Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  21:05

« Re: Mordechajovna - dancing in the rain - lenses - dead sea

Při vzpomínce na Mrtvé moře a jagu pokusy v něm mám slano asi tak všude, kam se člověku může dostat sůl. Navíc, protože jsem dementní, tak jsem tyto pokusy opakovala při každé návštěvě )co kdyby se něco změnilo). Ale taky krásný obrza mám, krásný obraz růžových hor na druhé straně.
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.01  21:03

« Stormy gale

Scorpio, já vím, že jsi mocný pán nad počasím, ale jestli toho nenecháš, tak v HP za chvíli nezůstane jediný wokno.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  21:03

« Re: Mordechajovna - dancing in the rain - lenses

Naopak, Tvá volba byla naprosto správná! A díky za ní, díky moc. Když není nic je Lacrysin lepší vody mořské ... i když ta taky docela nevadí. Teda kromě tý z Mrtvýho ... fuj, při vzpomínce na scorpio pokus/hovadino/blbost mám furt slano v puse! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  21:01

« Re: Mordechajovna - dancing - brýle v bagáži

Dalo by se říct, že mi nepřijde vůbec nic divnýho na tom, že má Scorpio úplně stejný dipotrie jako Jagu. Těch šest mám na pravým, 5,5 na levým. A nějakej ten astigmatismus k tomu a tak. Óstrost vidění cca do 15 - 20 cm.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:58

:-)) scorpio oči 5,5 a 6. Klopýtání a šátrání rukama všude kolem je standartní pohyb bez optiky. Jednou si dokonce scorpio naštíplo nohu, když si myslelo, že už je na konci schodů ... a oni tam ještě dva :-) ... bez optiky nepřečtu ani znak na volantu u auta :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:58

Aha :-(((.... snažila se volit po ofrouďácku: nejužitečnější z všeobecných. Mě pomáhaj v akutních případech...ale protože jagu oči jsou na tom tak nějak podobně, "ne zcela zdravý", když je moc akutnosti, sloužej více méně jako borová voda....Pípovi pak jako pitivo.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:55

« Re: Jména - hobbies - knowing

Hahá....malý příklad: Kyb, rozen na Malé Straně, tři roky po sobě (vždycky před zkouškama z češtiny) na mou otázku "Takže ve které ulici na Malé Straně se narodil Jan Neruda?" opáčil po krátkém váhání: "Na Kampě". V sobotu se mě po osmncátý ptal, jak se jmenuje hlavní město Maroka. "Zkus si vzpomenout," řekla jsem. Po sedmnáctý si vzpomněl, že CAPABANKA (kombinace Casablancy a Rabatu, což je něco z financí).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:55

Lacrysin ... vím! Použil, ale moc nepomáhá, scorpio oči nejsou "tak úplně zdravý", ale to je jedno. Kapky používané tu před odjezdem ještě byly ... a nejsou! Zřejmě je Pípa vypil, když došel obsah všeho! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:50

« Re: Jména - hobbies

Nejsem :-)), tahle banda to "nemá v popisu života" ... několikrát jsem je vyzkoušel. Nikdy žádný úspěch! A to se fakt snažili. Chtěli se vytáhnout a trochu zamachrovat aby sídlo a dům hrůzy a ... tak, prostě aby volné pole působnosti v době naší nepřítomnosti. TV a denná tlač je přestala zajímat tak před 2 lety ... z tý doby si sem tam něco pamatujou.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:49

Kéž bych mohla tvrdit to samý! Moje brýle padly do pazour komu? Kyborgovi a jeho jednotce. A jsou kde? Asi v kontejneru. A já co? Ráno se pokaždý přizabiju, když se se šesti dipotriema snažím doplazit do koupelny pro čočky. Které tam ne vždy jsou!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:46

« Re: Mordechajovna - danicng - blind eyes

Víš, že jsem to nevěděla? Ale jako praktickej off-rouďák bych si nechala radši ruku utít, než tam ten Lacrysin nedat.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:44

Go to Kit. Lacrysin there. Suitable for all sorts of soft lenses.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:42

Scorpio, ty jsi teda fakt naiva! To ty moji taky říkaj! A když jsou spolu zhoufovaný, televizí okázale kolektivně pohrdaj. Ale byl jsi někdy s někým z nich, kdo Tě ve slabší chvíli považuje za sobě rovného puberťáka sám? To bys čuměl! Válej se na břiše, pivo (Mordechajovo) na zemi u jedné ruky, cigára (nikoliv však popelník) u druhé a pomfrity a kilo majonézy a kečupu in between - a neoderveš je. A čtou Story, Spy a Štastnýhop Jimma, kdykoliv si myslej, že svědkové nejsou přítomni!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:42

« Re: Mordechajovna - dancing in the rain

aha, špatně čtu, scorpio oči jsou poměrně dost slepý, čočky pálej v očích (vždy po jízdě na biku), brýle ...nevím kde! Asi v bagáži. Snad.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:39

Já vzala Tvé varování vážně, velmi vážně, protože vím, že "everywhere you go, you always take the BAD weather with you"...však jsem si užila bazénu...ty jediný dva dny, co tu bylo hezky...dneska teda ne, protože tam přitáhla mladá Hurvínková se svou dementní sestrou a ještě s nějakou partičkou, seděli jsme s Mordechajem přikrčený pod pergolou a neodvážili se k tomu bazénu jít...já šla na chvíli, s foťákem, zdokumentovat mé puberťáky, protože jsem si říkala, že bez fotodokumentace mi nebudeš z M věřit ani slovo.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:39

tak tady se to mírně liší. Tahle banda se na TV zjevně moc nedívá. Považujou to za přízení, nesvobodné, málo akční, přiblblé, nedůstojné mladého člověka, zhovadilé, buržoazní, kapitalistické, nepotřebné, divné, malej vodvaz z toho, okázalé, málo piva z toho teče ... dodržujou to velmi striktně! Jediné co asi dodržujou striktně!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:36

Já nechci nic uklízet. Odmítám cokoliv uklízet. Nehodlám po nich uklízet vůbec nic, i kdyby se jejich mrtvoly měly válet po celým domě! Tys přišel s tou naivní představou, že povoláš viníky, aby uklidili, co napáchali.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:33

« Re: Mordechajovna - always the sun

:-)) myslíš ... obloha titanově šedá :-)) ... včera jsem Tě varoval :-) ... užít koupání a sunshinu mělas! ... btw uklízet? ... co chceš uklízet? ... nemá to smysl! nemá! ani ten nejmenší! ... vím to, vidím kol sebe! Nemá! BTW ... v dešti se jen tančí :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:32

« Re: dům - výslech - Pyro a ostatní mor - garage

ení to zvláštní. Jen jsi zapomněl zkontrolovat LifeMaster. Zkus to. Dveře se zaseknout v půlce a nepůjdou tam ani zpátky. Protože a´t už Šogun nebo Prochy, někdo se zkoušel pověsit na táhlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  20:30

A jak fut čuměj na televizi! Včera a dneska nás Mordechaj zavolal do Pottery na oběd-bazén-večeři a víš co udělal Kyb? Byl UVNITŘ (protože bylo "nesnesitelný vedro a u bazénu je to k nepřežití") a díval se tam na Eurosport! A večer včera chtěl zůstat doma, aby se moh dívat na HBO, i když nám měl ráno v osm přijet kontejner a při přespání v Lego hrozilo vstávání v 6, aby tam stih bejt včas!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…