Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  08:28

« Re: to Huf

pallas> Už mě neštvi! Přečti si, s čím na mně on tehdy (i teď) vyrukoval a pochopíš. Sakra copak je to tak složité zalistovat cca 6 týdnů nazpět a pročíst si ty jeho výlevy?

Kdyby mi takovou věc řekl z očí do oči, tak bych mu nic takového neřekl :o)

Asi bych se bránil účiněji...

Jsem blbec, že jsem mu vůbec kdy odpovídal.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  08:20

« Re: to WOLFF

matuS> Problém vidím v tom, že mi nerozumíš. Zkus si ten příspěvek přečíst znovu a pochopíš 2 věci.

1. Je to má první zaviněná nehoda

2. Tvého otce se nijak nechytám, byl to příklad a napsal jsem tam, že bych to v životě o nikom v této souvislosti NEŘEKL!

To bude asi tou jazykovou bariérou... Nechceš psát anglicky?

BTW, jak tam píšeš o tom průběhu nehody, Tvá slovní zásoba o Tobě lecos vypovídá :o)

A víš co, vsadím se s Tebou, že do očí bys mi to neřekl.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.06.01  01:57

« Re: TO PALLAS

Lukas99, mimochodom, len viac takych presvedcenych zakaznikov, a za chvilku bude stat fabia v zaklade pol miliona. Skodovka na tom aj tak uz asi pomaly pracuje, ked pozeram vyvoj cien od noveho roka... inac na skodovackej stranke mi narast cien fabie zdovodnila tlacova hovorkyna narastom ceny palladia (v katalyzatore), az na to ze svetove burzy v tom istom case hlasili pokles cien palladia az na historicke minimum 300 USD (precitaj si). Hmm, ale asi je stale urcita grupa ludi, ktora im to zerie z ruky.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.06.01  01:51

« Re: TO PALLAS

Lukas99: Nemam v plane chvalit sa ako deti na pieskovisku, cim jazdim a kolko to stalo (nie v tejto suvislosti). Komplexy rozhodne nemam, BTW ta suma bola o dost vyssia nez za Hufovu fabku, a naviac ma tesi ze to su moje peniaze, a nemusim za to aby som sa vozil tatovi dozivotne lestit topanky kazdy vecer (alebo umyvat riad?). Jedine co nechapem, preco sa z Hufa stal s tou fabiou rovno riaditel zemegule, ktory tu ide rozoberat psychologicke profily, pocity menejcennosti, komplexy atd. u ostatnych ucastnikov diskusie, to mi teda naozaj vadi.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.06.01  01:38

Huf: este na jeden tvoj citat som zabudol: "V životě bys měl mít i jiné hodnoty, zájmy a cíle." Myslim ze to by mohlo byt motto i pre teba.
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.06.01  01:35

« Re: to matuS

matuusu, cim dalej tym viac to tu zvulgarnievas... este si budu mysliet ze to je nejaka typicka slovenska vlastnost :-))
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.06.01  01:34

Huf, ak ta zaujima moj vek, mam cez 30. To, ze som spomenul tvoju prihodu s jezkom, nema nic spolocne so ziadnym mojim komplexom, o to nemaj strach. Vytaca ma ze sa tu pustas do Wolfa argumentami typu "umyj si svou Mazdu (pokud to ještě má cenu)", "Hufnágl na tebe totiž z vysoka sere a směje se obsahu Tvé lebky", "uvidíme, co tu od toho hlena přibude" a podobne. Pises tu o komplexe menejcennosti, ale ver tomu, ze ti nikto tvoju Fabiu za 600 ci 700 nezavidi. Ja teda urcite nie, keby som ta stretol tak ti potrasiem pravicou a nalepim ti samolepku "Vzorny zakaznik Skodovky" na celo. Hmm takze auto na ktore sa lepia baby... skor si myslim ze jedine ak vesnicke buchty, ktorym sa zapacila metaliza (to ich tata na Wartasi nema). Vela zdaru, kockolape :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.06.01  00:00

Hufe> ako ze si nebol tej havarii na vine?!? urcite si siel minimalne 30km/h nad limit a drzal si tu svoju prsatu blondynu za * :-) , policajnou recou si isiel nedovolenou rychlostou a nevenoval si sa dostatocne riadeniu motoroveho vozidla...

co sa tyka mojho otca, toho nechaj tak...ja na tvojho tiez nepicujem.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  23:03

« Re:

theo> Snad ze strachu o tvé končetiny Ti musím napsat toto. Výbava mé fabie je rozsáhlá. Zkus si napočítat tutéž výbavu u konkurence a vyjde Ti, že zase takový blázen nejsem.

