Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Houston - come, come - flákota - průraz - apple - weird
Varianta na "to je různý": "To máš případ vod případu." Vzniklo tak, že Heinr s Karlosem mudrovali v Pottery, když byl tzv. Open House (znamená, že jagu tam řádí), jak to je s tou erekcí a alkoholem. "Vožereš se - postaví se ti. Vožereš se - nepostaví se ti. To máš případ vod případu." Málem jsem upadla smíchy do grilu. Později tam upadl Heinrich. -
« Re: Houston - come, come - lísteček - hrachor - strawberry d
... další slovo, který mi nejde "bydlo" ver "bidlo" ... nikdy nevím, který je který :-) ... ad jídlo: on je totoiž propastnej rozdíl mezi "sladkým jídlem" a "sladkostmi" ... "sladkosti" beru všema deseti, "sladký jídlo" ani omylem! -
« Re: Night - NTB sere
Já vím! Já ale nemůžu! Já to umím, umím ledacos s počáítačema! Ale to by Mordy nesměl bejt úchyl! Měli jsme tu psycho, psycho největší na počítače, to jsi nikdy v životě neviděl...Mordy se ho BÁL...a on třeba znemožnil ovládání a ovladače a nstavenní úplně všeho! Nejde to odb¨lokovat! Teď se složitě o tom jedná! Je zablokovanej i můj NTB! Můj vlastní, za moje vlastní peníze těmahle mejma hlavama vydělaný NTB! A kbyův PC sice už na Tržišti, ale kyborg ho samozřejmě vy*vil, ještě než ho uved do chodu! -
« Re: Houston - come, come - lísteček - hrachor - strawberry d
ééé II. ... to je taky zvrhlost nejvyššího stupně ... do Haagu jsem se ale neobrátil, ale když síly spojíme, tak by sme třeba mohli "položit" Gurmán na lopatky! ... už to vidím: "navědomost se dává, že jest zapovězeno mršiti lahodné strawberry jejich zatěstováním" ... a další. Porušitele by jsme pak házeli do Vltavy ... jak jinak než z Karlova mostu :-) ... ale s tou vychytávkou, že na Kampě by jsem je bydlem sráželi zpět do proudu! -
« Re: Night
Pošlu Ti číslo! Pošli na něj nějaký motorkáře! Oprav, nebo tě rozjezdíme! Ho zabiju!!! Včera jsem mu poslala (vypil mi gatorade, náhradní sice donutila koupit, ale i ten vypil) sms "Kybrog Mordechaj, spolehlivý jako vždy! Teda Kyborg, Tvoje slovo, to je teda fakt berná mince! Nevadí ti, že jsi za idiota?"....následovala vzteklá odpověď, pak moje ironická kontraodpověď, pak sms "prto Tebe bych chcípnul, tak mě třeba zabij" a pak asi hodinový telefonát, kdy mi kyb plakal do telefonu a říkal, že by pro jagu chcípnul...co mám na to říct? Zase jsem mu to odpustila! Ale NTB mu nevodupustím!!!! Ne, ne, protože Scorpio se těší! -
« Re: Houston - come, come - lísteček - hrachor
Těchto zvěrstev známe hodně! S jedním jsem ale u mezinárodního soudu v Haagu nepcohodila, nebylo uznáno jako zločin proti lidskosti - nikdo se mnou nesouhlasí! Jagodový knedlíky. Připadá mi zvrhlý brát krásný, čerstvý, voňavý jahody a strkat je do nepolknutelnýho těsta a pak je - VAŘIT! -
« Night
Včera! Včera přišla Jagu na tržiště s brašničkou do Agipu...NTB rozložila...a i když fungoval v byru, ani ťuk! jakýkoliv pokus otevření souboru s názevm "deníček 7", potažmo jakéhokoliv wordového soburou, potažmo jakéhokoliv textové editoru, přesněji řečeno jakéhokoliv programu, skončil neúspěchem. Kyborg prej "o víkendu opraví" To už říká od minulýho čtvrtka! Jestli nebudu moct psát o wocheende, tak budu pěkně vzteklá jagu!