Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  15:02

« Re: Memento mori

BTW: v jakem tematu si mohu precist wolfovu a Hufnaglovu debatu???
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  15:02

600 tacu za Fabii?? Proc jsi nekoupil Oktavku RS, nebo Laurin&Klement, to mas lepsi, ne??
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 31.05.01  14:52

« Re: to Huf

Huf, navrhujem aby si si dal pauzu dovtedy kym tu Fabku otocis na strechu (co nebude trvat tak dlho, predpokladam) a potom sa zase zacneme bavit ake auto a za ake peniaze sa oplati :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  14:24

Je vidět, že jste nečetli wolffovu diskusi se mnou od začátku. To byste totiž asi uvažovali o jeho racionalitě jinak. Zkuste to(pořádně - alespoň 6 týdnů na zad). Stojí to za to. Já se na Vás pro Vaše unáhlené závěry nezlobím.

BTW, o zakomplexovanosti bych tu raději nemluvil. Já osobně pro ni u sebe neshledávám žádný důvod. Jediná chyba, kterou na tomto místě nacházím je to, že jsem vůbec na toho wolffa reagoval. Většina příspěvků (ze současného pohledu) za to vůbec nestála. Jo, jsem ještě mladý a nezkušený.

Omlouvám se tímto, že nejsem chudák a že jsem si koupil Fabii za 600.000. Evidentně Vás to všechny štve. To je ale taky otázka pro psychoanalytika a ne pro mně :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  13:57

« Re: to WOLFF

mracek> Tobě také díky. Nezanevřel jsi na mě přestože jsem si nekoupil Scenica a pomluvil jeho plachetnicovost. Jsi charakter!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  13:55

poučovat ho = mě
    Už mluvím jako Vinetou - v 3.osobe :o(
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  13:53

Je tu v těch příspěvcích nějaký bordel. Skl dokonce zareagoval na přízpěvek vyskytnuvší se až o 7 dál. No, to asi nebude jeho jasnozřivostí :u)

Jsem rád, že nejsem sám proti rozlícené přesile psychoanalytiků a mravokárců. Wolff je blb a už mu na nic nebudu odpovídat, protože mě to omrzelo.

Lukas99> Fotky budou do zítřka na adrese www.mujweb.cz/www/hufnagl

Boda> Taky ten wolffův záměr poučovat ho o mém pravopise při jeho znalostech moc nechápu.

To each other> Mám pocit, že argument zamindrákovanosti přichází, když dochází ostatní. Myslím, že každý, kdo někoho z nějakého mindráku osočí, by se měl podívat na sebe a říct si, proč vlastně to slovo vůbec používá. Jestli si ho náhodou nepamatuje z doby, kdy ho často slýchával.

A ještě něco. Já opravdu nemám proč mít mindrák. Mám se fajn, nevypadám nejhůř a IQ taky ujde. Vím že samochvála smrdí, tak to berte z rezervou, něco jako školský příklad někoho imaginárního, komu se náhodou podobám.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  12:32

Kdyz si Huf koupil Fabii za 600000Kc to vam pripada nenormalni, kdyz si clovek koupi Mercedesa za 6 mil. to uz je normalni? Kazdy si koupi to, co mu nejvice vyhovuje, navic tyto auto jsou zvlastni nejen cenou, ale svou jedinecnosti! Kdyz vezmu v uvahu, ze Audi A2 stoji v prumeru 700000Kc, tak kam se cena Fabie hrabe!!!
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  11:23

« komplexy

"Fabia je akční a každý na ni čumí." - ja mam pocit, ze fabia je cim dalej tym viac okukana a tym padom fadna.
    tak trochu uz lutujem, ze som predsalen nekupil to Punto (co sa tyka vzhladu a relat. vynimocnosti na nasich cestach)
    neviem ako je to s Hufnagelovymi komplexami menejcennosti, ale zdaleka nie to, kolko dal penazi za fabiu, ale styl takmer vsetkych jeho prispevkov (a to,ze zrejme cely den nerobi nic ine, nez pise prispevky sem, prip. rozmysla, cim by si "zakcnil" auto) svedci o tom, ze na tom mozno aj nieco bude....
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 31.05.01  10:14

Huf, neuraz sa, ale ak je niekto schopny dat za FABIU cez 600 tisic ceskych, a este ju dalej slachtit kridlami a kolesami a chiptuningom, tak to uz ozaj zavana Bohnicami. Ja viem ze to neboli tvoje prachy, ale keby ich dal tvoj otec radsej mne, tak ich nevyhodim do luftu. BTW radsej citam wolffa, co sa tyka racionality, je uplne inde nez ty. Inac ten tvoj posledny prispevok - to je fakt perla. Umy radsej tu svoju fabku, kym ju rozflakas o zvodidla, pripadne o jezka.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  09:58

