Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla - disciplína
To, že se držím kochat je způsobeno nikoliv mou železnou vůlí a tuhou disciplínou, ale tím, že jsem v HP. Připadá mi zvrhlý cpát si do hlavy Scorpio pochutiny v noře, ještě ke všemu na mým stole...který jsi neviděl, ale je značně...ofrouďácký! (Nachází se tu všechno, co můžu někdy na něco potřebovat, uprostřed krčí se malý prostor o velikosti NTB.) Ad otázka: proč jsou v tom druhým autě? Protože kdyby byly v tom, ve kerým jedete, nemuseli byste kupovat nový a kola ekonomiky by se neotáčela. -
« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla (úchylného)
:-) Ty mě bavíš! ... že se vydržíš kochat! ... taky kochávám, ale až pak zbytkama(obalama) ... a to už pak moc ke kochání není! BTW ... alu-fix, máme je v autech, to kdyby přepadla strašlivá potřeba zakoupit tuny zmrzliny a přepravit z marketu do chýše. Paradoxně se vždy nacházejí všechny tyto igelitky v "tom druhým autě". Proč? -
« Doubts?
BTW...když mě dneska hodný pán s felicií Follow me odvezl k pumpě Lukoil na Ruzyni, byla tam za výlohou fetišárny YMH - WindStar (?)...já Ti nevím! Je to velký jako kráva! Bych se na to ani nevysápala snad! BTW 2: Neměli tam pana Hnědýho Noir. Nikde ho nemaj! Zato měli (koupila omylem, nepřečetla řádně) vanilla and bannana....nebylo to zrovna lahodné. -
« Re: bungee ver. titan I. - staff rozhovory - nadhodnoty - Hl
:-) to je krásný!, "když pochopím kdo je vrah" ... málokdo to přizná, že to není vždycky easy číst to v origo. Bohužel nemám moc času a sil číst tyto knihy ... dost mět to mrzí. BTW když jsem četl poslední detektivku, tak asi na 15 straně 300 stránkový knihy... mi nějaká dobrá duše prozradila pachatele. Takovým tím nejklasičtějším způsobem: duše: "... jééé to sem četla, to bylo fakt dobrý, sem nevěřila, že to udělal Jack ... taky si to čet?" ... " scorpio: "čtu". -
« Re: Omluva - Belzeluboš
Sice se mnou teď konzultuje své postřehy, ale psát MC a předstírat, že přemýšlím mi jde relativně dobře. Navíc má pocit, že je důležitej! Chudák Lubomor, já ho tu pomlouvám, ale je to dobrý člověk. Jen trošku příliš pinktlich...taky má ze mě arytmie.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!