Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 03.09.01  12:21

« Bez nadpisu

Jen aby ti nezačal rezavět. Evidentně má nový lak. Ale jinak je moc pěknej.
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.01  21:26

« Moje nove GSi

je k videni na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  13:30

« Re:

wolff> Myslíš špatně.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 27.08.01  20:01

« Bez nadpisu

No myslím, že toho Wollfa měl zrovna na svědomí Hufík. A nebo Octavie.Ale nijak mě to nevzrušuje. Nechci být paranoik.l-1 - skoro žádný rozdíl...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  16:15

« Re: Zabezpeceni

vlastne je to blbost, co som napisal, ani na rozlisenie dvoch ludi to vobec nie je spolahlive...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  16:13

jasne, ze IP adresa nie je zdaleka 100% identifikacia... Ale ako priblizna informacia je to celkom pouzitelne (na rozlisenie 2 ludi - na ich identifikaciu (tj. ze ide o jedneho cloveka) uz tazie (najma pri dial-upe, proxy, pristupe z prace a z domu a pod.)). Ale zase sa da tato informacia lahko do diskusie pridat...
    A cookies, aj ked ich ma uzivatel povolene, tiez nie je ziadna istota - daju sa lahko vypnut, vymazat (tj. uzivatel dostane novu s inym ID), alebo zeditovat....
    Jedinou spolahlivou (?) identifikaciou je login...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  13:34

Je to fakt zly. Nikdo kdo se pripojuje modemem nema pevnou IP a ma ji pridelenou od providera DHCP. Vetsi firmy s pevnou linkou jsou zase vetsinou za firewallem, takze taky nic. Udelat neco spolehliveho by slo dost ztuha :-(
  • 00 Reagovat !

foto

24.08.01  11:16

« Zabezpeceni

Tedy panove, nerad vam do te vasi Kokesovaci (take it easy :-) a podobne diskuze vstupuji, ale obavam se ze na urovni TCP/IP a ani HTTP protokolu overovani identity bez vedomi a moznosti ovlivneni uzivatelem neudelate. Vemte si situaci firmy s proxy -- vsichni maji jedno IP (to ze nektere proxy posilaji i klientovo IP je hezke, ale da se to vypnout), nebo vice lidi na jednom pocitaci... Cookies? Ja osobne je mam vyple (be a little paranoid). Proste NEEXISTUJE jednoznacny vztah mezi prispevkem na MC a nejakym uzivatelem (matematik by rekl neco o mnozinach a zobrazovani..., programatora to nasere, protoze neco takoveho po nem v praci furt nekdo chce a on to MUSI nejak udelat -- pouzije nejake berlicky, protoze to NEJDE, a pak se sefove divi, ze to neni spolehlive).

BTW vite co mne nejvic sere? Ze pry nejlinejsi lide jsou lide z IT a konkretne UNIXovy administratori... No to je ale lez!!! (Tak jo, ja se dneska poprve zvednu a protahnu se :-)))

• « 00 Reagovat !

foto

24.08.01  08:47

« Re: ladao

Jóó, taky mě to potom napadlo, že by mohly bejt problémy s přihlašováním více učastníků Mc z jednoho počítače nebo jedné sítě. Ale co takhle udělat zde rubriku tř. Kniha návštěvníků a tam by se dalo zjistit, že např. Huf=Hufnágl=OctavLe(místo Octavie) ladao = 1adao A možná by byl klid, a byl by přehled o tom kdo je kdo. Co na to Cokes, ty tomu prý hovíš ? A co server auto.cz ?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  17:33

