Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:40

« Kyborg s nákladem

kyborg je před domem. Co tonese za náklad? Snůšku lží. To jsem moc zvědavá, co zase vykonstruuje za historky. A jak bude kňourat, že KVULI MĚ nestihneme koupit v Bagel shopu bagely! Zastřelím ho a zakopu na zahradě.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:39

« Re: Oudy - Odhalení - nuda v Čechách

:-) bez obav ... sem cestu znaj! A po minulém týdnu věřím, že jeden Dennis v plné zbroji stojí v záloze někde za rohem :-)) BTW dennis ... na to slovo mám zajímavou vzpomínku. Jednou takhle jel jsem s kámošem jeho vozem, vůl si nevšim, že se na nás žene dennis nehoukající ale blikající ... zastavil se až o jeho dveře ... tak nás lehce posunul ... nikomu se nic nestalo, jen to slovo se vylisovalo do předních i zadních dveří! Bylo to úžasné! ... když si člověk odmyslí, že šlo vo hubu! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:38

« Re: Pěkný dárek - naštěstí

Naštěstí jsem FIRE AND STEEL! Vnitřní oheň - nejlepší ústřední topení.
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:37

« Pěkný dárek

Scorpio, leje a teplota klesla asi tak na patnáct stupňů. Jagu má na sobě toliko pareo (ne pajero) a tílko. To jste jí dal pěkný dárek! (Marečku - taky miluju).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:35

« Re: Busy Scorpio - hry zimmermannovy

Též mám různé knihy! Teda jako - knihy mám různé všeobecně, ale i v tomto segmentu různé knihy! to Scropio asi taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:34

Scorpio...neměl bys zkontrolovat tu garáž? Dennisové maj dneska dost napilno, aby se tam k Vám dostali včas.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:34

...k-l-a-s-i-k-a ! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:32

chválihodné! chválihodné! ... tak to má vypadat! Ať se sbory projedou taky trochu k "normálním" lidem, ne? Tady to stále vypadá, že tu musely projíždět přes zahradu nejen pomocné technické sbory, ale že sem upad i nějakej ten Scut a tank růžovej se tu točil jak o závod! Mariňáci pořádli ostré střelby z bazénu na vše co se pohlo, zemní pěchota rozesela nášlapné miny a grupa nepodarků je pak odpálila! Asi je fakt zabiju!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:28

« Re: zvláštní příběhy, tajnosti - netajnosti II - co říct - t

Ber to jako obohacení!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:27

:-))) Aso pět let jsme si s bratrem v pokoji před spaním pouštěli každej večer z příšernýho kazeťáku na diktafon nahraný hry...live při představení. To Ti pak vleze pod kůži.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:26

« Re: zvláštní příběhy, tajnosti - netajnosti II - co říct

:-) ok, tak já to teda nesolvuju, ale stejně je to prasárna, takhle mršit krásnej jazyk! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:25

Hahá...nuda je smrtelný hřích. Jak cejtím, že by se mohla někde na horizontu objevit, popadnu rtuť a - prásk s ní na zem. A když to nepomůže, rozřežu si pneumatiky, zničím senzor v autě, nechám dům dokořán a ujedu nebo aspoň pustím myčku a pračku a vyrvu ty přívodní hadice ze zdi. A pak už jen volám pomocné technické sbory...a fotím si je.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:24

:-)) to už fakt není možný! ... taky nazpaměť! ...hlavně vybrané kusy! ...celou kolekci vytrvale studuji :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:22

« Re: Oudy nad pottery - i jinde

bes-ti-e :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:22

« Re: Oudy - Odhalení

ráno hasiči, večer security ... nenudíš se, tak trochu? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:21

« Re: Oudy - Odhalení

Stará Hurvínková má vypnuto. Mladá Hurvínková má taky vypnuto. A Kyborg - má ten snad zapnuto? No, to ani náhodou. Já ti dám, bagels na snídani. Já Ti dám po držce.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:20

« Re: Oudy

ano i nad pottery ... vím to, když to dělám, ne? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:20

Já to brala jako vtip. Překontrolovala jsem, pravda, původní zprávu, jestli to není vtip směrem k mé gramatice, což nebyl, takže jsem to brala prostě jako vtip, že to tak hezky, neotřele vypadá. Do not solve it.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:18

dalo by se říci, že nazpaměť.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  23:18

...ježíš to je strašný "nemejlýš" ... ty íčka zase nejsou tak blízko sebe, aby to moh bejt překlep. Scorpio?!? ... možná sis moh ten bungee fakt vodpustit! :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…