Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Stormy gale a dead sea - contact lens - titan
Titan je slitina...hergot, mám nějakej bordel v tý metalurgii...jsem nakažená puberťákama, jak jim furt něco vysvětluju, tak blbnu...dneska Kybovi inflační spirálu...nechtěj slyšet ty hovadiny, co jsem mu asi říkala...prostá duše mi ale věří...hlavní je bejt přesvědčivej...Wichterle se to píše. -
« Re: Stormy gale a dead sea
rád bych toho nechal! I tady to vypadá jak ve větrným hradě ... Ad dead sea ... rovněž, pokaždé pokus, jestli to jako neředěj :-)) Mimo čvachtání jsem si úmyslně loknul ... třeba to vyzkoušet ... pak jsem se křísil asi dva dni! Prostě demence, nic než demence! Všichni tvrděj, že je to kravina, ... scorpio to musí vyzkošet! Asi sem fakt divnej! -
« Re: Mordechajovna - dancing - brýle v bagáži
:-)))) ... snažej se nám to vosolit! Ale když jsou vynalaezný čočky, tak už tolik netrpím...předtím trpěla...prvně potupným nošením mimořádně hyzdících brýli na pokladnu v citlivém věku 14 let (ufa: "lepší bys stejně zničila, poslouží to stejně, na nějaký výstřelky máš času dost"), pak hlavně tím, že při táhle slepotě periferní vidění dost bída! A to mi jako offrouďákovi, Inčučúnovi a jaguáromopslíkovi dost komplikovalo život. První den s čočkami - jagu was reborn. -
« Re: Mordechajovna - dancing in the rain - lenses - dead sea
Při vzpomínce na Mrtvé moře a jagu pokusy v něm mám slano asi tak všude, kam se člověku může dostat sůl. Navíc, protože jsem dementní, tak jsem tyto pokusy opakovala při každé návštěvě )co kdyby se něco změnilo). Ale taky krásný obrza mám, krásný obraz růžových hor na druhé straně. -
« Re: Mordechajovna - dancing in the rain - lenses
Naopak, Tvá volba byla naprosto správná! A díky za ní, díky moc. Když není nic je Lacrysin lepší vody mořské ... i když ta taky docela nevadí. Teda kromě tý z Mrtvýho ... fuj, při vzpomínce na scorpio pokus/hovadino/blbost mám furt slano v puse! :-)) -
« Re: Mordechajovna - dancing - brýle v bagáži
:-)) scorpio oči 5,5 a 6. Klopýtání a šátrání rukama všude kolem je standartní pohyb bez optiky. Jednou si dokonce scorpio naštíplo nohu, když si myslelo, že už je na konci schodů ... a oni tam ještě dva :-) ... bez optiky nepřečtu ani znak na volantu u auta :-) -
« Re: Mordechajovna - dancing in the rain - lenses
Aha :-(((.... snažila se volit po ofrouďácku: nejužitečnější z všeobecných. Mě pomáhaj v akutních případech...ale protože jagu oči jsou na tom tak nějak podobně, "ne zcela zdravý", když je moc akutnosti, sloužej více méně jako borová voda....Pípovi pak jako pitivo. -
« Re: Jména - hobbies - knowing
Hahá....malý příklad: Kyb, rozen na Malé Straně, tři roky po sobě (vždycky před zkouškama z češtiny) na mou otázku "Takže ve které ulici na Malé Straně se narodil Jan Neruda?" opáčil po krátkém váhání: "Na Kampě". V sobotu se mě po osmncátý ptal, jak se jmenuje hlavní město Maroka. "Zkus si vzpomenout," řekla jsem. Po sedmnáctý si vzpomněl, že CAPABANKA (kombinace Casablancy a Rabatu, což je něco z financí). -
« Re: Jména - hobbies
Nejsem :-)), tahle banda to "nemá v popisu života" ... několikrát jsem je vyzkoušel. Nikdy žádný úspěch! A to se fakt snažili. Chtěli se vytáhnout a trochu zamachrovat aby sídlo a dům hrůzy a ... tak, prostě aby volné pole působnosti v době naší nepřítomnosti. TV a denná tlač je přestala zajímat tak před 2 lety ... z tý doby si sem tam něco pamatujou. -
« Re: Mordechajovna - dancing - brýle v bagáži
Kéž bych mohla tvrdit to samý! Moje brýle padly do pazour komu? Kyborgovi a jeho jednotce. A jsou kde? Asi v kontejneru. A já co? Ráno se pokaždý přizabiju, když se se šesti dipotriema snažím doplazit do koupelny pro čočky. Které tam ne vždy jsou! -
« Re: Jména - hobbies
Scorpio, ty jsi teda fakt naiva! To ty moji taky říkaj! A když jsou spolu zhoufovaný, televizí okázale kolektivně pohrdaj. Ale byl jsi někdy s někým z nich, kdo Tě ve slabší chvíli považuje za sobě rovného puberťáka sám? To bys čuměl! Válej se na břiše, pivo (Mordechajovo) na zemi u jedné ruky, cigára (nikoliv však popelník) u druhé a pomfrity a kilo majonézy a kečupu in between - a neoderveš je. A čtou Story, Spy a Štastnýhop Jimma, kdykoliv si myslej, že svědkové nejsou přítomni!