Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
wolff 04.08.01 20:11
« Bez nadpisu
No já se nevytratil, já se jen dobře bavím. Opravdu se divím mfilipovi, že má snahu tady vůbec diskutovat, stejně tak jako třeba Jarous. Ty jejich hlášky jsou fakt tragický. Oni zdůvodní všechno(teda hlavně huff a šmudlík ušatý). S tou 3 letou zárukou, to je fakt hyppí. no ono to není omezeno 50000, ale 100000. No, ale to jistě takové hlavičky vědí.
Jinak šmudlíku Ducato se opravdu co se kvality týká nedá srovnat s transportérem. jinak s tím, že BMW vyhrává, když nedojede AR, či ferrai máš také pravdu. to nebyl vyjímečně vtip. jinak ty majetkové poměry jsme uvedl z důvodu objasnění, proč Bosch spolupracoval s takovýma šitama jako je Fiat. no on totiž musí, když ho ten šit vlastní (pro blbé či negramotné, či alespoň méně chápavé...)
jinak Huffíku, blahopřeji ti, že se za tebou lidé otáčejí. Jsem si totiž jistý, že kdybych tě potkal, tak se otočím taky! BRAVO!!! -
« Re: Znacka
K te Nokii, ja jako milovnik Erika (i kdyz ted vlastnim 7110) jsem zvedav na T39.. uz ted je za slusnou cenu a do 1/2 roku bude stat pakatel a gprs a modrej zoubek za tu cenu v takovym prckovi :-) No jinak s tim czech made to vidim stejne, jenom by toho Skodovka nemusela zneuzivat a nezdrazovat porad... -
Howard 03.08.01 15:45
« Znacka
Jeste ke Skodovce - musim taky priznat, ze zamerne davam prednost ceskym znackam pred zahranicnimi, pokud maji srovnatelnou kvalitu.
Ted delam venku a chtel jsem ceske auto uz jen proto, abych ukazal, ze jsem Cech a ze neco dovedeme. Je to takova mala, doufam ze zdrava, patricijska hrdost.
U nas bych privital akci "Be Czech - buy Czech" a trochu bych statem podporil kvalitni vyrobky (je skoda male propagace "Czech made"). Ale dost politiky... -
Howard 03.08.01 15:41
« Re:
to mfilip: Jo, to plati o vsem. Vzdycky mas zakazniky, kteri vedi, co chteji a ty druhe (kterych je mimochodem naprosta vetsina), kteri si nechaji neco vnutit.
To uz vedel Ford (mimochodem doporucuju knizku z u nas vydanou cca roku 1937 Muj zivot - je tam spousta zajimaveho i pro dnesek a dokazuje to, ze ten clovek mel v hlave opravdu hodne) a proto mel takovy uspech s "Tinny Lizy", takze to neni zadna ceska vlastnost, ale ustaleny jev. Zkratka jsou lidi, kteri premysleji a ti druzi. Kterych je vic, necham na vlastni uvaze :)
Da se to ovsem definovat i jako lidi, kterym je jedno, co kupuji a lidi, kteri si na nakupu daji zalezet. -
« Bez nadpisu
matus: to je v poradku. Mne se Nokie libi, maji libivy design, je to znacka a nejvetsi vyrobce. Klidne si ji muzu koupit, jestli se mi bude libit. Ja jsem zmimnil Nokie proto, ze se u teto znacky nejvice projevuje takova povysenost, kastovani. Nekoho nezajimaji vlastnosti, jen to ze musi, proste musi mit NOKII. Vsechno je reklama a Nokie jde na to chytre. Vi, ze kdyz z Nokii udela prestizni telefon, ktery bude cpat do ruky znamym hercum, sportovcum, zlaka lidi. Zkratka u majitelu Nokii nejvice plati, ze si o majitelich jinych mobilu mysli, ze nemaji nic, jen kram, ktery neni in. Podobne to je i u aut, vsude. -
« Re: Re:
howard: muj Sagem je narozdil od tradice bezporuchovy a znam lidi, kteri reklamovali 4 x a znam lidi, kteri jsou navysost spokojeni, a kteri by do Sagema sli znovu. Ta nokia mne prekvapila:[odkaz]
zpravy-mobilni_telefony/nokianenichytra.… Ad uz se budu opakovat, ale kdyby meli lide posuzovat auta podle minulosti, Skodu by nikdo nekupoval. Taky nedelam zavery z aut s nekolikrat pretocenymi tachometry, X x spravovanymi atd., protoze jinak nechapu odkud zivi to podvedomi o Fiatu. BTW. mne se Octavie 1.8T ( vim, ze mas RS ) hodne libi, ale nemam na ni penize, ani na ojetou. JInak si ale myslim, ze v servisech ma Skoda taky co dohanet. Musel jsem poznat 7 servisu na FOrmana, nez jsem zakotvil. Vsude se nasly veci, ktere nesly prekousnout. S RS ale budes vsude uctivany zakaznik. Pokud budes potrebovat servis. -
« Re: O mfilpovi, Hufnáglovi a ostatních
ladao. aha. Srace jsem zapomel, ale znas to, kazdemu se pri nejakem nicku vybavi nejaka spojitost a v tvem pripade to je spojeni "italskej ....". U fijy treba TDI-3l. U logina S100L-mafie. Saab- Corolla + brachuv Saab. Pohoda- pohoda atd. Wollf nemcobijec.Sami stari znami. + novejsi napr. prof-ameriky. -
matuS 03.08.01 14:32
ked nokia robila model 2110 (este dnes je to funkciami model na vysokej urovni) tak siemens este robil iba telefonne ustredne.
