Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Mechy - vřesy (to the lost Driverman)
Mám několik zásad v práci: neuplácím a neberu úplatky, ať je ve hře cokoliv, nezaplejtám se s klientama, byť byli sebeneodolatelnější, nedám se koupit, byť by mi byla huba zaplácnuta terénním Bentleyem, který navíc neexistuje a zásadně kupuju a používám výrobky/služby zákazníků, jakkoliv jsou vůči konkurenci suboptimální. A tak, díky tomu, že jsem se kdysi ucházela o zakázku u PI a nechtěli mě (a vybrali si nějaký totální thymolinový pitomce), mám klid a nemusím si rvát vlasy. Všechno je holt k něčemu dobrý :-))) -
« Jazykové prostředky
Pokud bych měla výstižně charakterizovat svůj typický slovník, volila bych asi něco jako "nekonvenční koktejl cizích termínů, spisovné češtiny a expresiv nejhrubšího zrna". Tak se nediv, že teď říkám: "**, to Tě ráda vidím!"
*Není míněno jako vulgarismus, ale citoslovce, vyjadřující upřímnou radost ze shledání :-) -
« Re: Needles and pins
jasně! Manikůra se sekyrkou dělá jistě nesnadno :-).
Add naviják... pro příležitostné výlety do přírody postačí manuální. Takový seženeš od 2.000,- do cca 10.000,-. Není to sice ideální, ale lehké uvíznutí to vyřeší. Navíc to má jednu zajímavou výhodu... můžeš auto popotáhnout do strany. Což elektrický kousek nesvede :-) -
« Hide and seek
Ano, ráda nepozorného Driva znovu nasměruji: U magazínu LN z minulého pátku jsem říkala "prolistuješ s očima otevřenýma". U Týdne z tohoto týdne jsem říkala "prolistuješ u kávy". Kdybys byl ochotnej si podívat na ten Spy, říkala bych asi "až budeš přemýšlet, že diamanty jsou navždy." :-)))))) -
« Needles and Pins II.
Zbytek doporučené výbavy je mi již výrazně duchovně bližší než vojenský rýč a nůžky na větve: chladicí boxy jsem taky se zájmem okukovala, ale proč ten krám stojí třicet tisíc, to nechápu, termoigelitka z Tesca za třicet korun jistě také poslouží :-), doutníky, mobil a notebook jsou moji nerozluční braši a první věc, kterou si do auta koupím hned po pojistce (o kterou se neuvěřitelně řežu s pojišťovnou, respektive aby mě ty vydřiduši vyjmuli z loupežnického tarifu US vozy, prej stojíme při vás, haha) bude GPS. Kamarádi říkaj, že jsem regulérní úchyl a že by mi moh stačit ten kompas, co tam mám (a nad kterým se rozplývám jak jiný nad šatičkama), ale nestačí. Už mám vyhlídnuto...budu konzultovat. -
« Needles and pins
Jsem ráda za ty rady... moje výbava ovšem za Tvým základním seznamem pokulhává více než značně! Vojenský rýč, zvedák, nůžky na větve a menší pilku zatím suplují nůžky z manikůry, nožík - kopie swiss army, pilník na nehty, sponky, hotelové šitíčko a kapesní šroubováček, co nosím v kabelce. Místo navijáku mám holé ruce, kterýma umím v případě nouze dramaticky lomit, bezmocně je spínat a simulovat bezbrannost (mlsně jsem na ně koukala, jen mi to přijde dost drahá legrace na to, abych si to koupila a pak to pyšně vozila v autě na trase domov-byro-domov). -
« Poker Gesicht
Dneska jsem potkala někde u Šeberova black diamond, tak jsem ho jela předjet, bych zkontrolovala, kdo řídí :-)))...a ty dva chlapy vypadali jako motorkáři, co poslední tři dny strávili vyjednáváním s auditorama - ale ke konci se jich "skoro nedobrá, nyní již lepší nálada" v tu lepší neobrátila. Když jsem jim vejrala do auta, tak se tvářili tak zlověstně, že jsem se radši hbitě zařadila před ně a dělala jsem, že tam nejsem. -
« Kratochvíle s interní finanční policií
Vyjednávání s auditem je věc, se kterou naštěstí přijdu do styku jen okrajově. Je to tak jednou za půl roku, a to když mi účetní říká: "To víš, že jo. Klidně si to tam dej. A neboj se, že tě auditor zabije... já to udělám rovnou za něj" -
« Re: Zajíček v své jamce
Služební cesta... vyjednávání s auditem... náročné... únavné... nutný poker-face... chvílemi až nedobrá nálada. Nyní už výrazně lepší! Čas od času se na pár dní vzdálím, ale téma rozhodně nezapade.
Týden prolistován... nic neobjeveno... patrně nedostatečná pozornost. Bude Jaguara od té dobroty a přesněji nasměruje nepozorného driva?
Add landcruising: vojenský rýč, zvedák, nůžky na větve, menší pilka a naviják (ruční stačí) = na hobby landcrusing základní vybavení. Ideálně však ještě: chladící box do kufru (plný "vhodného" občerstvení), krabičku doutníků, GPS, notebook, mobil. -
« Re: Zajíček v své jamce
Výborně! Bravo! Vítěztví nad byrokracií... nová místnost je na světě! Počátkem 21. století je vpravdě zázrak, že nebylo třeba prositi, či postoupiti desátek všemocnému rozhodovateli. Příliš mnoho témat? Na diskusním fóru? Katastrofa!
...no nic! Hlavní je vítěztví!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!