Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:29

« Re: Doubts? - No doubts

Cosw bylo auto s duší. Ereso ... jakej ročník? Proč zakazoval Ereso?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:26

« Re: Kontrola činnosti - materiály - oaks - box crack

do staffu sahat nebudu, jak je znám zapomněli by sundat kryt z objektivu! ... a muselo by se představení opakovat ... což by staff jistě přivítal s nadšením :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:24

Cosworth....krása! Krása! Měla půjčený od Carusa na okruhu v Brně před lety...krása! Ale na biku bych se toho až bála...o Chevy nemluvě! Ereso kupovala...červený s křídlem a Recarama...Mordy zakázal. To jsem byla ještě malá holčička, to bylo ještě před tím, než naplno vypuknul národně osvobozenecký boj a odluka církve od státu :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:23

« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla - disciplína - stůl

:-)) hahá ... no jo, ale kdo je mocným vládcem říše zla? ... že ho to furt baví, přendavat igelitky!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:21

1600 i víc (sériově myslím 1800) ... ono to zase nemá moc velkej výkon, spíš sílu a hlavně je to těžký. Scorpio by mohlo i když ne zrovna obří muž :-). btw ... mimo sérii dělaj v západní zemi naprostý úchylnosti 1. motor 2.0 turbo z Ford Cosworth 2. v biku 5.7 osmiválec z Chevy ... úchylnej bike s váhou 600 kg
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:20

Sandeman, nebo některý z ostatních viníků dubového běsnění, sáhni blízko, třeba mezi Lumpenproletariát...který se ale bude vzpouzet, protože "v pracovní smlouvě mám místo činnosti - adresa byra, ne dubový háj, takže se mnou nepočítej".
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:17

« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla - disciplína - stůl

:-))) stůl jsou muka nejen obrazová, ale i skutečná...pro Mordyho (protože "ježišikriste, ukliď si ten stůl, nebo se pobleju"), pro mě (protože na mě Mordy řve, že se poblije, což mě sice mrzí, ale úklid považuji za činnost zbytečnou, tedy ji nevykonávám) a pro uklizečku (protože ta musí blejt doopravdy). Ad "kdo je přendavá" - přendavá je mocný vládce říše zla, známý svými nejapnými žertíky!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:15

vezmu :-) ... ale kdo bude fotit, když budu mlátit? ... Sandemann! Aspoň k něcemu bude dobrej!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:12

Aha, mě to bylo hned podezřelý, že bys byl tak nesoudnej a byl přesvědčenej o tom, že to zvládnu levou zadní. 1600? To taky je? A Scorpio na tom by mohlo jezdit, nebo ještě nějak větší muž, obří muž?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:11

« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla - disciplína

jasný! :-) offroad stůl ... muka, ale ne až tak velký ... celkem si dovedu představit, u mě se taky poflakuje dost "důležitejch blbostí". Ad igelitky ... jasně, ale kdo přendavá ty koupený do toho druhýho auta? Na to nemůžem přijít :-) Už to řešíme dost dlouho ... v podstatě od doby kdy ty termo tašky přišli na trh (českej).
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:09

Až ti rupne v bedně a pudeš mlátit do toho dubu, tak si prosímtě vem foťák! Ráda bych to viděla!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:08

« Re: Kontrola činnosti - materiály - oaks - timbermen

I´m a lumberjack and I´m OK, I sleep all night and work all day!....Monthypython. Taky love.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:07

« Re: Doubts?

neměj doubts, ale taky raději nepřemýšlej na WildStarem. DragStar 650 by Ti bohatě stačil, není tak velkej, není tak těžkej, pro ženu ideální. Pro info: WildStar je 1600 a váží přes 300 kg prázdnej ...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:04

« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla - disciplína

To, že se držím kochat je způsobeno nikoliv mou železnou vůlí a tuhou disciplínou, ale tím, že jsem v HP. Připadá mi zvrhlý cpát si do hlavy Scorpio pochutiny v noře, ještě ke všemu na mým stole...který jsi neviděl, ale je značně...ofrouďácký! (Nachází se tu všechno, co můžu někdy na něco potřebovat, uprostřed krčí se malý prostor o velikosti NTB.) Ad otázka: proč jsou v tom druhým autě? Protože kdyby byly v tom, ve kerým jedete, nemuseli byste kupovat nový a kola ekonomiky by se neotáčela.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:01

« Re: Kontrola činnosti - materiály - oaks

si to představuju co chvíli, až mi rupne v bedně a pudu mlátit do dubu! ... u koho to ale lze pochopit ... lumberjack. BTW oaks ... velmi slušná slovní zásoba :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:58

« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla (úchylného)

:-) Ty mě bavíš! ... že se vydržíš kochat! ... taky kochávám, ale až pak zbytkama(obalama) ... a to už pak moc ke kochání není! BTW ... alu-fix, máme je v autech, to kdyby přepadla strašlivá potřeba zakoupit tuny zmrzliny a přepravit z marketu do chýše. Paradoxně se vždy nacházejí všechny tyto igelitky v "tom druhým autě". Proč?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:56

« Re: Kontrola činnosti - materiály - oaks

Ty přirovnání...zdroj velké zábavy! Představ si vzteklýho panáčka, jak jde do lesa a tam mlátí do dubu!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:54

« Re: Kontrola činnosti - materiály

je to téměř neuvěřitelné ale v této konstelaci se titan zdá být pružnější dřeva! Hlavně se do něj nedá mlátit jak do dubu :-))
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:54

« Doubts?

BTW...když mě dneska hodný pán s felicií Follow me odvezl k pumpě Lukoil na Ruzyni, byla tam za výlohou fetišárny YMH - WindStar (?)...já Ti nevím! Je to velký jako kráva! Bych se na to ani nevysápala snad! BTW 2: Neměli tam pana Hnědýho Noir. Nikde ho nemaj! Zato měli (koupila omylem, nepřečetla řádně) vanilla and bannana....nebylo to zrovna lahodné.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  16:48

« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla (úchylného)

Mám to všechno před sebou pěkně rozložený a kochám se!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…