Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
matuS 01.06.01 12:38
« Re: to WOLFF
luf> ja ked som napisal ze "drzal za *" tak som to nemyslel nijako urazlivo. lenze v chlapskej spolocnosti sa mi lepsie javi slovko "*" ako posva, vagina, alebo zensky pohlavny organ. samozrejme v pritomnosti dam, najme mne srdcu blizkych sa o tomto krasnom organe vyjadrujem inac. :-) -
1, Nepoznas Matusa a je dost mozne, ze by tieto slova volil aj pri pohlade tebe do oci. To je bez urazky, niekto sa tak proste vyjadruje a neposerie sa niekomu povedat do oci, co si fakt mysli. 2, V 0:15 si bol uz taky zniceny? To by som musel cely den vlacit drevo v hore, aby som vecer nemyslel na "rozmnozovanie" :-) BTW tvoja nehoda je dost podobna tej, co sa prebera v teme Bouracky. Pisal som tam, ze by si mohol zhodnodtit ako vidis dosledky tej a tvojej nehody a teda aj bezpecnost europskych a americkych aut, ale akosi sa to tam stratilo. Napises k tomu nieco? -
« Farewell
Odjíždím do Prahy, tak se tu beze mne všichni mějte. Doufám, že zítra uvidím nějaké super názory na "Fabii sedan". Zhruba od té 150ky to celkem chytá spád :o)
Moc bych chtěl, aby to každý z Vás, kdo mě soudí za 1., 2. a 3. příspěvek, přečetl. Nejsem a ani nechci vypadat jako *...
Prostě me wolff a jeho primitivní sprosťárny nenechaly chladným. -
« Re: TO PALLAS
Pallasi, je jedině dobře že jsi si na své auto vydělal sám a čím jezdíš a kolik to stálo opravdu není podstatné... Hufy tu řešil několik dní do čeho má jít a zprvu Fabia nebyla jeho první volba, ale pomalu k ní dospěl na základě SVÝCH preferencí, priorit, potřeb a možností... Nadávat do mu idiotů za tento výběr... To ať si každý probere sám. Wolff je posedlej propagováním svejch demagogickejch názorů o italech...já Alfy žeru, ale jeho afektovaný poznámky o lidech vlastnících Škodovky (samozřejmě s negativní podtextem), mi prostě vadí... Co je to za ubožáky když si koupěj takovej křáp??? No nic, akorát bych se naštval a nechci se dostat k osobním invektivám. -
« Re: to Huf
pallas> Už mě neštvi! Přečti si, s čím na mně on tehdy (i teď) vyrukoval a pochopíš. Sakra copak je to tak složité zalistovat cca 6 týdnů nazpět a pročíst si ty jeho výlevy?
Kdyby mi takovou věc řekl z očí do oči, tak bych mu nic takového neřekl :o)
Asi bych se bránil účiněji...
Jsem blbec, že jsem mu vůbec kdy odpovídal. -
matuS> Problém vidím v tom, že mi nerozumíš. Zkus si ten příspěvek přečíst znovu a pochopíš 2 věci.
1. Je to má první zaviněná nehoda
2. Tvého otce se nijak nechytám, byl to příklad a napsal jsem tam, že bych to v životě o nikom v této souvislosti NEŘEKL!
To bude asi tou jazykovou bariérou... Nechceš psát anglicky?
BTW, jak tam píšeš o tom průběhu nehody, Tvá slovní zásoba o Tobě lecos vypovídá :o)
A víš co, vsadím se s Tebou, že do očí bys mi to neřekl. -
pallas 01.06.01 01:57
Lukas99, mimochodom, len viac takych presvedcenych zakaznikov, a za chvilku bude stat fabia v zaklade pol miliona. Skodovka na tom aj tak uz asi pomaly pracuje, ked pozeram vyvoj cien od noveho roka... inac na skodovackej stranke mi narast cien fabie zdovodnila tlacova hovorkyna narastom ceny palladia (v katalyzatore), az na to ze svetove burzy v tom istom case hlasili pokles cien palladia az na historicke minimum 300 USD (precitaj si). Hmm, ale asi je stale urcita grupa ludi, ktora im to zerie z ruky. -
pallas 01.06.01 01:51
Lukas99: Nemam v plane chvalit sa ako deti na pieskovisku, cim jazdim a kolko to stalo (nie v tejto suvislosti). Komplexy rozhodne nemam, BTW ta suma bola o dost vyssia nez za Hufovu fabku, a naviac ma tesi ze to su moje peniaze, a nemusim za to aby som sa vozil tatovi dozivotne lestit topanky kazdy vecer (alebo umyvat riad?). Jedine co nechapem, preco sa z Hufa stal s tou fabiou rovno riaditel zemegule, ktory tu ide rozoberat psychologicke profily, pocity menejcennosti, komplexy atd. u ostatnych ucastnikov diskusie, to mi teda naozaj vadi.