Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:47

« Re: Kontrola činnosti - materiály

Pro Sandemana, řečí našich osobních puberťáků "Sandyho" určitě. Titan je příliš pružný.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:46

« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla

Do těla...hahá! ALe jinak řešení brilantní. Šup s medvídkama do Expa a místo writingu za volantem bude obžerství za volantem...a grappa se vejde do kabelky, do pocket off-road výbavy!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:42

« Re: Kontrola činnosti

pravda: dřevo lepší titanu
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:41

« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla

dej jí do auta. Tam jí zpleníš sama :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:39

Sandemanovi to nevadí, ten má všechno dřevěný.
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:38

« Otázka na Tělo

Řeším závažný, nerudovský problém - opět. "Kam s ním?" Kam s medvídkovou taškou ALU FIX? Když ji nechám tady, bude zpleněna. Když si ji vezmu domů, bude taky zpleněna, jen jinými osobami! A to bych teda fakt vraždila.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:37

ano ... zlý, ošklivý, nepěkná věc! ...Ale učí se dobře, to nemohu říct! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:35

Jagu se taky zapřísáhla, že zítra bude DŘÍT. Musí, musí sedět s nepodarky, jinak přijde zkrátka nejen Sandeman! BTW: docela zlý, ošklivý, nepěkná věc. Got to fight...more. More in M...or PL. ALe nevěší se jagu. Protože "v O. mě vezmou vždycky".
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:29

dnešek vypouštím, ale zítra! Zítra bych měl začít něco dělat! Jinak budu mít pro Sandemana "jenom nic" :-)) ... což by asi nebylo zrovna k smíchu!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:28

« Re: bungee ver. titan I. - staff rozhovory - nadhodnoty - Hl

Scorpio! Já Tě zbožňuju! Muka! Já Tě úplně vidím, jak zaklapneš tu knížku a říkáš tím suchým tónem: "Čtu." Boží.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:25

:-) to je krásný!, "když pochopím kdo je vrah" ... málokdo to přizná, že to není vždycky easy číst to v origo. Bohužel nemám moc času a sil číst tyto knihy ... dost mět to mrzí. BTW když jsem četl poslední detektivku, tak asi na 15 straně 300 stránkový knihy... mi nějaká dobrá duše prozradila pachatele. Takovým tím nejklasičtějším způsobem: duše: "... jééé to sem četla, to bylo fakt dobrý, sem nevěřila, že to udělal Jack ... taky si to čet?" ... " scorpio: "čtu".
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:23

« Kontrola činnosti

Scorpio? Nestojí Ti taky výjimka za zádama a nekotroluje, co jsi za dnešek udělal? Já si dám pršut!!!! Radost trvá!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:20

« Re: Omluva - Belzeluboš

Sice se mnou teď konzultuje své postřehy, ale psát MC a předstírat, že přemýšlím mi jde relativně dobře. Navíc má pocit, že je důležitej! Chudák Lubomor, já ho tu pomlouvám, ale je to dobrý člověk. Jen trošku příliš pinktlich...taky má ze mě arytmie.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:17

Mě se někdy líběj český překlady ví, než originál. Na druhou stranu detektivky - ty vždycky radši angl.- dýl vydržej a mám radost, když pochopím, kdo byl vrah.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:15

« Re: Hu---áááá - oprava spěchových překlepů - easy

Scorpio - zajímavý postřeh: Víš, že od nikoho na světě nezní easy tak opravdu? Zvláštní!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:15

« Re: Omluva

hahá ... nejlepší taktika! Zadat práci!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:14

« Re: Omluva

Dík...možná oho bude víc, proluk. Je jak šílenej! Naštěstí jsem odlákala jeho pozornost rafinovaně - požádala jsem ho, ať mi pomůže zhodnotit nějaké inserty. Tak hodnotí a nestojí mi za zádama.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:14

v angličtině je nejlepší! Ale kupodivu i českej překlad není špatnej.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:12

« Re: Hu---áááá - oprava spěchových překlepů

:-) easy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:11

« Re: co - divný chat

Zfetovaný - možná. Dobrovolný - stoprocentně.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…