Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  18:05

« Re: Tak mě napadá

Určitě to nebude to, co si myslíš! Radost, že Tě zajímají nepodstatné šeherezádiny příběhy! Napíšu Ti to někdy do M. Bude se to jmenovat "Strašlivý příběh s kukuřicí a co bylo po něm".
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  18:04

« Re: Hulp! (holandsky)

To bude asi tím, že mí nejdražší sestávají výhradně z těch, co "always take the weather with". Scorpio už četlo kus M!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  18:03

« Re: Tak mě napadá

nevím! resp určitě to nebude to co si myslím, že by mohlo :-) Zajímá!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  18:02

« Re: záchvaty nad staffem - divnej škorpio

Potěšit slovem, to jagu umí :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  18:01

« Re: Hulp! (holandsky)

se divím, když už scorpio ne v Italy, tak jak to, že na tom ostrově hnusně?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  18:01

« Re: Doubts? - No doubts - cars zase po čase

Já vím, že o moc nepřišla...krutě nepohodlný, krutě blbý v zimě, krutě pitomý odpružení...ale ten sen! Ta deprivace! Vraťe mi můj sen! Ale vlastně ne, už má jinej, lepší,jménem Expo. A dalších milión v zásobě. Ereso is over.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:59

dík, to pomohlo! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:58

cruel twice! ... o moc jsi nepřišla, jezdil kamarád, sralo se to a sralo se to a sralo se to ... to bylo furt kotouče v háji, motor netáhne, kotouče v háji, motor cuká ... pak to rozložil na prvočinitele o strom a byl klid ... kupodivu se mu moc nestalo.
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:58

« Tak mě napadá

Scorpio, víš Ty vlastně, co to jsou Kukuřičné děti? A co dělají takové Kukuřičné děti? To Ti musím někdy vylíčit...ani nevím, jak mi to přišlo na um...šeherezáda.
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:55

« Hulp! (holandsky)

Pomoct! Mordy piše z místa, kam jsem ho vyhnala za rekreací, aby "užil moře a slunce a nabral sil", že tam je hnusně! A píše to s velkou výčitkou v hlase sms! To si pěkně vyžeru!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:53

Scirpio JE divnej. Zaplaťpánbů.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:52

A já po něm tak toužila! Byl to můj dětskej sen ze začátků motorismu! To auto jsem viděla na ulici a jak okolo mě na zastávce 14 ve Vodičkový projelo, tak mi urvalo srdce a zase zmizelo! Když jsem si ho mohla koupit, Mordy zakázal, šek nevydal! Plakala jsem magnátovi na rameni, že Mordy zlý, zlý a víš co mi magnát řek? Ten samej chlap, co si mě najímal na tajný operace a "cenil si mého analytického mozku"? Prej "to si fakt nemůžete koupit, to by si každej myslel, že ste si to vyšukala!" Grrrr!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:51

« Re: záchvaty nad staffem

no jo no, jsem divnej. A co.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:48

« Re: Kontrola činnosti - materiály - oaks - box crack with st

jistě, jak jinak!... voni nesundaj kryt a já jsem divnej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:47

« Re: záchvaty nad staffem

Na tuto přdstavu je moje fantzaie žalostně krátká.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:47

:-) to je krutý!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:46

« Re: Kontrola činnosti - materiály - oaks - box crack with st

A následovalo by (v kuchyňce): "Ten blbec si ani nesundá kryt z foťáku, když chce, abych ho fotil", "Není ani schopnej mlátit do dubu a musí to stokrát vopakovat", "je vůbec nějakej divnej".
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:45

« záchvaty nad staffem

dovedeš si představit situaci: ráno přijdeš do práce, co má být hotovo je hotovo, žádný problémy a všechen staff do jednoho PŘEMÝŠLÍ a MAKÁ? ... já ne! Tohle se mi stát, tak pudu mlátit do toho dubu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:43

Chtěla kupovat asi tak v roce 96? Bylo dva roky starý, ereso, tuším. Nejetý. Chlap ho měl v garáži na projížďky, který nevykonával. Jak nový. Rudý. Zakázaný bylo protože: a) ereso (zabiješ se, já tě znám) b) ereso (budeš v tom čnět, co si řeknou lidi) c) ereso (co si s tím počneš v zimě) d) červený ereso (abys jako už kór byla nenápadná, že jo)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  17:29

« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla - disciplína - stůl

hahá...i mocní mají své libůstky! Když může Jiří Křoví ml. jezdit na výpravy po světě a vykonávat zahraniční politiku u mapy v Orální pracovně na rotopedu, proč by se takový Mocný vládce říše zla nemoh ukájet přendaváním igelitek? To je jako s tím skladníkem! Proč by si takový skladník nemohl přečíst Vergilia v oriinále?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…