Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
Howard 05.08.01 21:53
« Celkove
Panove, mohli byste se prosim vykaslat na osobni invektivy a diskutovat radeji o autech ci jinych technickych zalezitostech? Je hezke, ze nekteri z vas maji draha auta, motorky, mobily, vyborne skoly a buhvico jeste, ale nevim, kolik lidi to zajima.
Taky bych nebyl nadseny, kdyby mne nekdo rikal, jak mam zit a ze brzo narazim. Vzdyt toto neni psychologicka poradna, ale motorcafe - staci tudiz napsat nesouhlasim... -
« Re: pro Hufa ad 949
Zase já? Co je? To jsem ztělesněním všeho zla na zemi já? OCTAVIE, ačkoliv nevím, kde jsi na to, že já takto vyvádím, přišel, tak Ti musím velmi poděkovat. Pokuď jsi aut0k0mplex cz Ty, tak jsi nám všem dal jednoznačnou odpověď na Tvou osobu. BTW, 0 a O jde jasně rozeznat, že? -
wolff 05.08.01 20:00
« Bez nadpisu
A ještě jedna poznámečka. Čím víc budete do Huffa vrtat, tím víc si bude myslet, že mu tu Fabku závidíte a bude mu to dělat ohromnou radost. To uže jsem zjistil. Ho to přestane bavit. Já sem s ním taky diskutoval, než sem tohle pochopil, ale opravdu to tak je. pallas víš kolikrát jsem mu tohle psal, to je marný, všechno marný. je z něj odborník, kterej má fakt the best car a prostě přes to nejede vlak. Všichni to už víme, tak proč se s ním o tom ještě bavíme?... -
wolff 05.08.01 19:56
« Bez nadpisu
Když už jsme byli u těch telefonů mám dotaz. Co myslíte, že je vzheledem k ceně a vlastnostem nejlepší kauf. Alcatel 501, Nokia 3330, nebo Huffova úžasná Nokia 6210? Siemens sem zazdil S 35 mi připadá vzheldem k tomu co umí drahá a za SL 45 bych ty peníze nikdy nedal. Jen tak ztrohý názor...(mimo huffnáglův ten mě opravdu nezajímá, to bych se taky mohl dovědět, že t jeho 6210 přehrává MP3).Když tak dík.Ciao -
wolff 05.08.01 19:49
« to pallas
Ne, že bych s tebou nesouhlasil (prakticky téměř ve všem s tebou opravdu souhlasím), ale s tím naražením. No on v životě možna nenarazí (pokud mu papka předá dobře rozjetou firmičku). No a s tím autem narazí velmi brzy...Známe svoje lidi.
Huffíku, už sem ti několikrát říkal, že se ti nebudu svěřovat, nevidím k tomu důvod. Jinak pokud jde o moje studium, víš, tak už jsem inženýr a dále pokračuji. Kde a jak do toho ti nic.Jen bych si dovolil jednu poznámku. U papínka ve firmě můžu pracovat taky, ale raději sem si co nejrychleji doděll školu a raději v ní budu pokračovat i nadále. peníze můžeš viděl vždycky(hlady netrpím), ale vzdělání se v 26 letech honí hůř. To jen tak k tobě na okraj. Ale vůbec na to nereaguj, protože mě tvůj názor už vůbec nezajímá.
