Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Oudy - Odhalení - nuda v Čechách
:-) bez obav ... sem cestu znaj! A po minulém týdnu věřím, že jeden Dennis v plné zbroji stojí v záloze někde za rohem :-)) BTW dennis ... na to slovo mám zajímavou vzpomínku. Jednou takhle jel jsem s kámošem jeho vozem, vůl si nevšim, že se na nás žene dennis nehoukající ale blikající ... zastavil se až o jeho dveře ... tak nás lehce posunul ... nikomu se nic nestalo, jen to slovo se vylisovalo do předních i zadních dveří! Bylo to úžasné! ... když si člověk odmyslí, že šlo vo hubu! :-) -
chválihodné! chválihodné! ... tak to má vypadat! Ať se sbory projedou taky trochu k "normálním" lidem, ne? Tady to stále vypadá, že tu musely projíždět přes zahradu nejen pomocné technické sbory, ale že sem upad i nějakej ten Scut a tank růžovej se tu točil jak o závod! Mariňáci pořádli ostré střelby z bazénu na vše co se pohlo, zemní pěchota rozesela nášlapné miny a grupa nepodarků je pak odpálila! Asi je fakt zabiju! -
Hahá...nuda je smrtelný hřích. Jak cejtím, že by se mohla někde na horizontu objevit, popadnu rtuť a - prásk s ní na zem. A když to nepomůže, rozřežu si pneumatiky, zničím senzor v autě, nechám dům dokořán a ujedu nebo aspoň pustím myčku a pračku a vyrvu ty přívodní hadice ze zdi. A pak už jen volám pomocné technické sbory...a fotím si je. -
« Re: zvláštní příběhy, tajnosti - netajnosti II - co říct
Já to brala jako vtip. Překontrolovala jsem, pravda, původní zprávu, jestli to není vtip směrem k mé gramatice, což nebyl, takže jsem to brala prostě jako vtip, že to tak hezky, neotřele vypadá. Do not solve it.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!