Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: ladao
jsem sice z oboru, ale je to stejne jako kdybych byl tesar a nekdo zednik : jsme ze stavebnictvi, ale kazdy rozumi jen tomu svojemu. Laicky si myslim, ze se to takhle zjistit od stolu treba z Ceskeho Krumlova neda, da se to snad zjistit ze servru, kde by se melo dat zjistit nejaka adresa, ze ktere je MC navstevovan a snad by se dalo priradit k teto adrese nicky. Podle hesel se to musi poznat taky. Ale musi to nekdo udelat na servru. Napada mne Cokes ( Martin Kokes ), ktery delal stranky pro ATX a pak jeste jeden, ktery ma super stranky o pneumatikach, jmeno si ted nevzpomenu. Kdyz tito nebudou vedet, tak uz asi nikdo. Muze to byt namet pro servr auto.cz, aby se kazdy, kdo se hlasil z nejakeho mista na auto.cz mohl prihlasit pouze pod jednim loginem. Na nekterych servrech takovou identifikaci maji a mne osobne vzdy to vypisovani hesla a loginu zdrzuje. Ja programuji v Informixu, Uniface, ve kterych se delaji takove "podnikove" aplikace. -
« Re: ladao
O těch různých mfilipech a Octaviánech a ATX vím, tak kdo je ten podvodný Wollf ? mfilipe, ty seš z oboru, nedalo by se to nějak zjistit, no třeba jako, že někdo požívá více nicků a k tomu jen jedno heslo ? Možná by to udělalo hezkej obrázek, o různých lidech. Co ty na to ? Laďa -
« Re: Jo a ještě něco Smarty
1/ jsem nevěděl, že jsi nejsi Kokeš-Cokes, ale sám jsi se k tomu Kokšovi přihlásil a tím mě zmátl( a možná i úmyslně) - tedy * prosím tě, promiň mi to. Zmátl, mě informační šum používání několika nicků. No a co tak sem s toho byl volaaký zmetěný. A co má bejt. Ty seš vždycky in ? Ale do klubu odstřelovačů patříš spolu s Cokesem -Kokešem. 2/Cokes-Kokeš mě parkrát oslovil Laďo - ladao tak jsem mu opáčil Kokeši. Takže příspěvěk 1032 a 1034 patřil Cokesovi. Kokeši ilias Cokes- takže Hufovi mejlni, brnkni nebo kolni, jestli má odvahu odepsat a oznámkovat mě. Rád si popovídám s každým o čemkoliv, co se týká aut, od toho MC je, ale jen když to má nějaký smysl. Ale obávám se, že střelcema vašeho formátu se rozumě diskutovat nedá. -
« Re: Jo a ještě něco Smarty
Nevim co ses za srace, ale neni mi jasny vo cem to tady vlastne kecas??? S Hufem jsem se na zivo videl jednou. On je ze Zlina a ja z Brna. Do zadne jeho party nepatrim. On je normalni borec. To jenom ty si tady ventilujes nejaky svoje komplexy, ze nekdo rekne *... ja to rikam bezne, protoze me spousta veci sere... A jak uz napsal Cokes, on je taky Kokeš, coz abys to pochopil, je prijmeni :-) zatim zdar a nebud takovej puritan :) -
« Re:
Soráč Wolffí. Ty jsi ten Wolff s tím mondolioidním sevřením ? Já to nějak špatně rozpoznal, asi si budu muset brejle brát i k monitoru. Tak kdo je ten Wollf, mfilip nebo sám Huf ? To: všichni - Ale přesto si taky myslím, že je tady nějaký voodooklan někoho nebo takový klub odstřelovačů nepohodlných osob. A to se mi zdá hluboce naivní a ubohé. I když na druhou stranu "koho chleba jíš, toho píseň zpívej" tak co je natom divného ? Asi nic. MC je tu od toho, abychom si vyříkali své názory a tř. se i občas poslali do *. Mezi kámošema nebo známýma je přece obvyklé říci "jdi do *", když si myslím, že ten druhý nemá pravdu nebo kecá, nebo říct "tak poď, jedem se projet já ti stejně natrhnu *" a nikdo se za to hned neurazí. Tak proč hned ta silná slova tady ? Osobně si myslím, že jsme známí , tak bychom se mohli podle toho i občas chovat a zbytečně neurážet a neurážet se, když někdo napíše někomu, že mu jeho auto natrhne *. -
« Re: 110 R
* Smarty alias Kokeši a odkud pak asi znáš moje příjmení, co ? Že by od Hufa ? Tak co kápni božskou a nekruť se , vždyť ses přiznal sám, ke komu patříš. Já tady nestřídám několik jmen, jako někdo, kdo se chce za něco nebo někoho schovávat a vířít prach a dělat rozruch. A taky se nestydím za své jméno ani ho netajím a klidně někomu pošlu mejla. Laďa -
« Re: 110 R
Kokeši, co máš porád s tím "*" znáš taky něco jiného ? A pokud patříš do fanklubu Hufa nebo do toho voodoo klanu, jak napsal Volff, tak si zavzpomínej, kdo tady občas vyhrožuje natrháváním *, já to nejsem. A spíše jsem čekal, že se ozve Huf a bude kontrovat aby byla zase nějaká sranda, nějak to tady umírá.... Laďa
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!