Jo o těch Zlíňácích už sem to slyšel taky. Mám jednoho spolužáka na úrazovce a chudák neví z které do které... -
pallas 05.08.01 15:22
« Re: rypnem si do Hufnagla
Huf, to nebolo len za 3027, ale aj za ostatne diskusne fora na auto.cz. Vsetkych tu zdrbavas pod ciernu zem, ze aki su chudaci, len ty si Rothschild. Okrem toho si sa medzicasom zrejme vypracoval na jedneho z najlepsich znalcov motorizmu, ktori chodia po tejto zemeguli. Komplexy nemam, cestne sa priznavam ze som dospel do stadia, ze som vycaloval 700 litrov za Berlingo HDi, ktore nie je ani kockolap, ani trhac asfaltu, ani sa za nim nikto neotaca. To mi prave vyhovuje, vyhovuje mi aj to ze mi auto zerie tolko isto nafty ako tvoja pidiFabia a pritom mam 5x viacej miesta. Nemienim utracat peniaze za ziadne tuningy (mozno okrem nepriehladnych zadnych okien), ja nemam ziadny AUTOKOMPLEX. Keby som bol taky Evzen lovec zen ako ty, aj v motorkach by som dal prednost inej kategorii, bud chopper za ktorym sa vsetci otacaju alebo super-hypersport, ktory to vsetkym natrie v akceleracii a maximalke, a hlavne reve aspon 130 dB. Nie, opat sa cestne priznavam, dal som 300 za motorku ktora je hlavne pohodlna, ticha a nevyzaduje vela prevadzkovych investicii. Ze si ludia kvoli nej nelamu krky, a nezapchavaju usi, to mi opat len vyhovuje. Ok, ak dobre pocitas, je to rovny milion, a za ten sa da hrat naozaj ineho frajera - trebars som si mohol dovliect z Nemecka Z3-ku. Ale NACO??? fabiu by som si nemohol kupit ani z vlastenectva, pretoze som Slovak, a naviac Fabia je * (btw. celkom som sa pobavil, ked nejaky pan na www.skoda-auto.cz obvinil Skodovku ze vyraba zivotunebezpecne auto - pri zapnutom tempomate dal pravu nohu pred sedacku, a ked chcel potom zabrzdit, zychytili sa mu tesilky o paku posuvu sedacky :-)) Skodovka prizvala skupinu odbornikov, ti badali a skumali a nakoniec sa uzniesli ze paku budu vyrabat o 23 mm kratsiu - este ze neporadili dotycnemu nech zoberie pilku na zelezo a neskrati tu paku sam, ako za sociku, tzv. dodelej doma). Mna naopak tesi, ze z tych penazi mam o mesiac 23% znova naspat, a ze si ma nikto nevsima. Nezarabam totiz peniaze umyvanim riadov, vysavanim kobercov, vencenim pejska ani zdobenim mamincinych zakuskov. Titul inziniera som ziskal sam a bez cudzieho pricinenia, to aby si si nemyslel ze ti zavidim aky si "studovany". Napriek tomu tu nikomu nenadavam do malo inteligentnych ci chudobnych, neobuvam sa do niekoho len preto, ze uz sa donho dlho nikto neobul. Prajem ti vela zdaru v zivote s tvojim nazormi, aj ked moj osobny dojem je ten, ze kruto narazis (nemyslim v aute). -
« Re: rypnem si do Hufnagla
pallas> Už si tu dlouho nebyl ;o)
Za 3027 už jsem se omluvil, ale za to, co napíšu teď, se Ti omlouvat nebudu, protože jsem s tím jist. Prostě si myslím, že jsi postižený komplexem méněcenosti sám. Kdyby ne, nepsal by si takové *. Poněvadž je mi to ale ukradené, trp si tímto postižením i na dále. Naštěstí nevím, co to je (pouze teoreticky), tak budu alespoň doufat, že se přihodí něco, co Ti pomůže se ho zbavit. -
pallas 05.08.01 11:46
« rypnem si do Hufnagla
Hufnagl, precital som si tu poslednych cca 200 prispevkov a moj nazor je ze si uplne vadny. Puberta pomiesana s vlastnymi komplexami menejcennosti. Poucujes tu vsetkych o tom, ake su nuly, ake maju podpriemerne prijmy, nerozumeju autam, a aka si ty jednicka. To som zvedavy, co budes robit ty, ked skonci kryci manever zvany studium na VS (nepochybujem ze skonci titulom, tatinek predsa na to ma). No ale co potom, ked sa budes mat postavit na vlastne nohy, a opustit pohodlie rodinneho hniezda? BTW ze vraj v Zline odkedy mas tu Fabiu, hlasi chirurgicke oddelenie vyrazny narast vykrutenych krkov a polamanych krcnych stavcov, ako sa za tebou ludia otacaju. Nemohol by si jazdit len v noci? -
« Re:
Hmm, ja mam Reanult a Nokii 7110, sice tu Nokii uz dlouho, ale funkcema patri porad mezi nejlepsi! Fakt je, ze je hodne poruchova(pravdepodobne slaby procesor)! Nejspolehlivejsi je asi 5110, snad ze vsech mobilu! Nemusim mit jen Nokii, aby si to nekdo tak neprelozil! -
« Bez nadpisu
to Huf: i po mě se všichni otáčeli, hlavně ženský, což mě celkem těšilo. Ale nejel jsem v nablýskané Fabii, ale jen jsem si pěšky vykračoval po Al-Arish ( to jsem ušetřil za nový auto :-)) )
to all others : mám Fiat + Siemens, obojí v pohodě. U toho mobilu nemůžu tvrdit, že další bude zase Siemens, prostě rozhodne aktuální nabídka v době pořizování

Hufnágl