Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Stormy gale a dead sea - contact lens - titan
A krutě mě zahambuje, že o této srdci blízké slitině vím tak žalostně málo, že si ani nejsem jistá, jestli to je slitina! (jen vím, že bohatší děti velkorysejších rodičů z ní měly brýle!)...nastuduju...Mordechaj...vždyck… když se sejdeme v úzkém kruhu rodinném, mám podivné nutkání ptát se ho na věci z fyziky a chemie! Už si celkem zvykl...myslím, že je šťastný, že má kde uplatnit...ale s tím měsícem a přílivem mu stejně nevěřím! -
« Re: Mordechajovna - dancing - brýle v bagáži
:-))) to jsem byla já! Popravdě, pamatuju si, že jsme tam byly s mutr snad dvakrát...poprvý, to ještě něvěděli, co se kuje a pak když tam ten pán nebyl, ale byla tam nějaká zástupkyně. Pak to řešili voptice v Mostecký...ty hnědý plastový vobroučky za 25,- korun patřej k věcem, který ufám nikdy neodpustím. Bylo mi 13 nebo dvanáct, když se mi zkazily oči! Měla jsem dlouhý vlasy a prsa! A oni na mě navlíkli tohle! A ta dětská srdéčka, ta dokáží být krutým rytmem! Jeden den jsi normální a druhej den - brejloun! Což bylo v těch letech, kdy na jednýu třídu připadal jeden brejloun (ne jako dneska 50%), dost hustý! -
« Re: Mordechajovna - dancing - brýle v bagáži
:-))))) jistě! Dětská optika na karláku. Odtud nejeden mládežník odcházel zhyzděn děsivou obrubou a těžkým šrámem na duši. Ta cedule tam fakt párkrát byla! ... tos tam byla Ty! ... když já, tak "z technických důvodů prodej dočasně přerušen" :-))) -
« Re: Mordechajovna - dancing - brýle v bagáži
Hahá, jagu nemá široký kořen nosu, to je sice výhoda, ale zato má nos celej jak kliku vod blázince, takže - to známe! Ten pán, co dělal v nestrašlivějším obchodě v Praze (Dětská optika na karláku, dnesk Sony Eliva), dával na dveře "Pro nemoc zavřeno" jen co nás s mutr viděl přicházet...na dítě, kterému nebyla žádná maska CO, nebyly ani žádné brýle...teda byly, ale mělo je někdě na čele. -
« Re: Stormy gale a dead sea - contact lens - titan
Wichterle ... sure, "e" vypado ... jiný ntb, jiná klávesnice, sem tam nějaký písmeno vypadne ... ten druhej ntb ... furt kontroluje HDD. Titan je slitina, ale někdo jí musel ulejt první! Tomu metál! .... z titanu samozřejmě :-) -
« Re: Mordechajovna - dancing - brýle v bagáži
hahá ... to známe! Scorpio má navíc tu "výhodu", že poměrně široký kořen nosu a zároveň z profilu "nějak divně dlouhou vzdálenost očí od uší" ... v překladu to znamená, že takový brýle neexistovaly, a pokud se náhodou stalo, že stroj na výrobu brýlý se pokazil a vypadl z něj zmetek, pak to bylo přesně na divnou scorpio hlavu a samozřejmě to byly ty nejhorší z nejhorších :-)) -
« Re: Stormy gale a dead sea - contact lens - titan
Titan je slitina...hergot, mám nějakej bordel v tý metalurgii...jsem nakažená puberťákama, jak jim furt něco vysvětluju, tak blbnu...dneska Kybovi inflační spirálu...nechtěj slyšet ty hovadiny, co jsem mu asi říkala...prostá duše mi ale věří...hlavní je bejt přesvědčivej...Wichterle se to píše. -
« Re: Stormy gale a dead sea
rád bych toho nechal! I tady to vypadá jak ve větrným hradě ... Ad dead sea ... rovněž, pokaždé pokus, jestli to jako neředěj :-)) Mimo čvachtání jsem si úmyslně loknul ... třeba to vyzkoušet ... pak jsem se křísil asi dva dni! Prostě demence, nic než demence! Všichni tvrděj, že je to kravina, ... scorpio to musí vyzkošet! Asi sem fakt divnej! -
« Re: Mordechajovna - dancing - brýle v bagáži
:-)))) ... snažej se nám to vosolit! Ale když jsou vynalaezný čočky, tak už tolik netrpím...předtím trpěla...prvně potupným nošením mimořádně hyzdících brýli na pokladnu v citlivém věku 14 let (ufa: "lepší bys stejně zničila, poslouží to stejně, na nějaký výstřelky máš času dost"), pak hlavně tím, že při táhle slepotě periferní vidění dost bída! A to mi jako offrouďákovi, Inčučúnovi a jaguáromopslíkovi dost komplikovalo život. První den s čočkami - jagu was reborn.