Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
pallas 05.08.01 15:22
« Re: rypnem si do Hufnagla
Huf, to nebolo len za 3027, ale aj za ostatne diskusne fora na auto.cz. Vsetkych tu zdrbavas pod ciernu zem, ze aki su chudaci, len ty si Rothschild. Okrem toho si sa medzicasom zrejme vypracoval na jedneho z najlepsich znalcov motorizmu, ktori chodia po tejto zemeguli. Komplexy nemam, cestne sa priznavam ze som dospel do stadia, ze som vycaloval 700 litrov za Berlingo HDi, ktore nie je ani kockolap, ani trhac asfaltu, ani sa za nim nikto neotaca. To mi prave vyhovuje, vyhovuje mi aj to ze mi auto zerie tolko isto nafty ako tvoja pidiFabia a pritom mam 5x viacej miesta. Nemienim utracat peniaze za ziadne tuningy (mozno okrem nepriehladnych zadnych okien), ja nemam ziadny AUTOKOMPLEX. Keby som bol taky Evzen lovec zen ako ty, aj v motorkach by som dal prednost inej kategorii, bud chopper za ktorym sa vsetci otacaju alebo super-hypersport, ktory to vsetkym natrie v akceleracii a maximalke, a hlavne reve aspon 130 dB. Nie, opat sa cestne priznavam, dal som 300 za motorku ktora je hlavne pohodlna, ticha a nevyzaduje vela prevadzkovych investicii. Ze si ludia kvoli nej nelamu krky, a nezapchavaju usi, to mi opat len vyhovuje. Ok, ak dobre pocitas, je to rovny milion, a za ten sa da hrat naozaj ineho frajera - trebars som si mohol dovliect z Nemecka Z3-ku. Ale NACO??? fabiu by som si nemohol kupit ani z vlastenectva, pretoze som Slovak, a naviac Fabia je * (btw. celkom som sa pobavil, ked nejaky pan na www.skoda-auto.cz obvinil Skodovku ze vyraba zivotunebezpecne auto - pri zapnutom tempomate dal pravu nohu pred sedacku, a ked chcel potom zabrzdit, zychytili sa mu tesilky o paku posuvu sedacky :-)) Skodovka prizvala skupinu odbornikov, ti badali a skumali a nakoniec sa uzniesli ze paku budu vyrabat o 23 mm kratsiu - este ze neporadili dotycnemu nech zoberie pilku na zelezo a neskrati tu paku sam, ako za sociku, tzv. dodelej doma). Mna naopak tesi, ze z tych penazi mam o mesiac 23% znova naspat, a ze si ma nikto nevsima. Nezarabam totiz peniaze umyvanim riadov, vysavanim kobercov, vencenim pejska ani zdobenim mamincinych zakuskov. Titul inziniera som ziskal sam a bez cudzieho pricinenia, to aby si si nemyslel ze ti zavidim aky si "studovany". Napriek tomu tu nikomu nenadavam do malo inteligentnych ci chudobnych, neobuvam sa do niekoho len preto, ze uz sa donho dlho nikto neobul. Prajem ti vela zdaru v zivote s tvojim nazormi, aj ked moj osobny dojem je ten, ze kruto narazis (nemyslim v aute). -
« Re: rypnem si do Hufnagla
pallas> Už si tu dlouho nebyl ;o)
Za 3027 už jsem se omluvil, ale za to, co napíšu teď, se Ti omlouvat nebudu, protože jsem s tím jist. Prostě si myslím, že jsi postižený komplexem méněcenosti sám. Kdyby ne, nepsal by si takové *. Poněvadž je mi to ale ukradené, trp si tímto postižením i na dále. Naštěstí nevím, co to je (pouze teoreticky), tak budu alespoň doufat, že se přihodí něco, co Ti pomůže se ho zbavit. -
pallas 05.08.01 11:46
« rypnem si do Hufnagla
Hufnagl, precital som si tu poslednych cca 200 prispevkov a moj nazor je ze si uplne vadny. Puberta pomiesana s vlastnymi komplexami menejcennosti. Poucujes tu vsetkych o tom, ake su nuly, ake maju podpriemerne prijmy, nerozumeju autam, a aka si ty jednicka. To som zvedavy, co budes robit ty, ked skonci kryci manever zvany studium na VS (nepochybujem ze skonci titulom, tatinek predsa na to ma). No ale co potom, ked sa budes mat postavit na vlastne nohy, a opustit pohodlie rodinneho hniezda? BTW ze vraj v Zline odkedy mas tu Fabiu, hlasi chirurgicke oddelenie vyrazny narast vykrutenych krkov a polamanych krcnych stavcov, ako sa za tebou ludia otacaju. Nemohol by si jazdit len v noci? -
« Re:
Hmm, ja mam Reanult a Nokii 7110, sice tu Nokii uz dlouho, ale funkcema patri porad mezi nejlepsi! Fakt je, ze je hodne poruchova(pravdepodobne slaby procesor)! Nejspolehlivejsi je asi 5110, snad ze vsech mobilu! Nemusim mit jen Nokii, aby si to nekdo tak neprelozil! -
« Bez nadpisu
to Huf: i po mě se všichni otáčeli, hlavně ženský, což mě celkem těšilo. Ale nejel jsem v nablýskané Fabii, ale jen jsem si pěšky vykračoval po Al-Arish ( to jsem ušetřil za nový auto :-)) )
to all others : mám Fiat + Siemens, obojí v pohodě. U toho mobilu nemůžu tvrdit, že další bude zase Siemens, prostě rozhodne aktuální nabídka v době pořizování -
wolff 04.08.01 20:11
« Bez nadpisu
No já se nevytratil, já se jen dobře bavím. Opravdu se divím mfilipovi, že má snahu tady vůbec diskutovat, stejně tak jako třeba Jarous. Ty jejich hlášky jsou fakt tragický. Oni zdůvodní všechno(teda hlavně huff a šmudlík ušatý). S tou 3 letou zárukou, to je fakt hyppí. no ono to není omezeno 50000, ale 100000. No, ale to jistě takové hlavičky vědí.
