Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Houston - come, come - flákota - průraz - apple - weird
Heinr? Ten si vždycky všechno nějak zodpoví...systémem důmyslných lžových sítí, které klade, kudy chodí, až se v tom po kolena brodí...a hrabe mu z toho na kvadrát! ....btw...kula s Mordym v neděli pikle v Pottery, teda smlouvali "různé postupy na různé lidi" (nikoliv pracovní, jen mi hustil do hlavy, co mám kde komu říkat)...ten člověk by měl napsat knihu "Great years of conspiration" -
« Re: Výchova dívek v Čechách
A nyní brutální: malá jagu po spále (kterou měla kupodivu, i když lékaři tvrdili, že to není možné, dvakrát v životě) ve věku asi šesti let pöslána k podvným lidem do Moravských Budějovic na "ozdravný pobyt" Dům velký a hojný. V něm starý pár, ona v domácnosti, on ředitel gymnázia ve výslužbě. Vařilo se ve velkém, celé dny. Jedna speciální místnost určená pouze ke skladování upečeného, jedna ke skladování zavařeneého atp. "Ta tě u nás vítáme a řekni si, co za jídlo nemáš ráda?" ...."zemlbábu a rejžovej nákyp" ˇ(jagu šťastně a důvěřivě)...."Ale to je velká chyba! Tak to my tě to musíme naučit jíst!"....celej tejden nebylo (pro mě) nic jinýho. A dokud jsem nedojedla, nesměla od stolu. Celé hodiny seděla u stolu. Dokud nedojedla, nesměla se napít - jídlo se přeci nezapíjí. Vrátila se jak z Dachau zmučená. -
« Re: Night - NTB sere
na to pomůže jedno, přetáhnout na server, zformátovat a jede se dál. Nechceli formátovat bo blokovaný ... vložit systémovou disk/CD ... a vymršit blokaci krz setup. Ad IT úchyl ... znám, tady jich pár je. Některý dosáhli nejvyššího stupně : billovi okýnka ovládaj zásadně jenom klávesnicí! Ale neuvěřitelně rychle! Docela čumím na ten prstoklad po klávce! ... ale normálně se s nima bavit nedá. Jenom 1-0-0-1-1-0-1-0-1-1-1-0-1 :-))) -
« Re: Houston - come, come - flákota - průraz - apple - weird
Varianta na "to je různý": "To máš případ vod případu." Vzniklo tak, že Heinr s Karlosem mudrovali v Pottery, když byl tzv. Open House (znamená, že jagu tam řádí), jak to je s tou erekcí a alkoholem. "Vožereš se - postaví se ti. Vožereš se - nepostaví se ti. To máš případ vod případu." Málem jsem upadla smíchy do grilu. Později tam upadl Heinrich. -
« Re: Houston - come, come - lísteček - hrachor - strawberry d
... další slovo, který mi nejde "bydlo" ver "bidlo" ... nikdy nevím, který je který :-) ... ad jídlo: on je totoiž propastnej rozdíl mezi "sladkým jídlem" a "sladkostmi" ... "sladkosti" beru všema deseti, "sladký jídlo" ani omylem! -
« Re: Night - NTB sere
Já vím! Já ale nemůžu! Já to umím, umím ledacos s počáítačema! Ale to by Mordy nesměl bejt úchyl! Měli jsme tu psycho, psycho největší na počítače, to jsi nikdy v životě neviděl...Mordy se ho BÁL...a on třeba znemožnil ovládání a ovladače a nstavenní úplně všeho! Nejde to odb¨lokovat! Teď se složitě o tom jedná! Je zablokovanej i můj NTB! Můj vlastní, za moje vlastní peníze těmahle mejma hlavama vydělaný NTB! A kbyův PC sice už na Tržišti, ale kyborg ho samozřejmě vy*vil, ještě než ho uved do chodu!