Taky cítím potřebu urovnat neshody ohledně prvních tří příspěvků tohoto tématu. Kdybych neznaje souvislosti je jen tak přečetl, myslel bych si o Hufnáglovi, že je * a povýšenec a snob a sarkasta a cynik a kdo ví, kdo(co) ještě. Jenže ony 3 příspěvky úzce souvisí s tím, co na mě wolff v tématu "Fabia sedan" nakydal za *. V jeho případě jsem se rozhodl řídit se heslem "na hrubý pytel hrubá záplata" a pustil jsem se zlehka do něj. On přiostřil a já posléze taky. Je jen na Tvé úvaze, kdo z nás se choval první nepřístojně, sprostě a urážlivě. Věř mi, že pročteš-li si všechny jeho příspěvky proti mně, dojdeš k jednoznačnému závěru. Prosím, udělej si na to čas, stojí to za to. Taky myslím, že Ti to pomůže pochopit zamindrákovanou duši jednoho z nás.
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  21:59

« Bez nadpisu

Hufe, já Ti nemám za zlý Fabii za 600.000,-, jsou to Tvoje love (i když bych si raději zpřerážel hnáty za takovou "investici"), ale z těch prvních třech příspěvků do tohoto fóra bych soudil Tvoji osobnost trochu jinak než na dokonalého mladého muže, navíc bohatého, krásného a posvěceného hranicí geniality.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  21:56

« Re: Re:

Hufe, s tim plachtenim jsi mel mozna pravdu, ja to psal uz ve "Scenicu", tak jestli budes mit cas, tak se tam stav!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  21:51

« Re:

To je v tech prispevkach bordel...
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  21:43

« Bez nadpisu

Nechci se taky nikomu smát, ale zdá se mi, že se tady někdo dost vvvopakuje
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:23

matuS> Kolik stála ta otcova Alfa166? 1.400.000SK? Kdokoliv by mohl říct, že jenom idiot koupí za takové prachy blbého itala. Já touto jeho volbou taky nejsem nadšen a sám bych volil třeba BMW 330d, ale v životě bych o cizím člověku, kterého neznám, neřekl, že je idiot, protože si vybral auto, za které bych já tolik peněz nedal.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  17:17

pallas> Jevíš se mi čím dál víc impertinentnější. Tvé poznámky navíc ani nejsou vtipné. Jo, zničil jsem Megana. Byla to má první zaviněná nehoda po téměř 200.000km za 5 let co mám papíry. Je to tak špatné skóre, abys to bral pořád do huby? Věř nebo ne, je to velmi dobrá zkušenost. Já z vysoka kašlu na to auto. I kdyby nebylo pojištěné, tak na něj kašlu. Nikomu se (až na ježka) nic nestalo a to je nejdůležitější. Od té doby na to pořád beru ohled a chovám se podle toho.

Nevím, kolik je Ti let, ale podle tvých uvah mám dojem, že nejsi úplně v pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 31.05.01  16:27

mracek> kto si kupi a2 za 700tisic tak je * a mal by sa dat liecit
  • 00 Reagovat !

foto

31.05.01  15:50

« to WOLFF

Abych pořád jen na wolffa nesoplil, tak mu musím přiznat jednu pravdivou úvahu, kterou uvedl. Prodejci Škoda opravdu působí jako "ředitelé zeměkoule". Když jsem po totálce (znovu uvádím, že jsem za to nemohl!!!) koupil Coupé 2.0IDE, tak se mi vysmáli, že jsem blázen kupovat rencka. Takový zmetek!
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  15:44

« Re: Memento mori

Dobre, tak strop 600 000, to je jina... ale presto priplatit si 70 tacu a mas RSko, ktery ma urcite lepsi jizdni vlastnosti a co se kund tyce, tak na to taky videj :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  15:29

Jak řekl ATX, všechno se to točí kolem "ostrá závorka vlevo" I "ostrá závorka vpravo" => kolem vagín.

Fabia je akční a každý na ni čumí.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.01  15:27

Boda> Diskusi najdeš ve Fabii sedan. Proč Fabii? Protože 600.000 byl strop a navíc Octavii Laurina 20V turbo má tata. Chtěl jsem auto jiné, nové (designem i technologií), menší, ale stejně kvalitní a stabilní na cestě, jako je Octavia. Fakt je, že Fabia na širokých pneu je stabilnější a čitejnější než Octavia. Na fabii za cca 515.000 jsem dal vše, co jsem vždycky na autě chtěl mít (výfuck Remus Duplex, sportovní sedáky + volant, 16" kola 205/45 obutá na super pneu - P-ZERO, optický tuning (křídla a spol.), super rádio...). Ještě přibude čip a černé fólie na skla.

Po tom, co teď napíšu, mě asi všichni pošlete do Bohnic. Radší bych měl (bez ohledu na peňauze) tuto fabii, než třeba BMW 316i (jinak za 900.000).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…