Jinak šmudlíku Ducato se opravdu co se kvality týká nedá srovnat s transportérem. jinak s tím, že BMW vyhrává, když nedojede AR, či ferrai máš také pravdu. to nebyl vyjímečně vtip. jinak ty majetkové poměry jsme uvedl z důvodu objasnění, proč Bosch spolupracoval s takovýma šitama jako je Fiat. no on totiž musí, když ho ten šit vlastní (pro blbé či negramotné, či alespoň méně chápavé...)
jinak Huffíku, blahopřeji ti, že se za tebou lidé otáčejí. Jsem si totiž jistý, že kdybych tě potkal, tak se otočím taky! BRAVO!!! -
« Re: Znacka
K te Nokii, ja jako milovnik Erika (i kdyz ted vlastnim 7110) jsem zvedav na T39.. uz ted je za slusnou cenu a do 1/2 roku bude stat pakatel a gprs a modrej zoubek za tu cenu v takovym prckovi :-) No jinak s tim czech made to vidim stejne, jenom by toho Skodovka nemusela zneuzivat a nezdrazovat porad... -
Howard 03.08.01 15:45
« Znacka
Jeste ke Skodovce - musim taky priznat, ze zamerne davam prednost ceskym znackam pred zahranicnimi, pokud maji srovnatelnou kvalitu.
Ted delam venku a chtel jsem ceske auto uz jen proto, abych ukazal, ze jsem Cech a ze neco dovedeme. Je to takova mala, doufam ze zdrava, patricijska hrdost.
U nas bych privital akci "Be Czech - buy Czech" a trochu bych statem podporil kvalitni vyrobky (je skoda male propagace "Czech made"). Ale dost politiky... -
Howard 03.08.01 15:41
« Re:
to mfilip: Jo, to plati o vsem. Vzdycky mas zakazniky, kteri vedi, co chteji a ty druhe (kterych je mimochodem naprosta vetsina), kteri si nechaji neco vnutit.
To uz vedel Ford (mimochodem doporucuju knizku z u nas vydanou cca roku 1937 Muj zivot - je tam spousta zajimaveho i pro dnesek a dokazuje to, ze ten clovek mel v hlave opravdu hodne) a proto mel takovy uspech s "Tinny Lizy", takze to neni zadna ceska vlastnost, ale ustaleny jev. Zkratka jsou lidi, kteri premysleji a ti druzi. Kterych je vic, necham na vlastni uvaze :)
Da se to ovsem definovat i jako lidi, kterym je jedno, co kupuji a lidi, kteri si na nakupu daji zalezet. -
« Bez nadpisu
matus: to je v poradku. Mne se Nokie libi, maji libivy design, je to znacka a nejvetsi vyrobce. Klidne si ji muzu koupit, jestli se mi bude libit. Ja jsem zmimnil Nokie proto, ze se u teto znacky nejvice projevuje takova povysenost, kastovani. Nekoho nezajimaji vlastnosti, jen to ze musi, proste musi mit NOKII. Vsechno je reklama a Nokie jde na to chytre. Vi, ze kdyz z Nokii udela prestizni telefon, ktery bude cpat do ruky znamym hercum, sportovcum, zlaka lidi. Zkratka u majitelu Nokii nejvice plati, ze si o majitelich jinych mobilu mysli, ze nemaji nic, jen kram, ktery neni in. Podobne to je i u aut, vsude. -
« Re: Re:
howard: muj Sagem je narozdil od tradice bezporuchovy a znam lidi, kteri reklamovali 4 x a znam lidi, kteri jsou navysost spokojeni, a kteri by do Sagema sli znovu. Ta nokia mne prekvapila:[odkaz]
zpravy-mobilni_telefony/nokianenichytra.… Ad uz se budu opakovat, ale kdyby meli lide posuzovat auta podle minulosti, Skodu by nikdo nekupoval. Taky nedelam zavery z aut s nekolikrat pretocenymi tachometry, X x spravovanymi atd., protoze jinak nechapu odkud zivi to podvedomi o Fiatu. BTW. mne se Octavie 1.8T ( vim, ze mas RS ) hodne libi, ale nemam na ni penize, ani na ojetou. JInak si ale myslim, ze v servisech ma Skoda taky co dohanet. Musel jsem poznat 7 servisu na FOrmana, nez jsem zakotvil. Vsude se nasly veci, ktere nesly prekousnout. S RS ale budes vsude uctivany zakaznik. Pokud budes potrebovat servis. -
« Re: O mfilpovi, Hufnáglovi a ostatních
ladao. aha. Srace jsem zapomel, ale znas to, kazdemu se pri nejakem nicku vybavi nejaka spojitost a v tvem pripade to je spojeni "italskej ....". U fijy treba TDI-3l. U logina S100L-mafie. Saab- Corolla + brachuv Saab. Pohoda- pohoda atd. Wollf nemcobijec.Sami stari znami. + novejsi napr. prof-ameriky. -
matuS 03.08.01 14:32
« Re: O mfilpovi, Hufnáglovi a ostatních
ked nokia robila model 2110 (este dnes je to funkciami model na vysokej urovni) tak siemens este robil iba telefonne ustredne.
dnesnu nokiu by som prirovnal volvu - vysoka kvalita, ale velmi rychlo sa obmiena modelovy rad a z toho vyplyvaju kvalitativne problemy. ono sa to zlepsi, ostatni zatial stale iba dotahuju. matus, majitel nokie ;-)