 70tis drahsia, takze som nakoniec kupil Clio. Poistka je kusok drahsia ako na Fabiu (14tis - pre celu europu, spoluucast 500Sk alebo 5%, poistenie batoziny a cestujucich atd.), jazdne vlastonsti OK, navyse je o 100kg lahsie. A ked som kupoval, dostal som zadara metalizu. Som s mojou volbou spokojny a ak si so svojou spokojny aj ty, tak vlastne neni o com :-)