Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Doubts? - No doubts - cars zase po čase
Já vím, že o moc nepřišla...krutě nepohodlný, krutě blbý v zimě, krutě pitomý odpružení...ale ten sen! Ta deprivace! Vraťe mi můj sen! Ale vlastně ne, už má jinej, lepší,jménem Expo. A dalších milión v zásobě. Ereso is over. -
cruel twice! ... o moc jsi nepřišla, jezdil kamarád, sralo se to a sralo se to a sralo se to ... to bylo furt kotouče v háji, motor netáhne, kotouče v háji, motor cuká ... pak to rozložil na prvočinitele o strom a byl klid ... kupodivu se mu moc nestalo. -
A já po něm tak toužila! Byl to můj dětskej sen ze začátků motorismu! To auto jsem viděla na ulici a jak okolo mě na zastávce 14 ve Vodičkový projelo, tak mi urvalo srdce a zase zmizelo! Když jsem si ho mohla koupit, Mordy zakázal, šek nevydal! Plakala jsem magnátovi na rameni, že Mordy zlý, zlý a víš co mi magnát řek? Ten samej chlap, co si mě najímal na tajný operace a "cenil si mého analytického mozku"? Prej "to si fakt nemůžete koupit, to by si každej myslel, že ste si to vyšukala!" Grrrr! -
Chtěla kupovat asi tak v roce 96? Bylo dva roky starý, ereso, tuším. Nejetý. Chlap ho měl v garáži na projížďky, který nevykonával. Jak nový. Rudý. Zakázaný bylo protože: a) ereso (zabiješ se, já tě znám) b) ereso (budeš v tom čnět, co si řeknou lidi) c) ereso (co si s tím počneš v zimě) d) červený ereso (abys jako už kór byla nenápadná, že jo) -
« Re: Otázka na Tělo - odpověď do Těla - disciplína - stůl
hahá...i mocní mají své libůstky! Když může Jiří Křoví ml. jezdit na výpravy po světě a vykonávat zahraniční politiku u mapy v Orální pracovně na rotopedu, proč by se takový Mocný vládce říše zla nemoh ukájet přendaváním igelitek? To je jako s tím skladníkem! Proč by si takový skladník nemohl přečíst Vergilia v oriinále?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!