dnesnu nokiu by som prirovnal volvu - vysoka kvalita, ale velmi rychlo sa obmiena modelovy rad a z toho vyplyvaju kvalitativne problemy. ono sa to zlepsi, ostatni zatial stale iba dotahuju. matus, majitel nokie ;-) -
Howard 03.08.01 14:14
« Re: Re:
to mfilip: Jeste k mobilum, i kdyz to sem nepatri. 922 jsem mel taky, ale MC (je dualni, plus taky MC 939). Ta MC 922 je zatim bezporuchova, ale 939 bohuzel. Znam hodne lidi, co maji se Sagemy problemy (ovsem jejich vzhled, funkce a cena to vetsinou vynahradi). 7110 je nejspise hodne poruchova, ale jedina vystrelovaci a tu jsem ja chtel. Funkcemi mi taky vyhovuje a je mi "wurst", jestli je to Nokia nebo jestli se kazi.
A k Fiatum - mne se Bravo i Brava pri nastupu velice libily (designove), ale Fiat celkove neznam a ani jsem nezjistoval pri koupi noveho auta jejich parametry (snad jedine Cabrio, ale to jsem pak jako celou tuto kategorii zavrhl). Tez nevim, kde bych je daval do servisu a tak jdu cestou nejmensiho odporu a hlavne nejmensich casovych ztrat. Zkratka kdyz se mi neco pose.. na Skodovce, tak mi to zarucene kazdy (ci skoro kazdy :-) spravi a to je pro me dulezite.
Fiat uz asi neni co drive, kvalita se urcite zlepsila. Ted vsak musi cekat, az si na to lidi zvyknou. Ono spravit si spatnou povest je o moc tezsi, nez si ji pokazit. -
Tak kde se no to pívo sejdem. mfilip:jukni se do rubriky Octavia 1,4 -1,8 T příspěvek 3027. Do té doby jsem si toho klučiny Hufnágla moc nevšímal, ale tohle bylo i na mne trochu silná káva a tak jsem se do něj obul. Trochu mi připomínal Volvistu ( jestli si na něj pamatuješ ? a jestli to nebyl náhodou on ) Jen on o zase on. Něco jiného je se hádat o autech a něco jiného je tvrdit někomu, že když vydělává méně, nebo vlastní méně než on tak je nula. A ty sráče pořád nemůžeš zapomenout. Hele, ale taky jsem psal, že jsem se o Fiaty přestal starat po skončení výroby 131 S a jenom díky tobě dnes vím alespoň co jsou ve Fiatech vlastně za motory. To ti nelžu, protože jakmile je v časáku něco o Fiatech tak to nečtu.Taky snad máš své nějaké tvrdé zásady. Ale abych tě snad potěšil, Brava se mi v době kdy ji začali vyrábět líbila, ale to je všechno. Postě ten dizajn je dizajn a technické parametry něco jiného. Vlastně jsem je ani neznal. Toť všechno o mém vztahu k Fiatům. A spíše bych řekl, že Hufnágl a Wolff jsou stejná osoba než Huf a Octavián. -
na pivo bych zasel, je to dobre proti infarktu, rakovine, ledvinovym kamenum, atd. Ja vidim velky rozdil v tom, ze hufnagl proste placne, tak a Fiat je srac. ( Sveho casu to tvrdili i jini, ze ? ). Tak a tecka. Ja jsem nerekl nikdy z fleku, ze xxx je srac jako prvni. Kdyz jen nekdo ma auto x a rekne, ze fiaty jsou srac, jen oponuji, ze fiat neni srac. Nevzpominam si, ze by na Fiaty nadavali majitele jinych, nez nemeckych aut. V naproste vetsine majitele Skod. A ze se ohrazuji, vypada to ze chvalim do nebe. Nerikam samolibe z niceho nic FIat je nejlepsi, rikam, ze neni vubec o nic horsi, pokud jej nekdo nazve sracem. Ladao, doufam, ze mi rozumis, fakt nechcu byt v pytli s Rospolzenskym, ci kiho hroma se jmenuje,BTW: nevsim jsem si na MC zadne situace, ktera by navodila tvoje s Hufnaglem vjizdeni do vlasu.