Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: bungee ver. titan I. - staff rozhovory
tady už prakticky nikdo není a tak nemůže lézt! Nesporná výhoda deštivého pondělí ergo neděle! ... a jedno velký překvapení: dneska jsem nezaslech, nic o tom, že bych byl divnej :-))) ... buď jsou fakt tak unavený, nebo já vypadám tak blbě, že se to jako rozumí samo sebou. -
« Re: Hu---áááá
Stejně šílím radostí a jím tyří tyčinku a přikusuji k ní kozí sýr, což je komibnace sice zvrácená, ale lahodná. A Dvdff ZAMKLA do šuplíku a úschová, kdyby mi někdy, při noční session, došel tabák. A bude mě to hát u srdce, že tam je. (alespoň do té doby, než dojde k vypáčení) -
« Pondělní rozjímání
Je hnusně. Je tma. Je zima. Vadí to off-rouďáckomu srdci? Ne! Scorpio? Kdepak poletuješ? Jagu se pokusila o rozhovory se staffy, ale marně. Všichni na obědě. Pořád. Myslím, že se na ten oběd přesunuli rovnou ze snídaně. Asi je jim hnusně, zima a tma, tak musejí defragmentovat v restauránu U Šípů. -
« proces produkce nadhodnot
Rozdávání medailí se nekonalo! Předčili moje očekávání! ...udělali míň než "jenom nic". Polovina staffu onemocněla záhadnou virózou a druhá půlka s nima držela "basu"! Takže se tu nevyskytoval téměř nikdo. Je ale třeba ocenit, že tímto přístupem sice nevzniklo mnoho nadhodnot, spíše naopak (slibně připravený projekt je díky nečinosti v p..... prostě TAM), ale zase nadruhou stranu: předešlo se škodám na vybavení officu!