« TO PALLAS

Nevím proč si troufáš Hufyho napadat za to, že si koupil auto jaký si koupil. Tvůj problém je že nemáš love který má on, takže ani odpověď na hypotetickou otázku co by sis koupil kdybys ty prachy měl, Ti naprosto nepřísluší... Zakomplexovanost tu pochází od lidí jako Ty a Wollf... Mě fakt bavej lidi co kritizujou a souděj ostatní za to, jaký si koupili auto. Když si Huf bude chtít koupit RSko, tak si ho koupí, a VY s tím opravdu nic nenaděláte... Mě se jeho výber a filozofie líbí, hlavně ať nedopadne jak s meganem :-)))) Tu fotku svý Fabky sem Hufe musíš hodit!!! U nás před školou parkuje jedna pistáciová zelená, moc hezky udělaná, taky TDI s tónovanejma sklama, opravdu se dá z Fabky udělat krasně striženej sporťáček...
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  09:55

« Gramatika

Tak sem si to precetl, alespon kousek, je to fakt zabava. Nejvic se mi ale libilo, kdyz wolff vysvetloval pravidla pravopisu a sam udelal hrubku. Napsal: "... Jo skusil se Hufe píše zkusil...". Uplne tam chybi carky (po "Jo" a oddeleni osloveni) :-))) Ja se kvuli pravopisu nikomu nehodlam smat, sam ho neumim dokonale. Ale pokud si nekdo z nekoho dela srandu timto zpusobem, tak pusobi dost trapne.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  09:53

Tak sem si to precetl alespon kousek, je to fakt zabava. Nejvic se mi ale libilo, kdyz wolff vysvetloval pravidla pravopisu a sam udelal hrubku. Napsal: "... Jo skusil se Hufe píše zkusil...". Uplne tam chybi carky (po "Jo" a oddeleni osloveni) :-))) Ja se kvuli pravopisu nikomu nehodlam smat, sam ho neumim dokonale. Ale pokud si nekdo z nekoho dela srandu timto zpusobem, tak pusobi dost trapne.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  09:53

Tak sem si to precetl, alespon kousek, je to fakt zabava. Nejvic se mi ale libilo, kdyz wolff vysvetloval pravidla pravopisu a sam udelal hrubku. Napsal: "... Jo skusil se Hufe píše zkusil...". Uplne tam chybi carky (po "Jo" a oddeleni osloveni) :-))) Ja se kvuli pravopisu nikomu nehodlam smat, sam ho neumim dokonale. Ale pokud si nekdo z nekoho dela srandu timto zpusobem, tak pusobi dost trapne.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  09:51

Tak sem si to precetl alespon kousek, je to fakt zabava. Nejvic se mi ale libilo, kdyz wolff vysvetloval pravidla pravopisu a sam udelal hrubku. Napsal: "... Jo skusil se Hufe píše zkusil...". Uplne tam chybi carky (po "Jo" a oddeleni osloveni) :-))) Ja se kvuli pravopisu nikomu nehodlam smat, sam ho neumim dokonale. Ale pokud si nekdo z nekoho dela srandu timto zpusobem, tak pusobi dost trapne.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  09:37

Boda> 670.000Kč + dalších 150.000Kč, aby vypadala, jak já chci a měla co chci. To je přespříliš. Navíc já moc jezdím a tak mi TDI připadne výhodnější.

Spíš jsem velmi zvědavý na Montreaux. Passat se může jít schovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  02:19

Hufnágle, ty jsi nějakej zakomplexovanej, co? To je ale spíš pro psychoanalytika a ne sem :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  17:34

« Memento mori

Víš wolffí, moc jsi se na mně upnul. V životě bys měl mít i jiné hodnoty, zájmy a cíle. Zkus o tom pouvažovat, umyj si svou Mazdu (pokud to ještě má cenu) a vykroč pravou do nového života bez Hufnágla. Ten na Tebe totiž z vysoka sere a směje se obsahu Tvých příspěvků a tím i obsahu Tvé lebky.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.01  17:30

« Otrava

Jen je škoda, že toto téma přišlo s křížkem po funuse. Wolff mě totiž omrzel a asi už nebudu reflektovat na jeho výlevy. Opakuje se a píše pořád totéž. Nechť si najde jinou spřízněnou duši. Mě příjde stále jen a pouze komický.

Sorry wolffíčku, C´est la vie.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.01  17:20

« To je paráda!

Martine, to ses výtáh. Tolik vlastního prostoru jen a jen pro komika a Hufnáglíka. Uvidíme, co tu od toho hlena přibude.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…