« Re: Jo a ještě něco Smarty

ladao: Co to je za hemzy? Jakej klub odstřelovačů? Hufnágla znám akorát z MC a mail na něho nemám. Ad střelci vašeho formátu - no dovol?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  15:13

a aj ked cookie nie je, tak IP adresa vie tiez co to povedat...preto na niektorych diskusnych serveroch automaticky uvadzaju aj IP adresu autora prispevku...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  15:08

pomocou cookies (a auto.cz cookie posiela a nechava i po skonceni session) by sa mali v pohode dat dve rozne prihlasovacie mena dokopy... samozrejme, ak si dotycny zaskodnik cookies nevypne...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  14:50

mno ja si myslim, ze to identifikovat jde. Treba na www.avizo.cz si podas inzerat a pri podavani dalsich ti naskoci uz stranka s textem posledniho inzeratu. Zatimco kolegovi od vedle naskoci jeho posledni inzerat. Ale asi to budou delat cookies, tak mne ted napada. Navenek to bude 1 adresa.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.08.01  14:35

Ne to ne...:-)

Bylo by to hezky i ucelny, ale nevim jak by slo zajistit, aby treba z jedny firmy, ktera se navenek podle me hlasi stejnou IP adresou od vsech uzivatelu (nebo je tam i podadresa???), mohlo pripojit vic lidi...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  14:09

jsem sice z oboru, ale je to stejne jako kdybych byl tesar a nekdo zednik : jsme ze stavebnictvi, ale kazdy rozumi jen tomu svojemu. Laicky si myslim, ze se to takhle zjistit od stolu treba z Ceskeho Krumlova neda, da se to snad zjistit ze servru, kde by se melo dat zjistit nejaka adresa, ze ktere je MC navstevovan a snad by se dalo priradit k teto adrese nicky. Podle hesel se to musi poznat taky. Ale musi to nekdo udelat na servru. Napada mne Cokes ( Martin Kokes ), ktery delal stranky pro ATX a pak jeste jeden, ktery ma super stranky o pneumatikach, jmeno si ted nevzpomenu. Kdyz tito nebudou vedet, tak uz asi nikdo. Muze to byt namet pro servr auto.cz, aby se kazdy, kdo se hlasil z nejakeho mista na auto.cz mohl prihlasit pouze pod jednim loginem. Na nekterych servrech takovou identifikaci maji a mne osobne vzdy to vypisovani hesla a loginu zdrzuje. Ja programuji v Informixu, Uniface, ve kterych se delaji takove "podnikove" aplikace.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  13:08

O těch různých mfilipech a Octaviánech a ATX vím, tak kdo je ten podvodný Wollf ? mfilipe, ty seš z oboru, nedalo by se to nějak zjistit, no třeba jako, že někdo požívá více nicků a k tomu jen jedno heslo ? Možná by to udělalo hezkej obrázek, o různých lidech. Co ty na to ? Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  12:27

« ladao

mfilip je jen jeden, ale byl tu i mfiIip, mfi1ip .... podezrival jsem hufnagla, ktery mi naznacil, ze jsem tezce mimo a ze na to neprijdu. Zdravim.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  11:48

yasny :-) v pohodicce... :-) BTW: ATX mi naimpregnoval KN do me Fabky a podle jeho nazoru to vyrazne ozivlo... Uz se nemuzu dockat az to vecer projedu az prijedu z nemecka... Zatim se mej Lado... cus
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  10:50

1/ jsem nevěděl, že jsi nejsi Kokeš-Cokes, ale sám jsi se k tomu Kokšovi přihlásil a tím mě zmátl( a možná i úmyslně) - tedy * prosím tě, promiň mi to. Zmátl, mě informační šum používání několika nicků. No a co tak sem s toho byl volaaký zmetěný. A co má bejt. Ty seš vždycky in ? Ale do klubu odstřelovačů patříš spolu s Cokesem -Kokešem. 2/Cokes-Kokeš mě parkrát oslovil Laďo - ladao tak jsem mu opáčil Kokeši. Takže příspěvěk 1032 a 1034 patřil Cokesovi. Kokeši ilias Cokes- takže Hufovi mejlni, brnkni nebo kolni, jestli má odvahu odepsat a oznámkovat mě. Rád si popovídám s každým o čemkoliv, co se týká aut, od toho MC je, ale jen když to má nějaký smysl. Ale obávám se, že střelcema vašeho formátu se rozumě diskutovat nedá.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.01  10:00

« Re: 110 R

Zdarec Kokeš, teší mě :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…